Şimdi Ara

Uyku Sorunlarım Varr!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar saat 2 yi geçmeden uyuyamıyorum.Sabahta 8.30 da kalkıyorm.Sersem gibi oluyorum.Eve geliyorum uykum kaçıyor.Gündelik sporada gidiyorum baya yoruluyorum genede saat 2 olmadan uyuamıyorm.Hafta sonları ise bölük bölük uyuyorum.8 de kalkıyrum yatıp 9 da tekrar kalkıyrm.Öyle fazla yemekte tüketmiyorum.Eskiden Fazla yemek tüketince uykum geliyordu.Şu an diyetteyim.Hafif şeyler yemeğe çalışıyorm sebze ağırıklı nedir benim sorunum ve deliksiz bir uyku için tavsiyeler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YgtBrk -- 8 Nisan 2009; 0:44:48 >

• hatun lazım sana
  • sen eşşeği dereye atmışsın şimdi yardım istiyorsun... birgün kendini zorla akşam 10da uyu.. ertesi sabah 6 gibi uyanırsın.. bu şekilde uykunda düzene girer..
  • 3 gibi uyuyorum 6.30'da kalkıyorum sen ne diyosun
  • 6 buçuk saat uyuyorsun Allah dan belanı mı istiyorsun daha
  • boşver başka sorunun olmasın

şaka bi yana benimde uyku sorunum var
  • Bende aynı. 2 den önce yatamıyorum. Sabah da 7.30 da kalkmam gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben sabah önemli bir işim olsa bile en aşağı 3 te yatarım. normalde 5, 6. mesela bu sabah erken kalktım haliyle uykum erken geldi, yattım ama nafile. vücut alışmış işkenceye illa uykusuz kalacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi_master

Bende aynı. 2 den önce yatamıyorum. Sabah da 7.30 da kalkmam gerekiyor.

aynen öyle. 2 -3 hatta 4 olmadan yatasım mı gelmiyor nedir anlamadım yatmıyorum salak gibi. sabahta 7.30 -8 gibi kalkmam gerekiyo kalkamıyorum her gün geç kalıyorum dersaneye.
  • Bende 4 den önce kolay kolay uyumam Ama Allah'a şükür Öğlen 1'e kadar vaktim var Ders 1.40 da baslıyor
  • benimde uyanamama sorunum başladı ya.
    10 saat uyuyorum kuruyorum saati ne kadar önemli bişey olursa olsun kapatıp tekrar yatıyorum 11 12 saat uyuyorum
  • DH yi unutmazsak hele de konu dışını, hep böyle olucaz
  • donanımhaberi bırak
    kesin çözüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: pieceofmoon

DH yi unutmazsak hele de konu dışını, hep böyle olucaz

Zaten Adminler de oyle diyordur. Biz yatalim, Nasil olsa Bizim gece vardiyasi tam tesekkullu teyakkuzdadir. Konu disi emniyette, sabaha kadar. Sabah gelip bir temizlik yapiyorlardir.
  • 3-4 aydır sabah 6:00 dan önce yatmıyom ne diyon sen...
    sabah 9:00 da sınav var uyumadan gitçem...
  • 2 de uyuyorsanız gene iyi, 6 gibi uyuyorum 10 gibi kalkıyorum. Ve bu bana yetiyor.
  • arkadaşlar kendinize çok eziyet ediyosunuz günde en az kesin 6 saat uyumanız lazım uyku problem çekenlerde doktora gitmeli emin olun onun çok kolay tedavisi var ben gittim de psikiyatriye verdi bir ilaç şimdi çok rahatım başımı yastığa koyar koymaz uyurum ilaçlarıda 15 yada 20 gün kullanmışımdır ama şu anda çok rahatım.
  • 2yi geçiyor yani En erken yatma saatim 2.Saat 10 da bile yatsam uyuyamıyorum.Dön dur yatakta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.