Şimdi Ara

Uyuşturucuya özendiren şarkılar ve dehşet bir tespitim ! [Bonzai Bom Kafam Trilyon]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı şarkıcılar belki farkında olmasalar da bilinçaltı olarak uyuşturucuya özendiren şarkılar piyasaya sürüyor.
    Bunların doğrudan doğruya uyuşturucuya özendirdiğini iddia edemesek de en azından şarkılarında kullandıkları bonzai, jamaika, esrar, ot
    gibi kelimeler dinleyenlerin bilinçaltına yerleşiyor ve kasten olmasa da bir uyuşturucu içme güdüsü ortaya çıkarıyor.
    Bu belki çoğumuzun düşündüğü ve iddia etttiği bir durum olabilir. Bunun gerçek bir kanıtını ise sizlere sunmak istiyorum.

Heijan'ın "Bonzai Bom" şarkısında nakarat "Bonzai Bom Kafam Trilyon ... " olarak geçer. Şarkının orjinalini dinlemek isteyenler BURAYA tıklayabilir.
    Şarkının en etkileyici kısmı "Bonzai Bom.." diye başlayan nakarattır. Çoğu kişi de bu konuda hemfikirdir. Şimdi ise Bonzai kullanan çocuğun içler acısı halini görelim ve onun ne dediğini duyalım.
    Aşağıdaki videoda 0:50 den itibaren 7-8 saniye seyredelim. Çocuk orada şunu diyor "Hani şöyle diyorlar ya (muhabir araya girer, ne diyorlar?) Bonzai bom kafa bom. diyorlar ya aynen onu yapıyorum.."

Gördüğünüz gibi nasıl etkileşim doğuruyor. Bonzai temalı tek şarkı bu değil Bonzainin tripleri, bonzai roman havası ve diğer şarkılar var. Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RitalinDelisi -- 5 Haziran 2016; 18:27:44 >

• Heijan dinleyen adam içsin zaten

Ciddi diyorum bir şarkıdan etkilenicek kadar iradesiz adamlar bırakın içsin. Bunların çevreye zarari varmi bilmiyorum yoksa kimsenin umurunda olmamasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahmetli müslüm babanın şarkıların da da benzeri bir durum sözkonusu. Her ne kadar uyuşturucu ve malum nesnelerin ismi geçmese de insanın şöyle bir içesi ve kendisini jiletleyesi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Homer Jay Simpson

Heijan dinleyen adam içsin zaten

Ciddi diyorum bir şarkıdan etkilenicek kadar iradesiz adamlar bırakın içsin. Bunların çevreye zarari varmi bilmiyorum yoksa kimsenin umurunda olmamasi lazim.

Uyuşturucuya özendiren şarkılar ve dehşet bir tespitim ! [Bonzai Bom Kafam Trilyon]

• Dogal secilim

• Kafan güzelse hayat ta güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.