Yaşım 16 boyum 172-173 civarı soranlara 175 diyorum neyse konumuz bu değiş ben bu 173 boy ayakkabı giyince 175 oluyorum aşağı yukarı tabanla beraber 177-178 görüyorum yalın ayak boyumu en az 175-176 yapmak istiyorum yani bana en az 3-4 cm gerekli arkadaş ortamlarında veya kuzenlerime gittiğimde daha uzun gözükmek istiyorum her gün sıçrama veya egzeriz yaparsam veya takviye alırsam aşağıda linkini bırakıcam 20 yaşına kadar en az 177-178 görür müyüm yalın ayak? C vitamini kapsül linki https://www.hepsiburada.com/orzax-efervit-vitamin-c-1000-mg-efervesan-20-tablet-p-HBCV000000B1RT bu tarz birşey |
Uzamam lazım
-
-
Ameliyat ol cok istiyorsan.
-
Kapsülü bilemiyorum ama genetik olarak şanslıysan, bazıları 16-21 arasında uzayanlarda oluyor. Hatta değil 2-3 cm. Bu yaş aralığında 8-10cm dahi uzanabiliyor. Onun dışında c vitamini boya ne fayda sağlar bilmiyorum ama sonuçta vücudun üretemediği bir vitamin olduğundan, doğal olarak portakal suyu ile ya da böyle haplar ile temin etmekte illaki vücut için fayda var.
Bir de büyüme hormonunu en fazla ürettiren bölge, kasların en yoğun bulunduğu üst bacak kasları. Örneğin ben kas çalıştığımda da, şayet bacak kaslarını da yırtıp üstüne 2-3 gün güzel protein alırsam, genel olarak çok hızlı gelişim gözlemliyordum. Tabi senin durumunda bu kaslar deadlift gibi boyu tehlikeye sokacak tarzda değil, şu parklarda da belki görebileceğin tarzda, oturduğun yerde bacaklarını ağırlığa karşı ittirerek en güzel yırtılır. Sırf büyüme hormonu üretimini artırmak için 2-3 günde bir 3-4 set yapmanı tavsiye ederim. Her gün sakın yapma, gerçekten işe yaramıyor, kas iyileşmeden kendini yiyor gelişemiyor. İyi protein ile 2 günde ya da 3 günde kendini toplar. Hiç ağrısı kalmadığında anlarsın zaten iyileştiğini. Sonra ufak ufak ağırlık artırıp yine sonuna kadar yırtacaksın. Protein ile geliştireceksin. (günde 1 lt yarım yağlı süt bu süreçte) 2 de yumurta.
-
O nasıl bir ameliyat öyle 15cm attırmış. Hiç duymadım bu kadar yüksek artışı. Temkinli yaklaşmakta fayda var. Adamın sırf boyu değil ayakları bile uzamış sanki :D
Bu ameliyatlar 5-8cm ye kadar işe yarıyor ve çok ağrılı bir süreç diye biliyorum. Pek 175cm civarındakilere de yapmıyorlar diye biliyorum. Zaten henüz 16 yaşına da kimse yapmaz çünkü daha 21 e kadar uzama şansı var.
-
Bilmiyorum ama dizlere falan agri yapiyormus herhalde.
Benzer içerikler
- osteokondral lezyon ameliyat olanlar yorumları
- gastritten kurtulanların yorumları
- nibulen tırnak cilası kullananlar
- 16 yaşından sonra boy ne kadar uzar
- mekikten sonra karın ağrısı neden olur
- en iyi nebulizatör
- bol boxer giymek zararlımı
- en iyi tansiyon aleti
- klozapin kullananların yorumları
- tarantula logoplex insanda kullanımı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X