Vay arkadaş bizim mahalledeki bilgisayarcı 150 Mt Kadar mesafeye kablosuz net veriyor.Anlamıyorum birşey yapmış pencereye katmış çekmesi için. Benim modem yandı şuan dandik bir wireless modem var takılı Tavsiyeniz nedir benim de netim duvarları geçsin.Kabloyla dağıtmak istemiyorum.ACCESS point deyip kenara atmayın öğretin elektronik bilgim 0 :D
modeminin anteni çıkıyorsa her hangi bir bilgisayar mağzasından antenler var ister modeme takıyorsun ister alıcıya fark etmiyor ortalama 300-350 metre kapalı alan acık alan da 1-2 km hava durumuna göre değişir onlar işini görür fiyatıda 30 tl gibi
Konuya maydanoz olucam ama bizim evin 500 -750 mt ilersinde ücretsiz kablosuz ağ var ben bundan yararlanmak istiyorum bunun için nasıl bir cihaz önerirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: wa$abi
Konuya maydanoz olucam ama bizim evin 500 -750 mt ilersinde ücretsiz kablosuz ağ var ben bundan yararlanmak istiyorum bunun için nasıl bir cihaz önerirsiniz
Tp link WA5210G modelini kullanabilirsin çok sağlıklı alabilirsin yayını üstelik outdoor başka modeller de var ama ben onu tavsiye ederimTp link WA5210G modelini kullanabilirsin çok sağlıklı alabilirsin yayını üstelik outdoor başka modeller de var ama ben onu tavsiye ederim