Bildirim
Uyku Önerisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmanPowwer -- 13 Haziran 2015; 5:07:01 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10a kadar uyu 5-6 saatlik uyku aksama kadar atar seni gece de normal uyursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 saat 46 dakika sonra tek carem olan sosyal sınavım var hic uyumadım bakalım ne yapıcaz
Sen pazar giricen ben 5 saat sonra sınavdayım hala uyumadım
Ayni durumdayız ben gündüze geçemedim bi türlü bir buçuk senedir gececiyim pazar günü nasıl kalkacaz aceba
quote:
Orijinalden alıntı: kullu500
Ayni durumdayız ben gündüze geçemedim bi türlü bir buçuk senedir gececiyim pazar günü nasıl kalkacaz aceba
Valla aynen oyle , ne zaman duzeltiyim su duzeni desem daha kotu bir hal aliyo. Pazar gunu umarim normalce sinava gireriz
Duzenleme : Sosyale gireceklerin durumu bizden daha vahim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BlitzCrank- -- 13 Haziran 2015; 5:38:51 >
quote:
Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-
Beyler pazar lys ye girecegim 10:00da fakat su an hala uyuyamadim. Onerileriniz nelerdir aksama kadar uyumasam mi yoksa simdi 3-4 saat uyuyup kendimi zorlayarak kalkip aksami mi beklesem ? Daha bugun ders calisacagim ayrica
ben ygs ve lyslere hiç uyumadan gittim 5bine girdim. 2-3 senedir uyku düzenim yok hatta lys fen sınavına 20 saat uyumadan girmiştim :D
benim gibi olan bir sürü arkadaşım var tabi bünye meselesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Phoenix -- 13 Haziran 2015; 5:55:28 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X