Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Nihohohohohoh
ya baslığa bak tartışmaya bak... szie simdi ayrı bi baslık acalım orada tartısın siz...
yarı ölümsüzlük ne ya sen bana bunun cevabını bi ver..
böyle felsefe mi olur
iyi ama o başlattı
bu ne be ilkokul 1 gördüm kendimi ahhahahahaha
quote:
Orjinalden alıntı: ante_diluvian
ya baslığa bak tartışmaya bak... szie simdi ayrı bi baslık acalım orada tartısın siz...
Şimdi şöyle oluyor yarı ölümsüzlük... Terminatör düşün,kafasından kurşunlar yiyor beyin fonksiyonları çalışmıyor ama vücut işliyor...Uykuda gibi... Yarı ölümsüz bir terminatör :P
bu ne şimdi sen espri mi yapıyosun? konuyu saptıranların mekanıymış senin açtığın konunun böyle olacağı baştan belli yarı ölümsüzmüş zaten biz türk milleti böyleyiz,bi işi tam yapsak olmuyo
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
Şimdi şöyle oluyor yarı ölümsüzlük... Terminatör düşün,kafasından kurşunlar yiyor beyin fonksiyonları çalışmıyor ama vücut işliyor...Uykuda gibi... Yarı ölümsüz bir terminatör :P
konuya yakışan harika bir acıklama seni ayakta alkışlıyorum!!! onunde saygı ile egiliyorum
uyku apnesi olanlar icin biraz gercek payı var. solunumları gecede bır kac kez 2-3 dk. lıgına duruyor ve sonra tekrar baslıyor.
Yarı iletkenlik gibi bişey mi bu yarı ölümsüzlük?
olabilr ya da yarı saydamlık falan da olabilir... bir medcezir bir tütsü bir ucan bugu... agızda kalan kekremsi bir tat...
Uykum geldi.Gideyimde bir öleyim,sabaha inş dirilirim... İyi akşamlar herkese...
quote:
Uykum geldi.Gideyimde bir öleyim,sabaha inş dirilirim... İyi akşamlar herkese...
İyi geber emi.
quote:
Orjinalden alıntı: harun.dll
quote:
İyi geber emi.
yat uyu iii geceler demek istedin heralde???
bi sorum var
top yuvarlandı ahmet de yuvarlandı öyleyse ahmet toptur!
bu da felsefe mi?
quote:
Orjinalden alıntı: brklcm
bi sorum var
top yuvarlandı ahmet de yuvarlandı öyleyse ahmet toptur!
bu da felsefe mi?
eet
bir baska soru daha... toplu tasıma aracına kusum aydın binmek zorunda mı? binmezse o arac topsuz tasıma aracı mı olur???
Tamam harun iyi gebericem... Hatta uyurken senin için .dll hatası verip kendimi mavi ekrana boğucam
senin sorun düz mantıkla sorulmuş felsefecilerin çoğu da düz mantığı kabul etmemiştir...
noldu kurudun kaldın???
biber acıdır hayatta acıdır o zaman hayat biberdir
bende bu tip konular acıcam artık... adam gibi bi konu yazıon millet gelip sacmalıo dalga gecio ante diluvian sırf makara yapmak için bi konu acmış adam sizi resmen kafalamıs ama millet bu konu altında nassı tartısmıs nassı birbirini yemiş ya istesen yapamazsn bole bişi arkadas şaşılacak olay yaaa