Şimdi Ara

Uyuyan efsaneyi uyandırdık: 2011 YGS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 ygs matına şöyle bi baktım da 2016 ya göre baya baya daha zor gözüktü. 2011 efsane falan da ben mi bilmiyorum yoksa normalde bu zorlukta mı geliyordu. 2011 böyle ise efsane 2015 nasıldır ?
    Edit: Beyler fen de fenaymış.

Şu sınavı bir ara adam akıllı çözelim merak ettim kaç net çıkartabileceğiz.
    Piyasadaki çoğu denemeden daha zor olduğu açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 11 Ocak 2017; 2:38:40 >

• Gecenlerde çözdüm, matematiği 2015 ayarında bence. Feninin de ygslerdeki en zor fen oldugunu düşünüyorum
  • harbiden fenine baktım sağlam sormuşlar. biyoloji çok orjinal olmuş. Keşke bu yıl buna yakın olsa. ne zor ne kolay olsun sınav çalışan kazansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheOrder11

harbiden fenine baktım sağlam sormuşlar. biyoloji çok orjinal olmuş. Keşke bu yıl buna yakın olsa. ne zor ne kolay olsun sınav çalışan kazansın

Mat da çok sağlam hocam. Olasılık sorusu çarpanlar sorusu fena...
  • Ulan bi senedir kendimizi 2016 ya göre ayarladık bu çıkmaz bu çıkmaz diye diye. Bi sokarlarsa sıradışı bişey fena olur
  • Biyolojisi fena tam LYS gibi
  • Beyler sınavın tamamı efsane...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sınav efsane de, sıralamalar 2016 gibi gelmişti.
  • Şifreli sınav bu muydu beyler şıkları falan diziyolardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odtuaski

Sınav efsane de, sıralamalar 2016 gibi gelmişti.

Neden hocam düşğk nete mi yığıldı herkes yoksa kopya mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 11 Ocak 2017; 3:10:27 >
  • Onu bende anlamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odtuaski

Onu bende anlamadim

Girdiniz mi o sene ?

Veya nerden bakabiliriz sıralamaya
  • Efsane istiyorsanız 2013 Lys matematiğe bakın
  • 2015 LYS geometriyi açın ve bakın en bombası o bence
  • Evet. 2004'ten beri başkan olan Ünal Yarımağan KPSS skandalı yüzünden istifa etmiş, ÖSYM'nin başına Ali Demir denen konuşmayı bilmeyen çapsız şahsı getirmişlerdi. Kendisi bir neslin sinirlerini harap etmiştir. Şifreli sınav, adaya özel kitapçık gibi uygulamaları olmuştur. Nasıl akademisyen olduğu anlaşılamayan kişilerdendir. Çünkü akademisyen olmak için tez yazmak ve sonra onu jüriye karşı savunmak gerekir. Bu şahsın copy paste öğretilip tez yazması sağlansa bile, tezi savunabilecek kadar konuşabilmesi imkansızdır. Bilemem belki de gençken konuşabiliyordu, yaşı ilerledikçe dili bir tarafına kaçtı.

Uyuyan efsaneyi uyandırdık: 2011 YGS

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

harbiden fenine baktım sağlam sormuşlar. biyoloji çok orjinal olmuş. Keşke bu yıl buna yakın olsa. ne zor ne kolay olsun sınav çalışan kazansın

yok hocam ya mat baya kolaymış ilk 30 sorusuna bakma fırsatım oldu. sıralamalar ondan dolayı 2016 gibi gelmiş
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl da biz 2015'e göre hazırlanıyorduk, acayip kazık bekliyorduk 2016 geldi. Her şey olabilir yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Geçen yıl da biz 2015'e göre hazırlanıyorduk, acayip kazık bekliyorduk 2016 geldi. Her şey olabilir yani

hocam 2016 için herkes kolay dedi. çünkü dershaneler kapatılmıştı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

yok hocam ya mat baya kolaymış ilk 30 sorusuna bakma fırsatım oldu. sıralamalar ondan dolayı 2016 gibi gelmiş

Sizin gibiler yüzünden şu sınavda 40 sorunun da boru gibi gelmesini istiyorum bazen sonra kendimi düsunüp vazgeçiyorum

• https://store.donanimhaber.com/d3/e3/73/d3e373f5c3500ac2bf6c9b52bd2f50d4.jpg

Zor diye aglamayin calisin bakin bu sonucla bile siralama bu yapan yapiyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.