bu gece bu soru yuzunden uyuyamaddım yaaaw... nie kimse cvp veremio??
yarı ölümsüzlük nasıl olur ki ya.böyle bişiy mümküm değildir.
quote:
Orjinalden alıntı: gülen_kız
yarı ölümsüzlük nasıl olur ki ya.böyle bişiy mümküm değildir.
puhahaah muhtesem cevap
felsefenın amacı sorulara cevep bulmak değil soru üretmektir.düşünmektir.uyku sırasında vücut fonksiyonları durmaz sadece yavaşlar.beyin gün içinde yaptıklarını değerlendırır, sıralar .bellekte yerleştirmesi gereken yerlere oturtur.çünkü uyku pasif bir dönem değil aktif bir dönemdır.
ya arkadaşlar bunlar kelime oyunları!!! Kelimeler insanların duygularını düşüncelerini birebir açıklayamaz bu nedenle bu tarz saçmalıklar ortaya çıkar
uyku , her gece ölmek ve yeniden dirilmektir.Uykusuzluk ölümsüzlük olamaz çünkü ölümlü bedenin uykuya ihtiyacı vardır.Ölümsüzlük olsaydı bu ihtiyaç duyulmazdı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme