< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
uykuya dalmakta cok zorlanıyorum önerisi olan var mı

-
-
10 seneyi aşkın süredir çekiyorum bende bu illeti uyku ilacı bile fayda etmiyor bazen dert sıkıntı olunca kafa dolu olunca gece uyuyamıyor insan
-
harbi öyle düşünceler uyutmuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim de aklıma what the dog doing gelip duruyor. Arada bir de beynimin içinde duyulan bruh ve n-word sesleri yüzünden uyuyamıyom. Çare memi bırakmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
süper idol çalıyodu kafamın içinde bi ara sürekli
ondan önce Çin çen çan çi kean tanj hiro çalıyordu
Tek yolu hayatını düzene sokman. Yani bilinçaltın ilerlediğin ve bişeyler başardığın konusunda tatmin olmalı ki sana huzur versin. Onun dışında ilaçlar, vagal stimülasyon, karanlık oda, melatonin, yoga falan uğraşır durursun.
-
-
yatağa sadece uyumak için girin. yatağa girdikten sonra telefonla uğraşmayın, televizyon falan seytermein bunları yatak dışında yapın. uykunuz gelir gibi olduğunda direkt yatağa girip gözlerinizi kapatın aksi halde o uyku gelmiyor.
-
buyur hocam
M Fabio Yusufyoutube
Thank's for watching. Original Lyrics : Jin qian kan ki Qiang shang xie zhuo Qin xiang lian nian shan shi Er sui na zhuang gao dang qiao Fu ma nang, xi jun huang man huang shang, na hui fen nanr zhao dong chang. missheard Lyrics : I leave it to your thoughts. Original edit by me. Song : Jin - If You Feel My Love Tom made Asia's got Talent debut : https://www.youtube.com/watch?v=MaG9OigtQ1w ( NEW ) Tom made Concert debut : https://youtu.be/X3a-OvNb9U0 Thank You. #ThomasGanghttps://www.youtube.com/watch?v=FBOmThMGJSA&feature=youtu.be -
Tam da unutmuştum yine aklıma geldi
Hocam sorun zaten uykunun gelmemesi
Uyku gelmiyor gelse zıbarıp yatacaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Melatonin den şaşmayın. 8 aydır hergün 1mg gece yatmadan önce kullanıyorum 😋😋
vişne suyu insanı sakinleştirir diye okumuştum bi ara
-
reçetesiz alınmaz ki nasıl alacam
Şakşukayı azalt
direkt uyumaya calıs bısey dusunme,bıseyler dusundugun an uyku kacıyor,yok sunu soyle yapsaydım keske su soyle olsa vs dedigin an uyku dagılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben uyumakta zorlandığımda içimden sayıyorum. Eğer kafam çok dolu değilse yardımı dokunuyor. Bir de yatağa girince 3 kere vücudunuzu esnetin. Müzik de dinlerim normalde ama kulaklıkları kulağımdan çıkartırken yine uyanmak durumunda kaldığım için pek yapmıyorum. Hoparlörden kısık sesle dinleyebilirsiniz gerçi.
-
Kendimi bildim bileli aynı dertle uğraşıyorum. Bir kaç gün iyi gidiyor gibi oluyor sonra geri eski hale geliyor. Aylar önce girdiğim tartışmalar aklıma geliyor, gün içinde yaptığım yanlışlar, kısa ve uzun vadeli planlar vsvs. Elimde değil düşünmek istemiyorum bunları ama kendimi yatağın içinde dönüp dururken buluyorum. Saçlarım da bu yüzden erken döküldü. Kötü ve çözümsüz bir sorun.
Dün uyuyamıyordum, pencereden dışarıya baktım, yağmur, buz gibi soğuk, ses gürültü, yatağa girdim oh sıcacık, sessiz sakin huzur. Bunun ne güzel bir nimet olduğunu düşündüm, gevşedim, şıp diye uyumuşum. Bundan sonra daima böyle yapacağım
Başka bir şey düşündün mü, uyku kaçıyor, çılgına dönüyorsun. Yatağının, uykunun güzel bir şey olduğunu düşün, benimki gibi gelir belki.
Benzer içerikler
- dünyanın en iyi pense markası
- fruugo güvenilir mi
- devlet hastanesinde check up fiyatları
- bira içtikten sonra ağrı kesici içilir mi
- isveç ve isviçre
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- dc açıldı mı
- ets2 türkiye haritası
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X