Arkadaşlar ben kitap okumaya yeni başladım daha dün ilk kitabım olan fareler ve insanları bitirdim 1 gün felan sürdü bitirmem güzeldi . şimdi ikinci kitabım uyumsuzları aldım sizce nasıl kitap anlarmıyım yoksa boşunamı aldım ?
Anlarsın. Gayet sürükleyici. Kitap okumaya yeni başladıysan böyle basit ve kolay anlaşılabilir, sürükleyici sıkmadan devam eden kitaplar daha iyi olur senin için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kesinlikle öneriyorum. Harika bir serinin ilk kitabı. Zaten kitabı okumaya başlayınca ister istemez elinden bırakmak istemeyeceksin. Çok sürükleyici bir yapısı var. Bu kitabı bitirdikten sonra devam kitapları ile devam etmeni öneririm. :)
quote:
Orijinalden alıntı: seyitcoban95
Kesinlikle öneriyorum. Harika bir serinin ilk kitabı. Zaten kitabı okumaya başlayınca ister istemez elinden bırakmak istemeyeceksin. Çok sürükleyici bir yapısı var. Bu kitabı bitirdikten sonra devam kitapları ile devam etmeni öneririm. :)
öylemi yapayım hocam bitmek üzere 3 gün oldu alalı yaklaşık bitirmek üzeriyim 400 lerde felanım devam serisinimi okuyayım başka kitabamı geçeyim çünkü devamıda bu ilki kadar güzelmidir ?
quote:
Orijinalden alıntı: DeathOrLife7
quote:
Orijinalden alıntı: seyitcoban95
öylemi yapayım hocam bitmek üzere 3 gün oldu alalı yaklaşık bitirmek üzeriyim 400 lerde felanım devam serisinimi okuyayım başka kitabamı geçeyim çünkü devamıda bu ilki kadar güzelmidir ?
Kesinlikle öyle yapmanı öneririm. Ben hepsini okudum ve daha devam kitabı yok mu diye üzüldüm biraz. Eğer bir kitap seni kendine çekiyorsa emin ol kitabı nasıl okuduğunu hatırlamıyorsun bile.
Uyumsuz konu olarak bunu sağlıyor, emin ol diğer kitapları da Uyumsuz kitabı kadar güzel. :)