Şimdi Ara

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.238
Cevap
394
Favori
597.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostros

Salushop.

Ne kadar tuttu peki ve memnun kaldınız mı formalardan?
  • Teşekkürler dostum. Aynen bende bugün yarın yeni siparişler vericem alınacak daha çok forma var.Başkası ne düşünür bilmiyorum ama bu formalar orjinal ben söylim. Kalite zaten aynı hani fatura istenmese git store'a "bu olmadı bir büyük bedeni alıcam" de değiştirirler. Ürünlerin üzerinde bandrolleri var, nike ve adidas paketlerinde geldi . Yeni siparişleri kongdating'den vericem. Salu'da kargo sürecine kadar çok zaman gitti. Birde bu kong'u deniyelim bakalım.

rvkarakaya, 2 forma + kargo dahil 32,73 dolar verdim. Kaliteyi yukarda yazdım ben orjinal diyorum. Değilsede ayırt etmek imkansız ayırt edebilceğiniz bir fark yok zerresine kadar aynı orjinal ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 9 Temmuz 2013; 13:49:59 >
  • evet, resimlerden belli zaten. kesinlikle pişman olacağımı düşünmüyorum. siparişten itibaren eline geçmesi ne kadar sürdü peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibolution

evet, resimlerden belli zaten. kesinlikle pişman olacağımı düşünmüyorum. siparişten itibaren eline geçmesi ne kadar sürdü peki?

16 Haziran'da sipariş formu gönderdim ona, biraz geç döndü, 22 Haziran'da parasını yatırdım , 28 Haziran'da takip no gönderdi, 9 Temmuz bugün formalar geldi. Baştaki süreçte iletişimin daha hızlı yapılacağı bir satıcı ile formalara 1 hafta erken kavuşmak mümkün.
  • Jimmy benim formalari hazirlamis :):)
     Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 9 Temmuz 2013; 15:23:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray yeni sezon alıpta eline ulaşan var mı ? Biraz inceledimde sarı kumaşı geçen sezonun kumaşı ve rengi kullanılmış. ( bu seneki kumaş ve renk öyle değil, aldığım satıcıya sordum takımların store mağazalarında satılanlarla aynı dedi )

* Bunlar ya fotoğrafları birbirlerinden alıyorlar yada aynı yerden ( fabrika vb ) temin ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ispirstyle -- 9 Temmuz 2013; 14:16:25 >
  • Barçanın yeni sezon sarı kırmızı formasını alan ya da linkini paylaşabilecek var mı?
  • Arkadaşlar bende almayı düşündüm ciddi ciddi bu formalardan ama istediğim formalar şunlar;

1 adet Juventus 13/14 forması
    1 adet PSG 13/14 forması
    1 adet İtalya 13/14 forması

Dikkatimi çeken noktalar şunlar,
    Bazı formalarda logolar dikme, bazılarında ise yapıştırma. Yapıştırma logoların deforme olma problemi olur mu?
    Parayı nasıl göndereceğim ben? Paypal hesabım yok?
    Formalar kaç günde gelir?
    Player version alacağım. En iyi satış yapan firmalar hangileri?

Teşekkürler.
  • Ac milan altin rengi balotelli formasi ariyorum, aliexpresste var da cogunlugu china post maalesef. Hic ac milan gold(altin) rengi forma alan var mi forumda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikme olanlar fan formaları dediğimiz millete satılan yapıştırma olanlar ise genelde player formalarında oluyor bunun nedeni hafiflik yapma.
  • Arkadaşlar bu kargo işi canımı sıktı baya kaç gündür bekliyorum, yurt dışından o kadar oyun vs aldım hiç bu kadar beklememiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: ispirstyle

Dikme olanlar fan formaları dediğimiz millete satılan yapıştırma olanlar ise genelde player formalarında oluyor bunun nedeni hafiflik yapma.

O kong da juventus player version forma da dikme ama psg de yapıştırma anlamadım ben bu işi

• @brnk Aslında ne china post ne hongkong post nede ems yavaş bizim ptt yavaşlatıyor işi.

@Heudérbaix Bu olayda bi iş var ama hala anlamış değilim benim sipariş ulaşsın bu konuda bir inceleme yapıp açıklama yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heudérbaix

Arkadaşlar bu formalar toplam 60 dolar yani 116 TL diyor;

http://v.yupoo.com/photos/lovealice/albums/7521492/
    http://v.yupoo.com/photos/lovealice/albums/7563596/
    http://v.yupoo.com/photos/lovealice/albums/7871617/

almalı mıyım?

Ben de üç tane aldım 56 dolar vermiştim hocam.güzel formalar alın bence özelikkle 1.ve 2.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk_sefa

quote:

Orijinalden alıntı: Heudérbaix

Arkadaşlar bu formalar toplam 60 dolar yani 116 TL diyor;

http://v.yupoo.com/photos/lovealice/albums/7521492/
    http://v.yupoo.com/photos/lovealice/albums/7563596/
    http://v.yupoo.com/photos/lovealice/albums/7871617/

almalı mıyım?

Ben de üç tane aldım 56 dolar vermiştim hocam.güzel formalar alın bence özelikkle 1.ve 2.

Siz nerden almıştınız hocam. Araştırdım Bayern'in böyle bir kaleci forması olmadığını farkettim. Başka satıcılara yöneleceğim. Tavsiye ettiğiniz bir satıcı var mı?

• ben jimmy den sipariş ettim hocam ilk sayfada bilgileri var.resimleri yollamıs az once bir kac mesaj üstte paylasmıstım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_sefa

ben jimmy den sipariş ettim hocam ilk sayfada bilgileri var.resimleri yollamıs az once bir kac mesaj üstte paylasmıstım

Ohooo bu kong 1 ayda anca gelir diyor Vazgeçtim bundan. Jimmy'e yöneleceğim.
  • Arkadaşlar 1.84 boyum var. 82 kiloyum. Hangi beden almalıyım? Medium mu yoksa Small mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Arkadaşlar bu kargo işi canımı sıktı baya kaç gündür bekliyorum, yurt dışından o kadar oyun vs aldım hiç bu kadar beklememiştim

hangi satıcıdan aldınız ?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.