Bildirim
UZAY STRATEJİ OYUN TAVSİYESİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Star Wars empire at war. -
warhammer -
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Star Wars empire at war.
Teşekkür ederim deniyeceğim -
iyi la ogame falan yazarlar diyodum yazmamış kimse -
quote:
Orijinalden alıntı: Nuke General
iyi la ogame falan yazarlar diyodum yazmamış kimse
Herkez senin gibi değil -
Warhammer desem cuk oturur. -
quote:
Orijinalden alıntı: YourDooM
Warhammer desem cuk oturur.
Hocam warhemmer hangisi 40k mı ? pek bilgim yok warhammer ile ilgili -
quote:
Orijinalden alıntı: KiowagEE
quote:
Orijinalden alıntı: YourDooM
Warhammer desem cuk oturur.
Hocam warhemmer hangisi 40k mı ? pek bilgim yok warhammer ile ilgili
Dawn of War 1
Baya ek paketi var.
Dota tarzı bişe arıyorsan 2. sini öneririm.
Single tabi. -
Bak ne geldi aklıma senin istediğin şartları sağlamasa da tam olarak yine de mmo olması açısından iyi.Black Prophecy
Yani bu bildiğin uzay savaşı ama karaya inme falan yok,sırf gemiyle takılıyosun.Araştır derim,değişiktir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 26 Haziran 2011; 18:19:44 > -
quote:
Bak ne geldi aklıma senin istediğin şartları sağlamasa da tam olarak yine de mmo olması açısından iyi.Black Prophecy
Yani bu bildiğin uzay savaşı ama karaya inme falan yok,sırf gemiyle takılıyosun.Araştır derim,değişiktir.
İstediğim tarz bu değil. istediğim tarz oyun var mı bilmiyorum bile ayrı gezegenlerde yaşayan ırkların savaşı uzayda-karada olucak şekilde -
quote:
Orijinalden alıntı: KiowagEE
quote:
İstediğim tarz bu değil. istediğim tarz oyun var mı bilmiyorum bile ayrı gezegenlerde yaşayan ırkların savaşı uzayda-karada olucak şekilde
tamam hocam Star Wars Empire at War dene hem uzay hem gezegen savasları mevcut.gorseller olsun oyun kalitesi olsun starwars serilerinin en iyi oyunudur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 26 Haziran 2011; 18:33:36 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Star Wars empire at war.
o halde ben de bundan başka alternatif bilmiyorum,bilen varsa iyi olur -
Teşekkür ederim sw:eaw ve warhammer serilerini deniyeceğim -
Ogame
Nemexia
Airrivals
Ace Online -
Şu arkadaşa gıcıklık için sadece Ogame diyorum .)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X