Şimdi Ara

uzaktan kontrol(erişim) programı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teamviewer kullanıyorum basit ve kullanışlı ama her açılışta farklı id alması yüzünden istediğim zaman kendi pc me uzaktan erişemiyorum. Logmein i de denedim fakat onun da browser based(web tarayıcısıyla açılması) olmasından pek hoşlanmadım.

Belli bir kullanıcı adı ve şifresiyle istediğim zaman karşı taraftan izin istemeden direkt erişebileceğim basit, hızlı ve geniş seçenekler,izinler sunan mümkünse browserbased ve shareware olmayan hangi programlar var?

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • saol bunu öğrendiğim iyi oldu.
  • arkadaşlar bu programda ekran rengi matlaşıyor. eski model crt monitor kullanıyorum. biraz bozuk kendi kendine renkleri kayıyor(kırmızı mora dönüyor falan) bu şekilde baya zor oluyor bu özelligi kapatabilir miyiz?

birde az önce denedim sadece bakmak için. hiç bir ayar degiştirmedim sonra masaüstünün arkaplanı degişti neden olabilir. (eski zamanlarda koydugum bir arkaplan oldu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 17 Mayıs 2009; 0:01:40 >

masaüstünü gördügüm pc nin ekranı kararıyor

mesela A pc sinden B bilgisayarına bakarken B nin monitorune baksanız siyahlaşıyor. bunu kaldırmanın yolu var mı?
  • aradığın şey forumda var.sanırım istediğin bu izin istemeden gizli bağlantı modu var ip adresin değişsede server clientleri otomatik bulabiliyor.. ben kullandım dosya transferi uzakmasa üstü web cam vb çok özelliği var

http://forum.donanimhaber.com/m_31655755/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My_cube -- 18 Mayıs 2009; 1:57:51 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.