Arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım Hp Pavilion-15 serisinden ikidir bir problem yaşıyorum . Uyku modunda çok bekletince ve sonra bilgisayarı açınca biraz kullandıktan sonra bilgisayar donuyor ve yeniden başlatıyor sebebi nedir yeni cihaz canımı sıktı bu durum . |
Uyku Modundan Sonra Bilgisayarın Donması

-
-
Windows 10 mu kullanıyorsunuz? Eğer Windows 10 ise sistemiz güncel mi? -
Evet en güncel sürümü mevcut. Her şey güncel.
-
öncelikle CMD yönetici olarak çalıştırın ve şu komutu giriniz : SFC /SCANNOW işlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve sorun devam ediyor mu diye beraber inceleyelim.
-
Üstad bazı laptoplar uyku modu a girince aynı sıkıntıyı veriyor, bir arkadaşın da asus u vardı o da uyku moduna girince ne yaparsa yap uyanmıyordu, bir de güç ayarlarında idi galiba hazırda bekletme mi ne var onu kapat o da sebep oluyor galiba. -
bakayım hocam hazır beklet 180 dk de karma uyku ise kapalı. O zaman her laptop markasında bu sorun var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 25 Ocak 2021; 21:58:57 > -
Hazırda beklet seçeneği de bu hataya sebep olabilir onu da kapatın isterseniz. -
Hocam bu komut tam anlamıyla ne işe yarıyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eksik veya bozuk sistem dosyalarını tarayıp yerine düzgün olanlarını koymaya çalışıyor bu minik arkadaş
-
Hahah iyimiş ben bunu yarın deneyim. Sonuca göre güncellerim mesajı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hidensaHahah iyimiş ben bunu yarın deneyim. Sonuca göre güncellerim mesajı.
Sorun hala devam ediyorsa bağlantıdaki yazılımı güvenli modda çalıştırabilirsiniz.
https://www.bleepingcomputer.com/download/windows-repair-all-in-one/
-
Bugün dediğinizi yaptım garip bir şekilde düzeldi. 1 saat beklettim uyku modunda ne dondu ne kapattı kendini çok garip :) teşekkür ederim .
-
Güncelleme .. Düzelmedi uyku modundan 5 dakika sonra yine reset attı . İade mi etsem laptopu arkadaşlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X