Şimdi Ara

Uykum geliyor balkonda mı çalışsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi uykum geliyor. Kaç yıl panjursuz evde oturdum güneşten zor uyuyordum bu yılda taşındık panjurlu eve okuldan geliyorum ışık yok odada pat diye düşüyorum bi çözüm bulmak lazım ne yapmamı önerirsiniz ? 1 buçuk gibi geliyorum okuldan.

Akşamda uykum geliyor epey sinir bozucu serum almayı bile düşündüm her gün düzenli olarak enerji vereni varsa Yokmuş sanırım onun yerine vitamini dayayıp camı pencereyi açıp soğuk havada mı çalışsam ki

• Donarsın :D
  • Tahmin etmiştim konuyu senin açtığını.
    Kafayımı yedin olum? Git yat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Tlgxxx
    Ygsde donup kalmaktan iyidir abi donmak

@Bar Filozofu
    Olum ne uykusu 25 gün kalmış diken üstünde oturuyorum şurda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

@Tlgxxx
    Ygsde donup kalmaktan iyidir abi donmak

@Bar Filozofu
    Olum ne uykusu 25 gün kalmış diken üstünde oturuyorum şurda :D

Aynı sıkıntı bende de var yahu uykuyla akıyor koca gün :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders dinliyordum sandalyede uyuyakalmışım Sandalyeniz rahatsa hemen değiştirin. O da etkiliyordur sizi.
  • @deneme_programı
    Bi ara kahveli kola içiyordum iyi geliyordu tavsiye ederim

@Justforyou12
    Hocam zaten rahatsız belim ağrıyor bide kuyruk sokumumda bi sertleşme oldu korktuğum şey olmasından korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellolef -- 25 Şubat 2014; 22:34:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kıbrıs sıcak galiba istanbulda su sıralar balkonda 1dk dur sinüzitten sınava giremeden
  • hellolef kullanıcısına yanıt
    Aaa geçmiş olsun bel ağrısı çok kötüdür.
    Gürültülü bir yere git o zaman
  • hocam kahve iç veya bu supradin all day varya ondan al

• quote:

@deneme_programı
    Bi ara kahveli kola içiyordum iyi geliyordu tavsiye ederim

@Justforyou12
    Hocam zaten rahatsız belim ağrıyor bide kuyruk sokumumda bi sertleşme oldu korktuğum şey olmasından korkuyorum

Bugün kahve ictikten sonra uyudum ve gene bı halt calısmadım en iyisi dersanede calısıp aksam eve yatmaya gelmek :D

• @efe.1905se
    Kıbrıs iyi ya geçen gün öğlen terletiyordu Akşamları da tatlı bir soğuğu var, Kıbrıs'ın tek şu kışı güzel işte Bizde İstanbul yolcusuyuz

@Justforyou12
    Aynen spor yüzünden sakatladıydım zaten bi ara görünmek lazım doktora.
    Bu seferde hiç bişey anlaşılmaz artık arada balkon sefası yapıp içeri giricez

• @aintmybtch
    Pharmaton kullanıyorum ben bari bi kahve yapayım şimdi üstüne bide pharmaton fişek gibi olurum.

@deneme_programı
    Bizim dershane 6da kapanmasa bende orada çalışırım da erken kapanıyor :D
  • Türk kahvesi iç uykun gelince özellikle Türk Kahvesini sevmiyorsan o acı tat hemen uykunu kaçırır veya banyo yap soğuk su ile.
  • hellolef kullanıcısına yanıt
    Evet arada çık açılırsın
    Ben bir ara kendime o kadar sinirlendim ki , çabuk gelen uykum yüzünden, birkaç gün boyunca buz gibi havada montumu alıp balkonda test çözdüm Faydasını gördüm. Ama dikkat et sınava az kaldı. Hasta olursan en iyi zamanların boşa gider.
  • quote:

Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi uykum geliyor. Kaç yıl panjursuz evde oturdum güneşten zor uyuyordum bu yılda taşındık panjurlu eve okuldan geliyorum ışık yok odada pat diye düşüyorum bi çözüm bulmak lazım ne yapmamı önerirsiniz ? 1 buçuk gibi geliyorum okuldan.

Akşamda uykum geliyor epey sinir bozucu serum almayı bile düşündüm her gün düzenli olarak enerji vereni varsa Yokmuş sanırım onun yerine vitamini dayayıp camı pencereyi açıp soğuk havada mı çalışsam ki

okulda 1,30 gibi geliyorsan yat 2 saat sonra akşama kadar çalış ne istiyorsun allahtan daha hem öğlen yatmak çok faydalı keşke benim böyle bi şansım olsa ben saat 3 te geliyorum 30 dakika uyku için nelerimi veririm ama uyuyunca keraat vakti denilen zaman oluyor uyanınca pek hoş olmuyor

• quote:

@aintmybtch
    Pharmaton kullanıyorum ben bari bi kahve yapayım şimdi üstüne bide pharmaton fişek gibi olurum.

@deneme_programı

Cemberlıtas fem 9-10 ne kadar durursan ıstersen dersanedekılerle beraber kapat hocam dukkanı :D
    En ıyısı oyle yapayım zaten ilahiyat ıstıyorum yuksekte gozum yok azcık dişimi sıksam kafi

• quote:

@aintmybtch

@deneme_programı

pharmatonda ginseng var o baya deli ediyor adamı
    bi süre kullan bi gün kullanma deliriyorsun
    binevi bağimlilik yapiyor enerjim az aliyim diye

• Uykuyu zaman kaybı olarak görmeyin, gün içinde geçirdiğiniz sürenin kalitesini belirler uyku.Ne kadar az uyursam o kadar kar diye düşünüyor millet ama neyse sınav sonuçları açıklanınca görürsünüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.