< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Uykuya Daldım Çok Garip Şeyler Oldu

-
-
Uyku felcinden mi bahsediyorsun? Ben de uyku felci yasadigimda garip cisimler görüyorum ve vücudumu hareket ettiremiyorum 10-20 saniye boyunca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiçbir işe yaramıyorquote:
Orijinalden alıntı: Türkçü67
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
15-20 saniyelik bi olay değil ki sanki ben sövdükce kafamı vs bastırıyor canımı acıtmaya çalışıyor ama canım acımıyorquote:
Orijinalden alıntı: copyofacopy
Uyku felcinden mi bahsediyorsun? Ben de uyku felci yasadigimda garip cisimler görüyorum ve vücudumu hareket ettiremiyorum 10-20 saniye boyunca.
Bune awk ya şizofren oluyorum galiba
up
sana kim niye musallat olsun kanka
Psikolojik anlattığın şey.Bilinçaltıyla alakalı bir sorun doktora git ilk önce.Muhtemelen tam anlamıyla uykuya dalamıyorsun.Uyku haline geçerken bilinç uyarılıyor kafanda kodladığın için.Uyumadan önce kafanı yormayı dene.Spora gidiyorsan akşama doğru git yoğun kardiyo yap.Yoksa kitap oku.Uykudan 2-3 saat önce bilgisayar ve telefon ekranına bakma.Düzenli uykun yoksa ki yok muhtemelen oluşturmaya bak hep belli saatte uyu en azından.Bunları 1 ay yaparsan düzelecektir.
-
olabilir kanksquote:
Orijinalden alıntı: ktulu dinlerimsana kim niye musallat olsun kanka
Psikolojik anlattığın şey.Bilinçaltıyla alakalı bir sorun doktora git ilk önce.Muhtemelen tam anlamıyla uykuya dalamıyorsun.Uyku haline geçerken bilinç uyarılıyor kafanda kodladığın için.Uyumadan önce kafanı yormayı dene.Spora gidiyorsan akşama doğru git yoğun kardiyo yap.Yoksa kitap oku.Uykudan 2-3 saat önce bilgisayar ve telefon ekranına bakma.Düzenli uykun yoksa ki yok muhtemelen oluşturmaya bak hep belli saatte uyu en azından.Bunları 1 ay yaparsan düzelecektir.
b
1 ayatel kürsi
3 ihlas
3 felak
3 nas
Okumadan uyuma , beş dakikanı almaz. Ve yine sabah uyanınca da okuması gün içinde iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
okuyarak uyuyorum zaten ki bunları yaşarkende defalarca okudum bi işe yaramıyoquote:
Orijinalden alıntı: Tensegrity
1 ayatel kürsi
3 ihlas
3 felak
3 nas
Okumadan uyuma , beş dakikanı almaz. Ve yine sabah uyanınca da okuması gün içinde iyi olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X