Şimdi Ara

Uyuyamiyorum! 3 Saattir yataktayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 19 Mart 2025; 1:46:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 saat oldu

• 5 oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 ya gidiyor mu
  • Uyumuş

• müslüman uyuma
  • Nazif kalk össyi kaçırdın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam sabaha kadar uyuyamıyorum demiş. Cidden de sabah olunca uyumuş. Çılgın şey seni

• İlk once psikiyatriye gitmen lazim hocam. Uzun sure uyuyamadiginda yatakta durmanin anlami yok. Bir sure yataktan uzaklas sonra tekrar dene uyuyamadiginda.

• Patlat bi atarax

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine uyuyamiyorum sabah kalkmam lazim allahsiz kitapsiz uyku

• Banada böyle oluyor ama düzensizlikten mesela bugün akşam 10 a kadar hiç uyumıyacağım bütün gün dışarlarda sürtücem ki uyuya kalmayayım eve gelirsem muhtemelen uyuya kalırım ve düzen devam eder ondan sonra akşam 10 gibi falan vücut dayanamayıp uykuya geçicek karşıda koyamıcam ve düzen başlangıcı başarıyla tamamlanıcak.
  • işte bu yüzden ayakta uyuklayamaya başlamadan önce yatağa girmiyoruz
  • bende de bu sorun vardı. Sonra uykusuzluktan saçmalamaya başlamadan yatağa girmemeye başladım. Bir işim, okulum vs olmadığı için fazla etkilemedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Banada böyle oluyor ama düzensizlikten mesela bugün akşam 10 a kadar hiç uyumıyacağım bütün gün dışarlarda sürtücem ki uyuya kalmayayım eve gelirsem muhtemelen uyuya kalırım ve düzen devam eder ondan sonra akşam 10 gibi falan vücut dayanamayıp uykuya geçicek karşıda koyamıcam ve düzen başlangıcı başarıyla tamamlanıcak.
    Aynisini denedim ama nasi birseyse yok banamisin demedi bir sonraki gunun sabaha karsi uyuyabildim yine ayni sekilde beynim sanki sabaha karsi uyumak icin kodlanmis gibi suan allah kimsenin basina vermesin deli eder adami

• quote:

Orijinalden alıntı: Bimoid

bende de bu sorun vardı. Sonra uykusuzluktan saçmalamaya başlamadan yatağa girmemeye başladım. Bir işim, okulum vs olmadığı için fazla etkilemedi.
    Uykusuzluk hissedemiyorum ki sikinti orada ne zaman uyayabilecegim belli değil

• Tamam ben de uykun gelene kadar yatağa girme diyorum.

• Uyku sorunu bende sabab başkıyor sabah uyamıyorım erken den kalkıyorum. Şimdi düş almam da gerekiyor.

• Ben de yan komşunun gürültüsünden dolayı 2-3 saattir uyuyamıyorum. Daha önce de yaptı uyardım fakat laftan anlayan bir tip değil. Sussunlar diye bekliyorum, saat sabah 6 ...

• Bende de var bu uyuma sorunu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.