Şimdi Ara

Uykuya Daldım Çok Garip Şeyler Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu son 1-2 aydır var ve baya rahatsız olmaya başladım

Uykumda üstümde sanki musallat var gibi az önce uyuyordum ben böyle bilincim yerinde ama kendimi rahatsız hissediyorum sürekli ortam değişiyor falan düşüncem bilincim şuanın aynısı kendimi 3-4 defa uyandırdım üşenip aynı pozisyonda kalıp uykuya dalınca aynı saçmalıklar oldu bu sefer uyanıp pozisyon değiştirdim aklıma takıldı bu nedir böyle ?
    Açıkcası musallat vs olaylarında o işlerle uğraşmayan birine bişey olmaz bu psikolojik yada uykuyla ilgili bi rahatsızlık olabilir gözüyle bakıyorum
    Uyurkende garip birşey görmüyorum garip kötü bi enerji rahatsızlık hissi arafta kalmış gibi sanki ruhum çekiliyorda arada kalmış rüyada sürekli ortamım değişiyor sade garip ortamlar
    İnternette hastalıkarı bi kontrol edeyim diyecem ne olabilir hiçbir bilgim yok hani ifade edebildiğim bişey değil
    Acaba halusinasyon mu görüyorum diyecemde baktım internette böyle bişey değilmiş

Zaten bende cocukluktan beri rüyadan düşünerek uyanma var sanki rüyanın içinde son 5 dakika uyanıp bişeyler düşünüyorum harbiden düşünüyorum ve öyle uyanıyorum düşündüğüm şeyler günlük olaylar şunu şöyle yapayım falan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Uyku felcinden mi bahsediyorsun? Ben de uyku felci yasadigimda garip cisimler görüyorum ve vücudumu hareket ettiremiyorum 10-20 saniye boyunca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü67

Bu mesaj silindi.
    hiçbir işe yaramıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: copyofacopy

Uyku felcinden mi bahsediyorsun? Ben de uyku felci yasadigimda garip cisimler görüyorum ve vücudumu hareket ettiremiyorum 10-20 saniye boyunca.
    15-20 saniyelik bi olay değil ki sanki ben sövdükce kafamı vs bastırıyor canımı acıtmaya çalışıyor ama canım acımıyor
    Bune awk ya şizofren oluyorum galiba

• up

• sana kim niye musallat olsun kanka  

Psikolojik anlattığın şey.Bilinçaltıyla alakalı bir sorun doktora git ilk önce.Muhtemelen tam anlamıyla uykuya dalamıyorsun.Uyku haline geçerken bilinç uyarılıyor kafanda kodladığın için.Uyumadan önce kafanı yormayı dene.Spora gidiyorsan akşama doğru git yoğun kardiyo yap.Yoksa kitap oku.Uykudan 2-3 saat önce bilgisayar ve telefon ekranına bakma.Düzenli uykun yoksa ki yok muhtemelen oluşturmaya bak hep belli saatte uyu en azından.Bunları 1 ay yaparsan düzelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ktulu dinlerim

sana kim niye musallat olsun kanka  

Psikolojik anlattığın şey.Bilinçaltıyla alakalı bir sorun doktora git ilk önce.Muhtemelen tam anlamıyla uykuya dalamıyorsun.Uyku haline geçerken bilinç uyarılıyor kafanda kodladığın için.Uyumadan önce kafanı yormayı dene.Spora gidiyorsan akşama doğru git yoğun kardiyo yap.Yoksa kitap oku.Uykudan 2-3 saat önce bilgisayar ve telefon ekranına bakma.Düzenli uykun yoksa ki yok muhtemelen oluşturmaya bak hep belli saatte uyu en azından.Bunları 1 ay yaparsan düzelecektir.

olabilir kanks

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • b

• 1 ayatel kürsi
    3 ihlas
    3 felak
    3 nas

Okumadan uyuma , beş dakikanı almaz. Ve yine sabah uyanınca da okuması gün içinde iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

1 ayatel kürsi
    3 ihlas
    3 felak
    3 nas

Okumadan uyuma , beş dakikanı almaz. Ve yine sabah uyanınca da okuması gün içinde iyi olur.
    okuyarak uyuyorum zaten ki bunları yaşarkende defalarca okudum bi işe yaramıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.