Şimdi Ara

uyuşturucu pişmanlık mıdır? (dev anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

uyuşturucu pişmanlık mıdır? (dev anket)

(En Son Oy Tarihi: 29.5.2021)
Giriş
  • 2016 türkiyesi için beklediğimiz dev anket geldi

• Tavsiye etmem
  • Soru mu bu şimdi ? Uyuşturucu kullanan gençlerden ne gibi bir katkı bekleyebilirsiniz bu ülkeye , ailesine ve kendisine ? Uyuşturucu boş adam işidir aksini iddia eden de boş adamdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandım pişmanlık değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Graypast

Soru mu bu şimdi ? Uyuşturucu kullanan gençlerden ne gibi bir katkı bekleyebilirsiniz bu ülkeye , ailesine ve kendisine ? Uyuşturucu boş adam işidir aksini iddia eden de boş adamdir.

uyuşturucu var uyuşturucuk var. şimdi mesela ot diye tabir edilen şey uyuşturucu mudur ? avrupada içilen ot ile türkiyede içilen ot bir midir ? bu konu hakkında derin tartışmalar söz konusu. türkiyede uyuşturucu inşaatlarda kova vurmakken avrupada amerikada uyuşturucu resim çizerken zihin açmak olarak lanse ediliyor. ülke olarak geride miyiz yoksa ileride mi
  • Önce Requiem for a dream izleyin sonra çekebiliyorsaniz cigaradan bir fırt daha çekin

• önyargılar yüzünden mi bu haldeyiz acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullandım , pişmanlık değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

kullandım , pişmanlık değildir

hiç kullanmayıp pişmanlık diyenler ezici çoğunlukta denemedikleri bir şeyden nasıl bu kadar emin olabiliyorlar hocam ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında halkımıza eğitim şart mıdır
  • İstanbul'un en iyi liselerinden birinde okumama rağmen, orada ot içenler vardı yanımda muhabbetini yapıyorlardı. Ben içmedim ve içmek de istemem. Sigara bile kullanmıyorum. Alkol, ortam varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

İstanbul'un en iyi liselerinden birinde okumama rağmen, orada ot içenler vardı yanımda muhabbetini yapıyorlardı. Ben içmedim ve içmek de istemem. Sigara bile kullanmıyorum. Alkol, ortam varsa.

alkolden olan ölümler ottan olan ölümlerden daha fazla olduğunu biliyor muydunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

İstanbul'un en iyi liselerinden birinde okumama rağmen, orada ot içenler vardı yanımda muhabbetini yapıyorlardı. Ben içmedim ve içmek de istemem. Sigara bile kullanmıyorum. Alkol, ortam varsa.

alkolden olan ölümler ottan olan ölümlerden daha fazla olduğunu biliyor muydunuz ?

Pek içmiyorum ki. Daha doğrusu lisedeyken her hafta 3 4 bira gömerdim. 6 ay önce liseden arkadaşlarımla buluştum. 3 bira 2 shot attım, sonra bir kokteyl içtim. En son kokteyli içtiğimi hatırlıyorum sağlam hangover olmuştum. O gece yanımda arkadaşlarım olmasa böbrek falan giderdi galiba. O geceden beri toplasan 3 4 bira içmişimdir, o da arkadaş zorlamasıyla.

• quote:

quote:

quote:

Pek içmiyorum ki. Daha doğrusu lisedeyken her hafta 3 4 bira gömerdim. 6 ay önce liseden arkadaşlarımla buluştum. 3 bira 2 shot attım, sonra bir kokteyl içtim. En son kokteyli içtiğimi hatırlıyorum sağlam hangover olmuştum. O gece yanımda arkadaşlarım olmasa böbrek falan giderdi galiba. O geceden beri toplasan 3 4 bira içmişimdir, o da arkadaş zorlamasıyla.

bu hikayeyi bir ot içenden duyamazsınız şu kadar ot içtim fena hangover olmuşum böbrekler gidiciydi diyemezsin o zaman bu şartlarda alkol ottan daha zararlıdır diyebilir miyiz? peki diyebiliyorsak neden birisi legal diğeri illegal ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu hikayeyi bir ot içenden duyamazsınız şu kadar ot içtim fena hangover olmuşum böbrekler gidiciydi diyemezsin o zaman bu şartlarda alkol ottan daha zararlıdır diyebilir miyiz? peki diyebiliyorsak neden birisi legal diğeri illegal ?

Abi kafan mı güzel ot kafayı alkolden daha beter yapmıyor mu?

• Death Note kullanıcısına yanıt
    etraftaki yanlış uyusturucu bağımlılarini görüyorlar. kafasaini yaşayıp bırakacaksin. uyusturucu kullanmiyorum diyenlerin çoğu sigara icerek mutlu olmaya ya da mutsuzlugunu unutmaya çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 30 Ağustos 2016; 3:36:35 >
  • Cigara ictim, pisman degilim ama aramam acikcasi.

• Eroin ruhsal ve fiziksel bağımlılık öldürür

Ot içenler kendini masum sanıyor ne ayaksiniz siz

Bonzai direkt ölüm kimyasal

Kokain zaten zengin işi

Crystal Türkiyede fazla bulunmaz kısa vadede çökertir anlayamazsin yara bere içinde kalırsın

Lsd , buda pek meşhur değil Allah kimseye o kafayı yaşatmasın

Bu piyasayı iyi bilirim

Beyni olan insan bulaşmaz

• Bağımlısı olduğun her şeyin saf zararını görürsün.Sigara basamaktır alkol tırmanış uyuşturucu zirvedir.

Uyuşturucu enleri yaşatır yalnızlık fakirlik hayattan kopma zihin karmaşası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eroin bağımlılığını altın vuruş bitirir,5 liraya denetiyorlarmış,suboxone felan işe yaramıyor çok fazla,Eroinin tek mantıklı kullanım yeri ölüm kesin olan terminal hastalar onlara legal olarak eroni güçlüleri veriliyor,esrar içmeyin bonzai olabilir geberirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.