Şimdi Ara

Uzaylılar :o

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkes uzaylılar m hakkındaki bilgilerinizi paylaşın area.51 hakkındada olabilir ben çook uzun süredir araştırıyorum sorular varsa :)

• yere düşen uzaylılar ne yapıyor ?
  • bi bitmediniz
  • slobodno S kullanıcısına yanıt
    Düştülermiki?
  • Valla uzaylı mı bilmiyorum fakat geçenlerde hayatımdaki en ilginç deneyimlerden birini yaşadım. Askeriyede gece santralcisi olarak görev yapıyorum, bulunduğum karakol da dağın başında.. Geçenlerde santral odasında otururken bi arkadaşım dışarı sigara içmeye çağırdı, dışarıya çıktık sigaralarımızı yaktık karşılıklı muhabbet ediyoruz bi yandan da gök yüzünü izliyorum (Gece çok iri ve parlak görünüyo dağdan yıldızlar) bi anda karşımda bir yıldızdan çok daha büyük, ama en az yıldız kadar parlak bi cisimin süzüldüğünü gördüm. Önce işaret fişeği mi falan dedim içimden (rengi maviydi) sonra dedim işaret fişeği olsa atılırken görürüm en tepede biz varız çünkü. Neyse o mu bu mu derken saniyeler içinde ikiye bölünüp yok oldu.. Gökbilimci değilim fakat o yükseklikten yıldızların daha yakından görünebileceğini ya da daha net görüleceğini düşündüm, ama yine saçma yani sonucta herifle aramda bilmem kaç milyon ışık yılı mesafe var bi dağ mı bu netliği sağlayacak bana. Bi de mavimsi yıldız görmek mümkün oluyo mu çıplak gözle bilemedim.. Neyse ya Fox Mulder düşünsün gerisini ben öyle paylaşayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 31 Ekim 2014; 17:08:46 >

• Okumayın area 51'i araştırıp çok bilgisi olduğunu zanneden masum köylü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 31 Ekim 2014; 17:09:31 >
  • 51. Bölge hakkında çok önemli bir bilgi öğrendim. Amerika'da uzay üssüymüş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

51. Bölge hakkında çok önemli bir bilgi öğrendim. Amerika'da uzay üssüymüş.

GTFO
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Okumayın area 51'i araştırıp çok bilgisi olduğunu zanneden masum köylü.

Bildiğim şeyler herkes kadar, eğer sözlerin banaysa.

Uzaylılar :o
  • Darth Revan kullanıcısına yanıt
    Ufo değil yanlış görmüşsün gök taşı sanırım o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.