Şimdi Ara

uzatılmış öznitelikler tutarsız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • marhaba arkadaşlar zamundadan windows8 proyu indirdim kurdum ama sürekli dosyalara girdiğimde uzatılmış özniteliker tutarsız diye hata veriyor bu hata ile karşılaşan varmı

• bir fikri olan yokmu .exe dosyaları açılmıyor güvenli modda başlamıyor
  • Bu normalde ram veya memory cashe hatasını gösterir, ama işletim sistemi oynanmış ise (korsan) her şey olabilir..

Önce normal çalıştı mı yoksa sistemi kurar kurmaz bu hatayı mı verdi?
  • Bir göz atın, belki sizde de işe yarayabilir..

http://www.frmwrz.org/indir-uzatilmis-oznitelikler-tutarsiz-cozuldu-71141.html
  • çok araştırdım olmuyor,o seçeneğe gelip tamama basıyorum bir değişlik yok,windows7 setup var kurmak istiyorum kurulmuyor exe bastığım an direk o hata geliyor dosya gezginine girer girmez kapanıyor,güvenli modda ne denediysem olmadı, windows 8 etkinleştirilmediği için olabilirmi diye düşünüyorum ama etkinleştirmek için seçenek bile yok, bilgisyar kaldı öyle
  • sistemi kurar kurmaz hatayı verdi
  • yardım edebilecek kimse yokmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtintin

yardım edebilecek kimse yokmu?

Yüklediğiniz sistem pirate ise sistem dosyalarında değişiklikler yapılmış demektir, bu da her bilgisayarda iyi sonuç vermeyebilir. Sistemi bir kez daha yüklemeyi deneyin, sonuç aynı ise işletim sistemi hatalı veya sizin bilgisayarla uyumsuz demektir.

Bunları donanımsal (ram gibi) bir arızanız olmadığını varsayarak söylüyorum..
  • sony viao duo 13 aldım.sistemde w8 pro yüklü ve orjinal haliyle.Bu hatayı alıyorum bir program yüklemek istediğimde ve çok can sıkıcı olmaya başladı.
    bir çözümü yokmu acaba,cihazı aldık kullanamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

sony viao duo 13 aldım.sistemde w8 pro yüklü ve orjinal haliyle.Bu hatayı alıyorum bir program yüklemek istediğimde ve çok can sıkıcı olmaya başladı.
    bir çözümü yokmu acaba,cihazı aldık kullanamıyoruz

ben en son götürdüm format attırdım, orjinal sürüm olduğundan eminmisin?
  • :)
    sony vaio duo 13 sıfır cihaz aldım ,üzerindeki sistemi kullanıyorum daha nasıl emin olabilirim?
  • quote:

:)
    sony vaio duo 13 sıfır cihaz aldım ,üzerindeki sistemi kullanıyorum daha nasıl emin olabilirim?

ben ilk çıktığı zaman zamundadan indirmiştim,sürekli hata vermeye başladı en son gittim format attırdım
  • bende vaio geri sistem yükleme yaptım ancak o şekilde düzelltim ,sistemi yükledikden sonrada avg antivirüs yükledim,sanıyorum birşey bulaşdı sisteme ondan yaptı bu sıkıntıyı.
  • quote:

bende vaio geri sistem yükleme yaptım ancak o şekilde düzelltim ,sistemi yükledikden sonrada avg antivirüs yükledim,sanıyorum birşey bulaşdı sisteme ondan yaptı bu sıkıntıyı.

anladım iyi olmuş sevindim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.