Şimdi Ara

Uzak Durun : PTT KARGO rezalet.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu konuyu ptt kargo rezaletine başkaları da dahil olmasın diye açıyorum.
    Bende ilk defa ptt kargo yu denedim ve aman dedirttiler. Telefonları hep meşgúl. Tam davalık bu firma!
    Ben manisadayım. Donanımhaber 2. el bölümünden HDD aldım ve ptt kargoyu deniyeyim dedim.
    13/01/2012'de saolsun yaşar bey karşı ödemeli olarak İstanbuldan ptt kargoya başvurdu ve aynı gün ürün torbaya eklendi. ptt kargo'nun sitesinde ön görülen varış süresi eklediğim resimlerdede görüldüğü üzere ''1 Gün '' olarak belirtildi. Haydi hayırlısı dedim.
    Oldu 16/01/2012 ürün tekrar torbalanmış. Acaba bu ürünün manisaya gelebilmesi için kaç kez torbalanması icab ediyor.
    Ve bugün bu yazıyı yazıyorken tarih 17/01/2012 ve hala ne gelen var ne gideN...
    Googleden araştırdım bu ptt kargo hakkında binlerce benzer şikayet varmışda haberimiz yokmuş.. Aman arkadaşlar uzak durun bu rezil firmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnksy92 -- 17 Ocak 2012; 23:06:57 >

• Dostum denemeden önce azcık forumda bakınsaydın , ptt kargo ıle sıkayetler bıtmek bılmıyor ve 3 4 tl daha ucuz dıye ptt kargoyu secmenızı anlamıyorum valla. Bende bı kere karsı taraf ıstedı dıye ptt ıle gondermıstım daha da bulasmam. Su an ıcın en sorunsuz mng ve sürat kargo. Musterı bollugu sebebıyle aras ve yurtıcınde de artık aksaklıklar olmaya basladı.
  • Ucuzundan değilde isminden dolayı tercih etmiştim. Yılların ptt si diyordum. Düpe düz yalan ve kazık kargosu yav. Bunları dava ediceksin başka çaresi yok zaten.
  • PTT den üç ödemeli kargo gönderdim.İkisinde çok büyük sorunlar yaşadım.Personel bilgisiz, sorun yaşadığınızda muhatap bulamıyorsunuz.Yolu PTT ye düşenin şansı bol olsun zira çok ihtiyacı olacak.
  • Tek hizmeti kargo olan firmalar varken neden ptt'yi kullanıyorsunuz ki?
    Kendi tecrübelerimden yola çıkacak olursam ve bir sıralama yapacaksam;
    1.MNG Kargo: Sorunsuz ve hızlı bir kargo istiyorsanız ilk tercih edeceğim firma. Ama tabi ki bu iyi hizmetin karşılığı size ekstra bir maliyet olarak geri dönüyor.
    2.Aras Kargo: Her ne kadar kargo takip sistemini beğenmesem de ürünlerimi hep vaktinde ve sağlam bir şekilde teslim etmişlerdir. Ücretleri de mng nazaran daha ucuzdur.
    3.Yurtiçi Kargo: Gerek forumda gerek diğer platformlarda çok kötüleyen kişi var. Ama ben şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Özellikle kargo takip sistemi çok güzel. Tek sıkıntı buradaki şubesinde eleman eksikliği olduğu için bazen teslimatlar ertesi güne sarkabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet uzak durun.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.