Şimdi Ara

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (644. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.237
Cevap
396
Favori
595.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Neurtal

8 Kasım'da verdiğim sipariş 17'sinde elime ulaştı. Forma-şort ikilisini 60 liraya aldım DHGate üzerinden. Kalite fena değil.

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda

güle güle kullanın hocam

• Teşekkürler. Bu arada ürün Thai Quality çıktı. Belirtmemişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neurtal

Teşekkürler. Bu arada ürün Thai Quality çıktı. Belirtmemişlerdi.

thai quality ne hocam?
  • Thai Quality olan ürünler birebirmiş gibi gözüküyor, ayırt etmek çok zor ve fazlasıyla kaliteli.
    China/Top/Best Quality yazanlar kötü. İmitasyon olduğu belli.
  • Her satıcı Thai Quality yazmiyor. O top quality yazan milan forması da thai q. mesela. Adam oraya yazmamis olsada feedback ve fiyat farkından anlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11'inde siparis verdigim bir diger forma olan PSG bugun elime ulasti. Canavar.

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda

• arkadaşlar nba forması şortu satan satıcı var mo

• thailand quality nba forması satan var mı? birde Boston Celtics'in dün gece giydiği siyah formayı satan satıcı gören var mı?
  • Aynı şekilde bende Thai kalite Nba forması satan satıcı arıyorum.

• dhgate.com a bakın nba forması arayan arkadaşlar. Olmadı yupoo galerilerini karıştırın illaki bir şeyler çıkacaktır

• Neurtal kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:26:47 >
  • 1- Elimde 14-15 Fenerbahçe orijinal var ve Juventus ile karşılaştırıldığında Juventus'un kumaşı daha kalitesiz duruyor. Climacool özelliğini taşıdığını hiç sanmıyorum. Anlattığım kumaş kalitesi PSG'de mevcut ama.
    2- Evet uyuşuyor. M beden Fenerbahçe forması bana büyük gelirken Juventus S üzerime oturuyor.
  • arkadaşlar dhgate'den iyi bir satıcıdan(feedback'i çok yüksek) geçen ayın 8'inde sipariş verdim ancak kargo hala ghanzou'da gözüküyor? bakar mısınız? 1 ay oldu daha türkiye'ye giriş yapmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptmustafa -- 4 Aralık 2017; 22:57:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

dhgate.com a bakın nba forması arayan arkadaşlar. Olmadı yupoo galerilerini karıştırın illaki bir şeyler çıkacaktır

28 kasımda sipariş vermiştim. en son 3 aralıkta 'Leaving parcel center Shanghai (China) 伊斯坦布尔 Shanghai (China)China EMS (ePacket)' yazmış. çince olan kelime İstanbul demek.sanırım türkiye'ye girdi demek oluyor bu. türkiye'ye girdikten sonra nasıl takip ediyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 5 Aralık 2017; 4:12:36 >
  • Shinku kullanıcısına yanıt
    Takip kodunuzu burada paylaşırsanız arkadaşlar yardımcı olacaktır mutlaka

• quote:

takip kodum LX023884083CN(epacked) ama asıl merak ettiğim türkiyede nasıl takip ediceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 5 Aralık 2017; 14:22:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

takip kodum LX023884083CN(epacked) ama asıl merak ettiğim türkiyede nasıl takip ediceğim

China EMS'nin yurtiçide takibi yok diye biliyorum ama şayet olursa vereceğim sitede ülkeye giriş yaptığında yeni takip kodu verilecektir.

packageradar.com
    Tracking package LX023884083CN
    https://packageradar.com/courier/china-ems/tracking/LX023884083CN

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

China EMS'nin yurtiçide takibi yok diye biliyorum ama şayet olursa vereceğim sitede ülkeye giriş yaptığında yeni takip kodu verilecektir.
    packageradar.com
    Tracking package LX023884083CN
    https://packageradar.com/courier/china-ems/tracking/LX023884083CN

tamamdır teşekkürler

yalnız kargo takip numarasını aynı değildir diye ptt'den sorgulamamıştım hiç ama takip kodunu ptt'den sorgulayıncada çıkıyormuş gelişmeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 5 Aralık 2017; 22:39:21 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:27:22 >
  • 7 Dolara Nottingham Forest forması aldım. Gelirse editlerim :D

• 
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.