Bildirim
Uyku Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmanPowwer -- 13 Haziran 2015; 5:07:01 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10a kadar uyu 5-6 saatlik uyku aksama kadar atar seni gece de normal uyursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 saat 46 dakika sonra tek carem olan sosyal sınavım var hic uyumadım bakalım ne yapıcaz
Sen pazar giricen ben 5 saat sonra sınavdayım hala uyumadım
Ayni durumdayız ben gündüze geçemedim bi türlü bir buçuk senedir gececiyim pazar günü nasıl kalkacaz aceba
quote:
Orijinalden alıntı: kullu500
Ayni durumdayız ben gündüze geçemedim bi türlü bir buçuk senedir gececiyim pazar günü nasıl kalkacaz aceba
Valla aynen oyle , ne zaman duzeltiyim su duzeni desem daha kotu bir hal aliyo. Pazar gunu umarim normalce sinava gireriz
Duzenleme : Sosyale gireceklerin durumu bizden daha vahim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BlitzCrank- -- 13 Haziran 2015; 5:38:51 >
quote:
Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-
Beyler pazar lys ye girecegim 10:00da fakat su an hala uyuyamadim. Onerileriniz nelerdir aksama kadar uyumasam mi yoksa simdi 3-4 saat uyuyup kendimi zorlayarak kalkip aksami mi beklesem ? Daha bugun ders calisacagim ayrica
ben ygs ve lyslere hiç uyumadan gittim 5bine girdim. 2-3 senedir uyku düzenim yok hatta lys fen sınavına 20 saat uyumadan girmiştim :D
benim gibi olan bir sürü arkadaşım var tabi bünye meselesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Phoenix -- 13 Haziran 2015; 5:55:28 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kuranda kutuplar geçiyor mu
- travazol krem egzamaya iyi gelirmi
- göz bebeği büyüten damla etkisi geçmiyor
- ehliyeti kazandım ama almadım ceza yermiyim
- 25 yaşında futbolcu olunur mu
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
- para sayma makinesi bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X