Şimdi Ara

uzay kasa yapacağım dikkat etmem gereken nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar yarın kasamı satıyorum uzay kasaya geçeceğim 1 ay kadar böyle kullanmak istiyorum. kasa satın alınca tekrar kasaya geçeceğim

sistem;

Asus M5A99X EVO R.2.0
    Amd Fx X6 6300 AM3+
    Asus HD7850
    Western Digital 1TB HDD Blue
    Corsair 2x4Gb 1600Mhz
    Cooler Master Silent Pro M2 720W 80+
    Cooler Master Hyper 212 Evo

uzay kasa tecrübem yok internetten biraz baktım kısa devre vs. bir takım sorunların yaşabileceği söyleniyor durum riskliyse direk kasa alayım ama 1 ay kadar kullanmak istiyorum ben anakartı kola kapaklarıyla 4 köşeden kaldırmayı düşünüyorum ama bir sıkıntı olurmu birde masamın üstüne kuracağım sistemi hdd nasıl konmalı ekran kartı anakartın soketini kırıp düşermi biraz ağır çünkü yada bilmediğim tehlikeli sakıncalı durumları varmı bu işin

Johnnie Walkerr sen daha önce yapmıştın bir el at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 20 Aralık 2013; 17:04:31 >

• gardieeğş niye feysten sildinz bizi
  • benimkisi gibi suntası ön planda üstünde pek plastiği olmayan bi masan vardı sanırım o açıdan iyi,anakart kutusunun üstüne koy anakartı gerisini masaya dağıt veya ayakkabı kutusu ''son günlerde moda'' ona koy geri kalan parçaları,hiç bi sıkıntı yaratmaz.ben kullanırken sadece masaüstünde içecek asla barındırmıyodum sırf sigara .anakartının üstünde yok büyük bi ihtimal power tuşu kısa devreyi anahtarla bile yapabilirsin sıkıntı çıkmaz.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-2013-en-iyi-oyun-sistemi-satilik-z874670k7870xt-v-b-gir-bak-147785546/detay/

bu arada bende satıyorum bilgisayarımı.artık bilgisayarla işim yok motor alıcam allah kısmet ederse.

• Uzay kasa dediğiniz olay nedir? Parçaları, kasa dışında toparlamaktan mı bahsediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Uzay kasa dediğiniz olay nedir? Parçaları, kasa dışında toparlamaktan mı bahsediyorsunuz?

evet hocam kasa dışına, hatta masanın üzerine

şunlarla anakartı azda olsa havada tutmayı düşünüyorum montaj masanın üstüne olucak herangibi vidalama yok emanet koyacam anakartı vs. tüm donanımları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 20 Aralık 2013; 19:05:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Uzay kasa dediğiniz olay nedir? Parçaları, kasa dışında toparlamaktan mı bahsediyorsunuz?

evet hocam kasa dışına, hatta masanın üzerine

şunlarla anakartı azda olsa havada tutmayı düşünüyorum montaj masanın üstüne olucak herangibi vidalama yok emanet koyacam anakartı vs. tüm donanımları

Kullandığın yüzey yalıtkan olsun. Kısa devre yapma yeterli.

• Sarıaslan kullanıcısına yanıt
    Direk masanın üstüne kurcam olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Direk masanın üstüne kurcam olurmu

Masa tahtaysa üstünde metal parçalar yoksa olur. Tahta yalıtkandır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.