Şimdi Ara

Uykuyu duzene sokmak icin ilac kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda duzen asiri bozuldu , 4 gibi yatip ogle iki gibi kalkiyorum , gec saatlere kadar uykum gelmiyor , erken yatmak icin hap kullanmayi dusunuyorum . Onerisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.

• senin kadar bozuk olmasa da benim de bozuldu günlerin verimsiz geçmesine neden oluyor ya. İsteyince de uyuyamıyorsun lanet bişey anca tatilde düzelir
  • hocam hap kullanmadan önce kedi otu veya melisa çayını deneyin
  • Hocam 1 gün tatil verin ve gece 4 de uyuyorsanız uyumayın öbür gün akşam 8 e kadar durmaya çalışın bir şekilde. Akşam 8 de yatın sabah 7 de dipçik gibi kalkarsınız :D
  • Cok saglam yor kendini sonra yat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrenal101 -- 18 Aralık 2019; 0:36:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    La neyle yorucam kendimi , butun gun oturuyorum. Yapilacak bi aktivite de yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gozlugu cok sık takip cikarmak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    31 çekcen olm işte. 12 gibi çekmeye başla sonra duş al yat 1.30 da

sabah da 8 gibi kalk
  • xms2k X kullanıcısına yanıt
    Yapmaya caliscam bugun

• fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    Uyumadınız inş
    Yok hocam mumkun degil , saat 3ten ogleye kadar durabilmek . O motivasyonsuzluk ve uykusuzlukla ne ders calisabilirim ne de yaptigim herhangi biseyden zevk alabilirim . Uyudum mecbur

• Akşam 9 halı saha yazıyorum hocam sana uykuya birebir yan etkisi vücut ağrısı yapabilir

• Çok uyumanızın sebebi bıkkınlık, depresyon falan olabilir. Farklı şeyler yapın kafanızı dağıtın. Farklı ortamlarda çalışın, kütüphaneye falan gidebilirsiniz. Sürekli evdeyseniz cikin 2-3 saat kulaklikla müzik dinleyerek falan yürüyün parka gidip spor aletleriyle falan uğraşın, oturun kafayı dinleyin hava alin.

Uyku için verimsiz vücudunuzun alışık olmadığı saatlerde uyuyor olabilirsiniz. Gece 22-24 arasında uyumaya çalışın vücudun hormonal dengesi icin en iyi uyuma saatleri bunlar diyorlar cunku. Alarm kurup 8 saatten fazla uyumamaya calisin çünkü cok uyuyunca da insanin kafa gidiyor. Cidden hayat kalitenizi düşüren bir sorun haline geldiyse doktora gidip tavsiyelerine uyun.

En zor eylemdir kendisi sabah saat 10 gibi olduğunda ayakta uyuya kalırsınız
  • Valla o gün genelde pc oyunu oynuyorum o yüzden ayakta kalabiliyorum. Tabi ki uyku düzenimi düzeltmek istediğim zamanlar bunu yapıyorum.
  • hocam uyku için ilaç kullanabilmeniz için zaten doktora gitmeniz şart antidepresanı reçetesiz alamazsınız. ben aşırı uyku halinde olduğumdan 12. sınıfta kullanmıştım faydasını gördüm uyku saatimi 8 saate indirebildim bir süre :D şimdi mezunum ilaç kullanmıyorum okul gibi yoran bir faktör olmadığı için de saatleri kendime göre ayarlıyorum. siz de bi psikiyatriste görünün bence en iyisini o söyleyecektir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.