< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oppenheimer.45 -- 12 Aralık 2024; 17:20:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
.

-
-
havacılık sektörü geleceği önü en açık mesleklerden biri benim arkadaşım samsun üni gibi top tier olmayan bir yerden mezun oldu turkısh tecnicte çalışıyor havacılık en okunabilitesi yüksek bölümlerden biri bence
-
Okumasının da bir o kadar zor olduğunu söyleyebilirim çok fazla mühendislik bölümünü kesişiminde yer alıyor başlıca makine fizkik elektrik elektronik yazılım diyebiliriz tabiki hepsinde uzman olman beklenmiyor ama bilmen lazım.
-
metalurji malzeme de bu saydıgınız muhendislikler içinde sayılabilir mi
-
Top üni zorlamaya gerek yok yani hocam öyle mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam yani çok seminere teknofeste falan katıldı kendini inanılmaz geliştirdi. tabi ki top üni daha iyidir ama havacılık uçak mühendisliği daha doygunluğa ulaşmadı. Başka bir örnek yine samsun üni mezunu arkadaşım ankarada damadın şirketinde işe başladı ( adını unuttum tusaş mıydı?)
-
Anladım hocam. Duruma göre bakacağım artık. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tabi ki sayılır ama metaruluji mğhendisliği çok övdüğüm bir daldır kimya ile çap yapılırsa milyoner olmanız garanti diyebilirim metrtarulujii underreated bir mühendislik olduğunu düşünüyorum bilgisayar mühendisliği neyse hadi kabul ederim ama yazılım mühendisi okuyacaklara başarılar dilerim bence sıralamasını haketmiyor
-
evet gerçekten de underrated bir bölüm bunu araştırırken fark ettim. Babam bu bölümü bilmiyor ve kesinlikle okumama karşı, eem ci ve gemi makineci kuzenlerım var ve durumları gayet iyi fakat bunların da malzeme müh tanıdığı yokmuş o yüzden onlarda yorum yapamıyorlar. Ağlaya ağlaya makine yazacam gibi duruyor ama bakalım
-
ne yazacaksın dostum 100K dan kocaeli makine mi
-
yazacak bir şey bulamadım. makine, eem veya metalurji malzeme müh düşünüyorum. Bunlardan açıkçası mmm'ye daha sıcak bakıyorum çünkü okulları diğerlerine nazaran daha iyi yerler geliyor. Fakat ailem mmm yazmama çok karşılar. Gelebilecekler listesi olarak şöyle bir şey yapmıstım. Bu seçeneklerden mmm yazmak daha mantıklı geliyor ama dediğim gibi ailem çok karşı. Spesifik bir hedefim de yok zaten
*Elektrik - Elektronik Mühendisliği*
karadeniz teknik üniversitesi ( trabzon ) - 91k
ondokuz mayıs üni ( samsun ) - 98k
manisa celal bayar - 105k
konya teknik üni - 106k
pamukkale üni ( denizli ) - 108k
sakarya uygulamalı bilimler - 112k
selçuk üni ( konya ) - 116k
*Makine Mühendisliği*
bursa teknik üni - 96k
akdeniz üni ( antalya ) - 102k
sakarya üni - 106k
çukurova üni ( adana ) - 110k
abdullah gül üni ( kayseri ) - 127k
manisa celal bayar - 133k
ondokuz mayıs ( samsun ) - 140k
karadeniz teknik üni 130k
pamukkale üni ( denizli ) - 152k
*Metalurji ve Malzeme Mühendisliği*
istanbul cerrahpaşa üni - 100k
dokuz eylül ( izmir ) - 118k
gazi üni ( ankara ) - 123k
sakarya üni - 130k
eskişehir osmangazi - 138k
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X