Şimdi Ara

Uyurken Düşer Gibi Olup Sıçramak!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
39.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bendede oluyor apartmandan atlıyorum ve sıçrıyorum aniden buda üstüme pike almadığım için oluyormuş annem demişti
  • bir sitede okuduğum kadarıyla 2 çeşit karabasan varmış 1-)halk arasındaki dedikodu bende arkadaşlarımın yanında duymuştum gece yarısı geliyormuş boğazını sıkıyormuş nefes alamıyormuşsun saçmalığa bakar mısın?tabi heryerdeki dedikodu farklı olabilir eleştirmeyin :) 2-)tıbbi açıdan uyku bozukluğu/düzensizliği .
  • Arkadaşlar konu biraz hortlayacak ama bunun nedenini öğrenmem gerek çünkü bir kaç defa daha olmuştu herhalde tam hatırlamıyorum ama olay şu bugün öğleden sonra 1 ila 2.30 arasında mı ne kestirdim koltukta oturur vaziyette arada da saate bakıyordum tam olarak emin değilim ama büyük ihtimal 2-2.30 arasında uyurken bir anda gözümü açmak istedim açamadım hatta kollarımı bağdaş yapmıştım onları bile açamadım cidden sanki felçli gibiydi eğer derseniz kardeşim sen hâlâ rüyadasındır falan, cidden Bismillah dedim çok çaresiz bir şekilde çünkü o 5 saniye gibi birşey sürdü o arada hiç birşey yapamadım beklemekten başka. Yaşayan yada duyan var mıdır nedir bu olay?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buzulcag

    Arkadaşlar konu biraz hortlayacak ama bunun nedenini öğrenmem gerek çünkü bir kaç defa daha olmuştu herhalde tam hatırlamıyorum ama olay şu bugün öğleden sonra 1 ila 2.30 arasında mı ne kestirdim koltukta oturur vaziyette arada da saate bakıyordum tam olarak emin değilim ama büyük ihtimal 2-2.30 arasında uyurken bir anda gözümü açmak istedim açamadım hatta kollarımı bağdaş yapmıştım onları bile açamadım cidden sanki felçli gibiydi eğer derseniz kardeşim sen hâlâ rüyadasındır falan, cidden Bismillah dedim çok çaresiz bir şekilde çünkü o 5 saniye gibi birşey sürdü o arada hiç birşey yapamadım beklemekten başka. Yaşayan yada duyan var mıdır nedir bu olay?

    Uyku felci

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyku felci geçirirken haraket edememek değilde kulaklarımın patlayacakmış gibi çınlaması çok rahatsız ediyor.Yok mu bunun tedavisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 1 Mayıs 2015; 3:48:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reaglew

    Uyku felci geçirirken haraket edememek değilde kulaklarımın patlayacakmış gibi çınlaması çok rahatsız ediyor.Yok mu bunun tedavisi.

    var uyumamak
  • Bu karabasan olayına inanmıyordum, dalgada geçerdim anlatanlarla. Bir gün benimde başıma geldi ölüyorum sandım şehadet getirdim. İlk defa yaşayınca tesirli oluyor herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana olan genelde ufak bi şekerleme yaparken birden 100000w yermiş gibi titreyip kalkıyorum :D
  • kısa bir süreliğine kalp krizi geçiriyormuşsun diye okumuştum ne kadar doğru bilemem
  • en son 2 hafta önce falan oldu yolda yürüyorum yada merdiven çıkıyorum tam basamağa basıcakken ayağım kayıyo birden kalkıyorum yada yolda gidiyorum birden biyere doğru düşüyorum ve gene sıçrayarak kalkıyorum karabasan dediginiz olayda bundan 2 3 sene önce falan olmustu uyandım etraf hafif karanlık ellerim basımın altında ne konusabiliyorum nede hareket edebiliyordum 15 20 saniye öyle durdukdan sonra uyudumu hatırlıyorum sadece bu düşme olayınıda herkez sürekli yaşıyor galiba
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.