Şimdi Ara

uyuz köpek sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çalıştığım istasyona çevre köylerden uyuz olmuş bir köpek bırakmışlar(kangal kırması) köpeğin rengi kremden girye dönmüş hem kendisi hem nefesi aşırı derece kötü kokuyor geçtiği yerleri kokuyu takip ederek anlayabilirsiniz o derece yolcularda rahatsız olmaya başladı ayrıca çok sırsıl bir köpek sopayı görünce biraz uzaklaşıyor sonra geri geliyor vurup canını yakmıyım diyom ama beni zorluyor sizce nasıl bir tedavi yolu izlemeliyim yoksa birgün tren gelip kesecek bu köpeği

• Sopayla vurmak yada ürkütmek zaten hastalığın pençesinde olan bir hayvana yapabileceğiniz en kötü şey.Bunu aklınızdan çıkarın kesinlikle.Yardımcı olmak istiyorsanız eğer; uyuz sabırlı bir süreç sonucunda tedavi edilebilen bir hastalıktır.Yok ben yardımcı olamam derseniz eğer çevrenizdeki en yakın barınağı ararsanız gelip alacaklardır.Gerekli tedavi orada uygulanır.İlk ihtimal için konuşacak olursak burayı okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ben sopa ile yavaşça vurmayıp uzaklaştırmasam emin ol o köpeği kaldırıp trenin altına atarlar bazen korkutmak onun için en iyisi oluyor ve yıldızelinde havyan barınağı yok belediyenin 1 köpek için ekip göndermeye niyeti yok tek şans sivas barınaktan birileriin gelip alma ihtimali tabi 1 köpek için 60 km yol gelirlerse
  • Bu mantık yanlış bir mantık.Madem siz oradasınız ve o söylediklerinizi yapabilecek potansiyelde insanlar var sizde gerekli uyarıları o kişilere karşı yaparsınız.Sizin niyetiniz hayvanı korumak bunu anlıyorum ama yapılması gereken hayvanı değil hayvana şiddet uygulayacağını düşündüğünüz kişileri uyarmak.

Barınak konusuna gelince telefon edip girişim yapmadan bunu bilemezsiniz.Siz duyarlı olup üstüne giderseniz bir çözüm yolu bulunabileceğini düşünüyorum.444 58 44 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.Sonuç nedir paylaşırsanız buradan sevinirim.
  • Facebook yolu ile kihayko ile iletişime geçip, yardım alabilirsiniz. Örneğin belediye hayvanı tedavi etmiyorsa, onlar sizin yerinize baskı yapar ve tedavi ettirirler. kihayko grubuna üye olun, yardım isteyin. Ayrıca duyarlılığınız için tebrik ederim.
  • KArdeş nemli Ortama gelincek köpekte renk değişme olur bu bir yani sıkıntı değil köpek belliki aç ondan kötü kokuyor birde sen köpeği takma ha rahatsız edicek kadar gelirse UŞTTTTT De fırlar gider :D
  • 3-4 gündür köpeği arıyordum barınaktan gelip alacaklardı ama dediğim gibi insanımız fazla merhametsiz vurarak öldürmüşler yeni öğrendim artık gittiği yerde rahat eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu gibi insanlara inanın bir şey söylemek istemiyorum.Ama şunu çok iyi biliyorum gözünü kırpmadan vahşice bir canlıyı öldürebilen birisi yarın öbür gün hiç düşünmeden birisinin canına kıyabilir.Bu ikisi arasında hiç bir fark yok.Umarım toplum olarak böyle kişilerin karşısında hem birey olarak hemde yasalar olarak durabiliriz.Buna kendi inancımda yok ama umarım yanılırım.
  • Bir veteriner yardımı almanızda yarar var. Şu yazıyı da okumanızı tavsiye ederim. http://blog.petpaketi.com/kopeklerde-uyuz-belirtileri-nelerdir/
  • Maalesef köpeği vurarak öldürmüşler Begüm hanım.
  • Sahi mi? Ne diyeyim ki ben. Tedavi etmeyi deneyebilirlerdi. Bunu yapanlar normal değil!!!!
  • Kesinlikle haklısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.