Şimdi Ara

Uyuyoruz. Uyanmalıyız. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aRiSe* , Hades. , ciko1984 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy şu anda #29
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bak bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Düşük ücretli çalışanın zengin olduğunu kim söyledi? @Komodor6636 'ya zenginsin, ülke hakkında konuşamazsın falan diyen sensin. Ülkede asgari ücretli yok, herkesin evi var dediğini söylüyorum cevabın diğer ülkelerde düşük ücretli çalışanlar zengin değil, sen hayal görüyorsun oluyor. Tam komedisin. 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

altında en az 3 milyonluk arabası,2 evi,mac bookları,üstünde locoste tişörtler,5 yılıdzlı otelde tatil yapan adamın fakirlik acıtasyonuna ne yapıyım? ne istersin ha?

adam mutlu değil boşandıktan sonra gene iyice dağıldı mutluluk denilen şey sadece bankada basılan yeşil kağıt parçaları değil.

öyle olsa altında alfa romeosu üstünde,bilişim a.ş si bulunan en yakın dostum 24-25 yaşında intihar etmezdi intihar sebebide bir nişan atımı kız ayrıca çokta yakışıklıydı elini sallasa 50 si ama akıl incecik ip işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ağustos 2025; 19:59:55 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Anlıyorum.

• Maalesef çoğunluğa bakıyor bu iş demokrasi böyle bir milletin değişmesi için ya savaş yada darbe görmesi lazım bu ikisi olmadığı sürece ağzınla kuş da tutsan boş ben artık fazla kafaya takmıyorum beyinsiz gibi yaşıyorum aldığım havaya bile vergi veriyorum kafam rahat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 52

• Profil fotoğrafına Atatürk'ü koymuş ama yaşadığı kafa Çerkez Ethem kafası. O da Ankara valisini suçlamıştı ama sonu pek iyi olmadı.

Bizden 20 kat fazla fazla kazanıyorlar gibi yalanlarla isyana tesvik edecek aklınca halkı.

Sürekli bir negatif algı çabaları, sürekli bir acındırma hali.

Bizi de çok sıktı sizin kendi bilgisizliğinizi, kendi başarısızlıklarınızı, kendi siyasi hasedinizi, bozuk psikolojinizi, din düşmanlığınızi tüm ülkeye mal etmeniz.

Atatürk ün yüce adını kullanıyorsunuz ama onun vatan sevgisinin, Türklük aşkının, çalışma azminin, vefakarlığının milyonda biri bile yok sizde.

Sizin kalbinizi siyasi nefret ve düşmanlık kaplamış.

Siz sadece şikayet eden, histeri nöbeti geçiren, tüm suçu başkasına atan tiplersiniz. Dönüp aynaya baktığınız yok.

Atatürk ne demiş : Türk, öğün, çalış, güven.

Siz ne anlamışsınız : Türkiyeyi aşağıla, tembellik için fırsat kolla, yalan uydurarak suçlama yap.

Bu ülkede Atatürk'ü çok seven insalar var. Onlar ülke için çalışmaktan kafayı kaldıramıyor. Siyasete ayıracak 1 dakikaları bile yok.

Sizler ise sadece sahtekarsınız ve adını kullanmaya çalıştıgınız Atatürk'ün değil, isyan ve çıkarı için Meclisi karşısına alan Çerkez Ethemin temsilcilerisiniz.

@Komodor6636

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

Profil fotoğrafına Atatürk'ü koymuş ama yaşadığı kafa Çerkez Ethem kafası. O da Ankara valisini suçlamıştı ama sonu pek iyi olmadı.

Bizden 20 kat fazla fazla kazanıyorlar gibi yalanlarla isyana tesvik edecek aklınca halkı.

Sürekli bir negatif algı çabaları, sürekli bir acındırma hali.

Bizi de çok sıktı sizin kendi bilgisizliğinizi, kendi başarısızlıklarınızı, kendi siyasi hasedinizi, bozuk psikolojinizi, din düşmanlığınızi tüm ülkeye mal etmeniz.

Atatürk ün yüce adını kullanıyorsunuz ama onun vatan sevgisinin, Türklük aşkının, çalışma azminin, vefakarlığının milyonda biri bile yok sizde.

Sizin kalbinizi siyasi nefret ve düşmanlık kaplamış.

Siz sadece şikayet eden, histeri nöbeti geçiren, tüm suçu başkasına atan tiplersiniz. Dönüp aynaya baktığınız yok.

Atatürk ne demiş : Türk, öğün, çalış, güven.

Siz ne anlamışsınız : Türkiyeyi aşağıla, tembellik için fırsat kolla, yalan uydurarak suçlama yap.

Bu ülkede Atatürk'ü çok seven insalar var. Onlar ülke için çalışmaktan kafayı kaldıramıyor. Siyasete ayıracak 1 dakikaları bile yok.

Sizler ise sadece sahtekarsınız ve adını kullanmaya çalıştıgınız Atatürk'ün değil, isyan ve çıkarı için Meclisi karşısına alan Çerkez Ethemin temsilcilerisiniz.

@Komodor6636

Bu tiplerin bu kafada yaşamalarının nedeni kendileriyle olan problemleri.
    Elbette sosyal medya lağımları ve fondaş medya etkileşimleri etkili ama bu nefret yumağı halinde dolaşmalarının kişisel alt yapısı olmadan bu kafaya ulaşılmaz.

Güzel bir söz var.
    Halen öfkeliysen kendinle olan kavgan bitmemiştir.
    Uyanıyormuş.
    Keske uyanabilsen. Cehape iktidar olup o ülkede yaşamadan bunlar uyanamaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt

maddi durumu cidden kötü olan insanlar üyeler açsa saygı duyacamda bunların maddiyatı değil ruhu aç.

ha bir kısmı cidden zengin tek dertleri kendi ideolojileri başta olsun ideolojileri geldiği anda ülke 3 günde oto. cennette bağlar.  ha bu koyu partizan akp lilerdede var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ağustos 2025; 22:30:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.