Şimdi Ara

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.237
Cevap
396
Favori
595.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gün sonra falan şehir değiştiricem gelir mi ki 10 günde sizce 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prens41tr P kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:28:48 >
  • Tamamdır teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neurtal

Selamlar,
    DHGate üzerinden iade talep eden oldu mu hiç?

Almanya 2017 formasını sipariş ettim, adama bizzat "var mı elinizde" diye sordum, var dedi.
    Ödemesini yaptım fakat satıcı arkadaş "ödemesini yaptıktan sonra" elinde kalmadığını söyledi ve refund isteği oluşturdum. Ardından yanlışlıkla isteği iptal ettim ve bir daha Refund isteği oluşturamadım.

Müşteri hizmetleriyle konuştum, dediklerini yaptım ve refund isteğinin işleme koyulacağını söyledi. Kaç gün sürer, bilgisi olan var mı?

Bu da müşteri hizmetleri ile konuşmamın ardından gelen mesaj.

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda

Eğer üründe bir sıkıntı yaşayıp iade isteyen arkadaşlar varsa hemen bilgi vereyim.

Yaşadığım olaydan sonra müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ve iade isteğimi işleme koydular. Para hesabıma bugün geri yattı. Hızlı ve güvenilir işliyor DHGate. Bir şüpheniz olmasın.

• Arkadaşlar bu Eminönünde satanlar da sizin aldığınız yerlerden mi getirtiyor acaba?

Bugün bir tane Bayern forması aldım ama tam olarak beklediğim gibi değildi bazı detaylar eksik gibi sanki, 25 Liraya aldım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avsarimsi

Hocam bir Adidas şubesine gidersen orada mutlaka Bayern forması vardır direk orijinaliyle kumaş kalitesi görüntü vs hepsini karşılaştırabilirsin.

Kumaş kalitesi bence çok önemli orj olmayan formalarda en büyük fark burada oluyordur bence

Eminönündekilere bakmadım fakat dhgateden aldıklarımızla aynı olması biraz güç çünkü dhgateden en ucuz 45 tl civarına toplu alımla alınır 45 e alıp 25 e satmak da olmaz haliyle

Ben kendi aldığım formada kumaş kalite vs gayet memnun kaldım sanırım bu Thai kalite olmasından kaynaklı Eminönündekiler de Thai kalite midir bilemem

Anladım hocam teşekkür ederim

Benimki Thai kalite değil sanırım çünkü sponsor biraz aşağıda ve ensede mia san mia yazmıyor ben de böyle şeylere çok takılırım ama neyse artık 25 Liraya daha iyisi zor heralde

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:28:55 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:29:3 >
  • Kargoya verildigi gunden bu yana 5 gun gecti fakat halen kargo takip numarasindan hicbir bilgiye ulasamadim. Normalde 2 gunde falan sisteme duserdi hareketliligi. İlginc, basina gelen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neurtal -- 15 Ocak 2018; 4:53:19 >
  • Neurtal kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:29:44 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:29:51 >
  • Güle güle kullan hocam. Kalitesine çok takılma ya, harika duruyor bence forma.

En son 17'sinde ürün yurtdışına gönderildi bildirimi var, 6 gündür güncellenmedi. Daha önce böyle bir bekleme yaşamamıştım, onu da yaşattılar.
    Baya sıkıntılı bir adamdan almışım sanırım ürünümü.
    Hala bekliyoruz, gel artık lanet Almanya forması :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neurtal -- 23 Ocak 2018; 20:25:8 >
  • Neurtal kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:29:55 >
  • Arkadaşlar DHGate'den nasıl sipariş veriyorsunuz? TCKNO gerekli mi? Türk takımlarının formalarını (GS.FB.BJK.TS) yüksek kalitelilerini nereden bulabiliriz?
  • Forma harika gözüküyor açıkcası ..
    Hangi satıcıdan almıştınız acaba,link verebilirmisiniz ?
  • Beyler psg siyah formasindan almayi dusunuyorum mbappe bi yardimci olurmusunuz

• Frank08 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:29:58 >
  • ___a7___ _ kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:30:2 >
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:30:7 >
  • 
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.