Bildirim
Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (644. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Teşekkürler. Bu arada ürün Thai Quality çıktı. Belirtmemişlerdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Neurtal
Teşekkürler. Bu arada ürün Thai Quality çıktı. Belirtmemişlerdi.
thai quality ne hocam? -
Thai Quality olan ürünler birebirmiş gibi gözüküyor, ayırt etmek çok zor ve fazlasıyla kaliteli.
China/Top/Best Quality yazanlar kötü. İmitasyon olduğu belli. -
Her satıcı Thai Quality yazmiyor. O top quality yazan milan forması da thai q. mesela. Adam oraya yazmamis olsada feedback ve fiyat farkından anlayabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
arkadaşlar nba forması şortu satan satıcı var mo
thailand quality nba forması satan var mı? birde Boston Celtics'in dün gece giydiği siyah formayı satan satıcı gören var mı? -
Aynı şekilde bende Thai kalite Nba forması satan satıcı arıyorum.
dhgate.com a bakın nba forması arayan arkadaşlar. Olmadı yupoo galerilerini karıştırın illaki bir şeyler çıkacaktır
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:26:47 >
1- Elimde 14-15 Fenerbahçe orijinal var ve Juventus ile karşılaştırıldığında Juventus'un kumaşı daha kalitesiz duruyor. Climacool özelliğini taşıdığını hiç sanmıyorum. Anlattığım kumaş kalitesi PSG'de mevcut ama.
2- Evet uyuşuyor. M beden Fenerbahçe forması bana büyük gelirken Juventus S üzerime oturuyor. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_Akd
dhgate.com a bakın nba forması arayan arkadaşlar. Olmadı yupoo galerilerini karıştırın illaki bir şeyler çıkacaktır
28 kasımda sipariş vermiştim. en son 3 aralıkta 'Leaving parcel center Shanghai (China) 伊斯坦布尔 Shanghai (China)China EMS (ePacket)' yazmış. çince olan kelime İstanbul demek.sanırım türkiye'ye girdi demek oluyor bu. türkiye'ye girdikten sonra nasıl takip ediyoruz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 5 Aralık 2017; 4:12:36 > -
Takip kodunuzu burada paylaşırsanız arkadaşlar yardımcı olacaktır mutlaka
quote:
takip kodum LX023884083CN(epacked) ama asıl merak ettiğim türkiyede nasıl takip ediceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 5 Aralık 2017; 14:22:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Shinku
quote:
takip kodum LX023884083CN(epacked) ama asıl merak ettiğim türkiyede nasıl takip ediceğim
China EMS'nin yurtiçide takibi yok diye biliyorum ama şayet olursa vereceğim sitede ülkeye giriş yaptığında yeni takip kodu verilecektir.
packageradar.com
Tracking package LX023884083CNhttps://packageradar.com/courier/china-ems/tracking/LX023884083CN
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Shinku
quote:
China EMS'nin yurtiçide takibi yok diye biliyorum ama şayet olursa vereceğim sitede ülkeye giriş yaptığında yeni takip kodu verilecektir.packageradar.com
Tracking package LX023884083CNhttps://packageradar.com/courier/china-ems/tracking/LX023884083CN
tamamdır teşekkürler
yalnız kargo takip numarasını aynı değildir diye ptt'den sorgulamamıştım hiç ama takip kodunu ptt'den sorgulayıncada çıkıyormuş gelişmeler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 5 Aralık 2017; 22:39:21 >
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:27:22 >
7 Dolara Nottingham Forest forması aldım. Gelirse editlerim :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X