Şimdi Ara

Uyuduktan 3 Saat Sonra Uyanma ve Nabızda Düşüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gecedir bu sorunla karsılasıyorum. Uykuya dalıyorum 3-4 saat sonra sabaha karsı nedensizce uyanıyorum. Kabusla filan değil, vücudumda sanki bi dalgalanma oluyor heyecanlara karışık. Sonra Öyle gözlerimi açıyorum adeta uykum bitmişçesine. Uyandığımda da nabzımın atmadığını hissediyorum panik yapıyorum. Hissedilemeyecek gibi çok yavaş atıyo yani.

Sonra tv açıp uyumaya dalıyorum yine. Kalbime daha once baktırdım damarlar filan herşey problemsiz genetik de bişey yok. Bu uyanmaların ve nabız düşüklüğünün sebebi sizce nolabilir? Ya da uykudayken zaten nabız düşük mü olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyku durumunda zaten vücut kendini dinlenme moduna aldığı için minimuma düşer.Ama senin söylediğin veya hissettiğin çok daha düşük değerler hatta atmıyor gibi hissedip paniğe kapılıyorum diyorsun.Bence psikolojik olabilir sizin durumunuz ve bu doğrultuda doktora danışabilirsiniz,o size daha güzel bir yol gösterecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknes1905

Uyku durumunda zaten vücut kendini dinlenme moduna aldığı için minimuma düşer.Ama senin söylediğin veya hissettiğin çok daha düşük değerler hatta atmıyor gibi hissedip paniğe kapılıyorum diyorsun.Bence psikolojik olabilir sizin durumunuz ve bu doğrultuda doktora danışabilirsiniz,o size daha güzel bir yol gösterecektir.
    Ben o uyanmanın nedeni merak ediyorum daha cok. Kabusla filan değil. Kendiliğinden. Otomatikman nabzı kontrol ediyorum da uyku halinde normal diyorsun nabzın cok düşük olması. Herhalde sağlıksal açıdan bir problem yoktur diye düşünüyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westbrook kullanıcısına yanıt
    Yani kalbime falan daha önce baktırdım deyince onu düşünmedim pek,çok düşük derken dakikada 50-55 in altına inerse çok düşük denilebilir(uzun yıllardır spor yapmıyorsan eğer).Kabus ile uyanmasan dahi beyin seni uyarıyo ve uyanıyosun uyanınca da direkt nabızını kontrol etmen psikolojik olma ihtimalini düşündürdü bende.
  • Uyku apnesi gibi duruyor ama doktora görün.
    uyku apnesinde bazen nefes alışverişin 1 dakika falan duruyor. onla alakalı olabilir.
  • karakanca951 K kullanıcısına yanıt
    Uyumaya geçerken sallantı hissi gibi bişey de geliyor çok hafif sanki uçakta sallanıyormuşum gibi o neden olabilir? Sonra uyuyorum ancak. Nefesim kesildiği için mi uyanıyorum ben

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Westbrook kullanıcısına yanıt
    Huzursuz bacak sendromu olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 Saat Uyudum Şimdi Ne Olacak?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uykudayken nabız ,özellikle “derin uykuda” 50bpm civarlarında olur diye biliyorum, ama uyanman sürekli aynı şekilde oluyorsa belki de çevresel faktörler yüzünden oluyordur ?

• karakanca951 K kullanıcısına yanıt
    uyku apnesinde nefes kesilerek uyanılmıyor mu? Sanki nefes almayı birkaç saniye unutmuş gibi ta ki nefessiz kalıp uyanana kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.