Şimdi Ara

Uyku ilacı kullanıyorum yan etkisi oluyor ve Gözüm için vitamin ilacı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şuanda kullandıgım pharmaton ilacı var. Kilolu bi insan oldugum için kilo yapmayan. Yapsa bile fazla etkisi olmicak bi multivitamin ilacı arıyorum. Uyku ilacı ve yıllarca antidepresan kullandım göz kapaklarım çok düştü ve göz reflekslerim çok azaldı. Oynadıgım oyunlar olsun günlük yaşantım olsun eskisi gibi degil hiç birşey. Gözlerimin reflekslerini canlı tutsun. Özellikler gözler diyorum cünkü önemi büyük bende fazla zarar gördü cünkü. Göz kapaklarım yanagıma degecek nerdeyse.. Durum ciddi. Ayrıca doktoruma sordum ve uyku ilaclarının etkisi nasıl geçer hocam diye sordugumda ginseng önerdi bana. içeriginde cinsengde olsun mümkünse. Ve elimde çok titreme oluyor fazlasıyla bunada iyi gelecek kontrolü iyi sağlayabilecegim bi ilac olursa cok sevinirim. İnsülin direncim var belki ondan kaynaklıdır bu el titremesi ama genelde titriyor ellerim. Oyunlarda olsun veya başka gündelik hayatta olsun gene bununla ilgili problemler yaşıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum kolay gelsin iyi forumlar

    Uyku ilacının yan etkisi şu; uyandıgımda hala uyuyor gibi bi his oluyor ona sinir oluyorum ve bu 5 saat devam ediyor 2-3 kahve içiyorum ve hala etkisi devam ediyor.

    Eklemem gereken şeyler oldugunu farkettim Faverin diye bi ilac kullandım zamanında o zaman hiç hissetmedigim kadar iyi hissedip önümdeki bilgisayarda bişeler araştırmaya filan başladım merak ettim. heyecanlandım bazışeylerden hatta gülebildim bile ! uzun zamandır böyle hissetmemiştim. Ama farkettm ki digerleri gibi gidici bi histi bu belkide o yüzden dahada fazla vucuduma beynime antidepresan sokmak istemiyorum bunu tamamıyla geçirebilecek bi ilac arıyorum hem beni antidepresanların yan etkilerinden hemde şu üzerimde hep olan bi uyku halinde olmamı alsın.Arındırsın. Ama uykum geldigindede uyuyabileyim hayvan gibi enerji vermesin. Desteklesin istiyorum yani beni.

    Şuan itibariyle kullandıgım tek ilac redepra45mg dı sanırım serex100mg. Bide pharmaton.. Pharmatona vucud alıştı sanırım. İçmeyince üşüme hissi böyle bi içimde degişik bi his oluyor anlayamadığım. Uyuşturucu kullanmıştım zamanın da aynı yoksunluk hissini bundada yaşıyorsunuz.. Ciddi bi probleminiz yoksa kullanmanızı tavsiye etmem. Umarım şu uyku ilaclarını da bırakır uyuyabilirim uyurkende degişik degişik rüyalar görmem.Ben bu durumu beynimin serotinin hormonunun eksik olmasına baglıyorum ama belki yaşadıgım bi kaç olayada baglayabilirim.Beynim eski fonksiyonlarını yerine getiremiyor. Eskisi gibi degil kesinlikle. Neden bukadar detaya indin diye soracak olursanız e burası sağlık bölümü detaya inmeliyimki burda bilgili arkadaşlar bana tavsiyede bulunsun degil mi? Anlayışınız ve yardımlarınız benim için önemli.Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkürler.

    İlk tavsiyede bulunan arkadaşın tavsiyesine göre Ginkgo biloba yı araştırdıgımda beyne iyi geliyormuş başdönmesi dengesizlik vesaireye iyi geliyormuş ve alzheimer hastaları elleri titrer ve herşeyi unuturlar ya ona iyi geliyormuş. Heralde. Bilmiyorum bu etkileri kendimde görüyorum acıkcası. İlerinin alzheimer hastası olabilirim bende bu gidişle..


    Bu arada kendimde bişeyi farkettim beynimde böyle bi degişik bişe hissediyorum acı gibi. Bu mide yanmasına benzer bişeyle başladı. Sonra beyne sıçradı bunu psikiyatr ıma sordugumda psikolojik kullandıgın ilaclar buna iyi gelecek dedi kaç yıl kullandım bilmiyorum ama 5-6 yıldır antidepresan kullanıyorum cözümünü bulamadım. Beynimdeki yanma hissi beynimin başımın arka kısmında bulunan bi kütlemsi acı gibi devam ediyor. Sanki kafamdan omuzlarımın oraya bişey çekiyolar gibi oluyor çekme oluyor resmen orda sanki. Bunun sebebini bilen varmı ?

    yaşım 25 ve kullandıgım antidepresanlardanmıdır nedir aşşırı üşengecim.. hiç bişe yapasım gelmiyor bi insanda yaşama sevincimi denir enerjisimi denir insanı hayata baglayan şey herhangi bişey olur ya işte o bende yok. Eve tıkılayım kimseyle 2 kelam sohpet etmeyim. Oyun oynayım sadece zaman geçsin ve ölmeyi bekleyim gibi bi düşüncem var şuanda

    Çok fazla içimi döktüm gibi. Umarım kendimi anlatabilmişimdir tavsiyeleriniz için tekrar teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosedur- -- 12 Ekim 2018; 2:25:45 >







  • havuc ye
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    tamamda tüm gün elimde havuclamı dolasacam hocam ciddimisiniz bunu söylerken bunu bi doktorda tavsiye etmişti ama suyunu iç demişti. vitamin ilacı olarak bu söylediklerimin tamamını kaplicak bi multivitamin ilacı tavsiyesi istemiştim ben. havucu yemeyi sevmiyorum bide ben suyu güzel ama
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam içerik hakkında bi soru soracam ve başka bi sorum daha var az bi dakikanızı alacam pm olarak bana ulaşmanızın imkanı varmı
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Hocam konuya yeni şeyler ekledim eger doktorsanız bi okursanız mutlu edersiniz beni. Kendim hakkında daha detaylı yazılar yazdım. Bilgilisiniz galiba bu konularda bi bakıverin
  • Arkadaşlar konuyu açarken aslında gözlerimdeki sorundan bahsettim ama içerigi daha fazla paylaşmak istedim kendim hakkımda daha cok şey paylaştım. O yüzden uygunsuz olarak görebilirsiniz kusra bakmayın onun için
  • Gerçektenmi 80 kişi okumuş ve 1 kişimi tavsiyede bulundu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosedur- -- 12 Ekim 2018; 23:6:17 >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba tekrar. Bişe soracam LIFE IN diye bi marka var gratiste. Vitamin ürünleri satıyorlar. Gratis e bugün parfüm bakmaya girdigimde gördüm ki orda bu marka Ginkgo biloba varmış. Pharmaton zaten kullanıyordum multivitamin olarak. Ginkgo biloba olarak bunu aliyim dedim. Üzerinde 60 mg yazıyor.

    Ginkgo Biloba 60mg
    İçerik olarak;
    Topaklanmayı önleyici; Kalsiyum karnonat,Gingko ekstraktı %17.19
    Hacim arttırıcı;Mikrokristalin selüloz,
    Kıvam arttırıcı;Hidroksipropil metil selüloz,
    Topaklanmayı önleyiciler;(Silikon dioksit ve yağ asitlerinin magnezyum tuzları),
    Nem verici; Gliserol

    içeri bu şekilde günde 1 tane kullanılabilir denmiş. Güvenilir geldi tarım bakanlıgı onaylı filan dedi çalışanları. 60 kapsül var 1 alana da 1 bedava var diye 2 tane almak durumunda kaldım. 2 tanesi 39lira tuttu. Toplamda 120 kapsül aldım. Ne dersiniz güvendim aldım içsem bi sorun yaşamam dimi ve orjinal ginkgo biloba dır dimi içerigi ?

    Akşama kadar gözlemledigim durum şu şekilde.Daha dinç ve bilinçliydim gibi. Modiwake diye bi odaklanma ilacı kullanmıştım zamanında 100 mg, Bu daha iyi geldi sanki. uykum gelmedi fazla dışarı cıkıp gezmeme rağmen. Elimi filan daha iyi hissediyorum, kontrollüyüm.oyuna daha fazla forcelanabiliyorum. Şimdi bunları böyle yazdım diye ne harika bi ilacmış bu diyenler olur belkide öyle zannediyorum bilmiyorum arkadaşlar. Yarın birgün belki rahatsız edecek.




  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    ah ah copy paste neden ? 2 kelam bişe yazsanız ellerinizmi yorulur yahu linki okudum intihar vesaire etmem hocam ben ya. Yani öyle bi beyin yapım yok. ama dedigi gibi prozac ve benzeri ilacları kullandım insanı cok farklı bi ruh haline sokuyorlar. Gerçekten yaşadığı duyguları fazla abartabiliyor insan buda intihara gidebiliyor. Bunu bizzat kendim denedim. Prozacda kullandım muadili olan ilaclardanda kullandım farklılarından. O günlerimi hatırlıyordum herşeyi abartıyorsunuz yaşadıgınız duyguları cok abartıyorsunuz sanki ard arda geliyor aklınıza ve tekrar yaşıyorsunuz. O yüzden yok sanmıyorum hocam. Prozac zaten başlı başına bence bi intihar makinesi. Prozac ve muadilleri. Burayı okuyan ve antidepresana merak saran insanlar gidin bi psikiyatrla görüşün abi sorununun cözümü büyük ihtimal prozac degil




  • Depresyon her ne kadar beyinden kaynaklandığı sanılsa da, aslında mideden kaynaklanmaktadır.
    Bugün yediğimiz sebze ve meyvelerin besin değeri son 30 yılda %50-90 azalmıştır. 30 yıl önce bir muz yemekle alınan vitamin B6 için bugün 30 muz yemek gerekiyor. Bu diğer sebze ve meyveler içinde aynı.

    Vücutta B12, D ve Omega3 olmadığı zaman halsizlik, yorgunluk, uykusuzluk ve sonucunda da depresyon oluşuyor.
    Beynin %25'i Omega3 yağ asitinden oluşuyor ve Omaga3 eksikliği olanların alzheimer olma olasılığı diğerlerine göre çok fazla.

    Vücudumuzun eksik olan vitaminlerini doğal yollarla karşılarsak bu tür problemlerin önüne geçiliyor.

    Antioksidan besinlerle vücudumuzun günlük ihtiyacını karşılayıp toksit maddeleri atmamız gerekiyor
    Omega3 ve diğer yağda çözünen vitaminlerle de derin bir rem uykusu ile gece vücudumuzu onarılmasını sağlamamız gerekiyor.

    Bunun için benim ve eşimin kullandığım iki ürün önerebilirim.
    Birisi 21 çeşit antioksidan özelliği olan meyve ve sebzelerden elde edilen günlük vitamin takviyesi meyve suyu.
    Diğeri akşam yemeğinden sonra alındığında gece rahat uyumamızı sağlayıp, beyin hücrelerini düzenleyen Omega3 ve meyve katkılı kapsül.

    Bu ürünleri yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve halsizlik, yorgunluk vb. problemlerim geçti, ayrıca uykum düzene girdi.

    Ürünler Kyanis Sunrise ve Kyani Sunset.

    Sağlıklı günler geçirmen dileğiyle.




  • kendinibilen kullanıcısına yanıt
    Merhaba öncelikle teşekkür ederim ilgilenmişsiniz yazmışsınız elinize sağlık fakat bu gıda takviyeleri neden bukadar pahalı ? Muhakkak bi nedeni vardır ama bana gerçekten pahalı geldi. Omega 3 bi ara severek kullandım. Solgarın ürününü olsun farklı ürünler olsun kullandım bayağı iyi hissettiriyordu. Fakat zamanında kullandıgım uyuşturuculardanmıdır nedir yoksa degerlerinin yüksek oldugundanmıdır Solgar 950 ürününü aldıgımda 2-3 kapsül kullandım ve devamını getiremedim. Sebebiyse şu; kalbimde garip bi acı hissi ve cok yumuşak attığı için sanki böyle atmıyor gibiydi. Buda rahatsız edici bi durum oldu. Ölecekmişim gibi hissettiriyordu bana.(Beraber kullandığım için yan etki yapmış olabilir) Mesela tatlandırıcılı Redbull içtigimdede o acıyı hissediyorum. Mesela coca cola zero içeyim kötü bi his oluşuveriyor kalbim dengesiz atıyor fakat pepsi twist içeyim hiç bişe olmuyor.. Bana pepsi daha iyi geliyor. Konumuz bu değildi ama anlatmak istedigimi anladınız umarım. Kötü hissettiriyor artık kalbim atmıyormuş gibi oluyor belki psikolojik belki değeri fazla diye rahatsız ediyor belkide beraberinde kullandıgım meretler sebep bu duruma.Bilemiyorum. Belki Omega3 uygun fiyatta satılan EPA ve DHA değerleri orta seviyede bulunan bi vitamin daha deneyebilirim. Buarada doktorların genelinin dedigine göre psikolojik olan bu kalbimin rahatsız etmesiyle kardiyolaga gittigimde Efor testi hariç çoğu şeyi yaptırdım. Kilom sebebiyle efora çıkartmadılar kırarım makineyi diye, orda da bi sorun yoktu yani..

    D vitamini zaten alıyorum. Pharmatonlada b12 ve diğer destek vitaminlarini alıyorum. İlginiz ve tavsiyeniz için teşekkürler.




  • Aslında ürünler pahalı değil bizim alım gücümüz düşük.

    Bunu şunun için söylüyorum, ürünleri kullanıp etkisini görünce verdiğin paraya değdiğini düşünüyorsun.

    21 adet meyveyi kayıpsız ve katkısız bir şekilde paketleyip piyasaya sürmek iyi bir bilimsel çalışma gerektiriyor.

    Omage3 takviyesini herhangi bir eczaneye götürüp bunun içindekilerden almak istediğinizi söylediğinizde en az 3-4 farklı ürün önerecek ve toplam fiyatı da 300-500 arasını geçecektir.

    Evet ortalamanın alım gücüne göre fiyatlar biraz yüksek, verdiği etkiye göre makul.
  • güzel arkadaşım 25 yaşında hayatının baharındasın sana şunu adım gibi emin olarak söylebilirimki aldığın besin takviyeleri ,antidepresanlar uyku düzenleyiciler vb sana hiçbir fayda sağlamayacak sen kendi yaşam biçimini değiştirmedikten sonra. uyku ilaçları sizi uyutmaz bayıltır. antidepresan ilaçları tıp katillerinin mahsum insanları bağımlı hale getirmek için kullandığı zehirlerdir. kesinlikle tez zamanda kontrollü bir şekilde bırakın

    telefonunuza pedometre yükleyip günde en az 10000 adım atın,hayatınıza sarı kantoron çayını sokun besin takviyelerinden hayatınızdan çıkarın ekmek ve özellikle şekerden uzak durun 21 gün kuralını uygulayın alışacaksınız. doğal beslenin diyeceğimde oda bu zamanda çok zor ama et, tereyağı, zeytinyağı, yumurta, ve yeşil sebzeler tüketimine kesinlikle özen gösterin depresyon beyin değil bağırsak hastalığıdır.

    yaşamınıza bir hedef koyun ha bide youtubede Bülent Sevinç diye bir hoca var onun söyleşilerini dinlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.




  • eşruhuum kullanıcısına yanıt
    antidepresanları bıraktım zaten reis. şimdi eczaneden geldim melisa çayı varmış.. araştırdım işimi görücek gibi bugün deneyecem bakalım.
  • Sağlık kısmına yeni konu açmak için girmiştim (yeni doğan cocuklara yüksek oranda civa ve aluminyum içeren aşı vurulması konusunda bir doktorun uyarı videosunu yayınlamak için) ancak bu konuyu tıklayayım dedim


    prosedür hayatını ilaçlar üzerine kurmuşsun, yanlış yoldasın. tamamen tüm ilaçları, vitamin haplarını, bırakmalısın hem de acilen. Tamam 20'li yaşlarda ben de ilaç kullandım, haplardan medet umdum fakat bu kadar değil. Örneğin uyku hapı hayatımda hiç kullanmadım.Sinir hapı hiç kullanmadım. Cevremde kullanan insanlar var, durumları iyi değil. Onlara da aynı seyi söylüyorum cok faydası olmuyor. Beyaz önlük sarınmış doktor olmadığım için (iyiki de olmamışım) beni dinlemiyorlar fakat vücutlarında olumsuz değişiklikler birikip bıçak kemige dayanınca beni dinleyecekler ve o zaman doktor ve ilaç olayının koca bir hiç old anlayacaklar.

    Beyne en iyi gelen şey nedir? Dana beynidir! Şaka gibi geldi demi? Veya bir iğrenme durumu oldu mu? Ben başka sebeplerden dolayı (masabaşı çalışmadan kaynaklı öğleden sonraları enerji düşüklüğü ve 1-2 ayda bir orta şiddette baş ağrısı) son 1 aydır haftada 1 dana beyni yemeye başladım, söğüş yaparak ve müthiş pozitif etkisi oldu. Bunun konusunu da konu dışı kısmında açtım ayrıca:https://forum.donanimhaber.com/basagrisina-karsi-dana-beyni-yeme-denemem-olumlu--135487020

    Beynimize iyi gelen şeyler nefsimizin istediği şeyler değil, beynimizin fizyolojik olarak ihtiyacı olan şeylerdir ve dana beyninde bunlar fazlası ile var. Pişirme tarifi internette var. Söğüş olarak kaynatıyorsunuz suya sirke veya limon ekliyorsunuz soğumaya bırakıyorsunuz ve dilimleyerek zeytin yağı ve limon ile servis ediyorsunuz yanında domates ve maydanoz iyi gidiyor.

    Beyin yemem diyorsanız balık. veya süt ama işlenmemiş homojenize edilmemiş, gerçek köy sütü olacak. ben hiç pastörize edilmemiş yani çiğ süt tercih ediyorum en iyisi o fakat sütü güvenilir yerden almak şartıyla. süt içmem diyorsanız tereyağ ve et yiyeceksiniz. hayvansal ürünler doğru yoldur.diger şeyler ekmek makarna gibi tahıl, k.fasuyle bezelye gibi bakliyat vücuda zarar verir. muz olayına da fazla sarmayın. prtakal mandalina onlar da günde 1 portakalı aşmayacak sekilde. et sote, yağlı tarafından yiyeceksiniz birkaç öğün yiyin zaten ilaca vitamin takviyesine ihtiyacınız kalmayacak. vitamin insan yapımı bişey, et ise doğal. ekmek dediğimiz seyi doğal ürün sanıyoruz, değil. insan yapımı, kromozomları 14'ten 42'ye çıkmış hadım edilmiş buğdaya doğal denilemez.

    kapalı yüzme havuzu varsa (istanbul'da birkaç yıl yaşadım orda bile adam gibi havuz yoktu, uzun hikaye, başka konu) yüzmeye gidin tüm stresi alır, yüzme sonrası doğal bi rehavet başlar, güzel uyku cekersiniz. ama ne dedik, türkiye'de kapalı yüzme havuzu yok. var ama önceden aylık abonman oluyorsunuz elinize bi karne tutuşturup şu şu gün şu saatte geleceksin, geldin geldin, gelmedin paran yandı. Yüzme yerine odamda taburenin üzerine ince bir yastık koyuyorum göğsümle üstüne uzanıp ellerimi ve bacaklarımı yüzüyormuş gibi hareket ettirerek yüzmeye yakın spor yapıyorum, bu omurgayı esnetip rahatlatıyor.

    Pharmaton, hah hah. gün boyu zinde olmalıyım, hayat bi maraton. kı*ı kırık bir aşçısın be, noluyo yani. reklamlar insanları kandırmak için vardır. bu arada sigara reklamları yasak fakat milyonlarca insan sigara içiyor, sonra hastaneler dolup taşıyor. sistem acayip :)




  • hocam meyve olsun et olsun herşeyi yeterince tüketiyorum. paça olarakta arada sürede tüketiyorum ama her zaman tüketmem mümkün degil. uğraşmam yani belki kolaya kaçmak olacak ama evide kokutamam. şimdilik uyku ilaçlarını ve antidepresanların hepsini bıraktım. melisa çayı var uykumu getiriyor gibi rahatlatıyor onu kullanıyorum bi tek. ayrıyetten pharmaton kullanıyorum. gingko biloba ve omega3 de aldım onlarla beraber. iyi gidiyor gibi herşey. sebebini bilmiyorum ama el serçe parmagımda uyuşmalar oluyor belkide antidepresanı bırakmamdan kaynaklanıyor. doktora gözükecem yakın zamanda. ilginiz için teşekkürler
  • prosedur- P kullanıcısına yanıt
    Son 6 aydır anneme t. fasulye hele ki z.yağlı t.fasulye yapma yemem diyorum. Et mutfagı kokutmuyor cunku çok az pişiriyorum; zaten et az pişmiş yenmeli, içinde kanı görülüyor olmalı, pişmekten kurumuş et faydasız ve zararlıdır. Sağlıklı et yemediğin sürece beyin ve sinir sistemi doğru çalışmaz, dolayısıyla uyku sorunları ve stres her an tekrar nüksedebilir.



    Şalgam suyu da uyku getirir. Ancak piyasadaki şalgam sularına bulgur katmaya başladılar dikkat. bulgursuz doğal ve lezzetli şalgam suyu olarak önerimwww.turnib.com.tr



    Bahsettiğin şeyler arasında bir tek melisa çayı okey cunku bir tek o doğal. doktor konusunda ise doktorların 98% sadece para için çalışır. Hipokrat yemini 1964'te değiştirilmişhttps://forum.donanimhaber.com/hipokrat-yemini-degistirilmis-haberimiz-yok--135614364 ve değişen yemini görsen bir daha doktora gitmezsin. Bu bilgi stres yaratmış olabilir :)




  • maalesef annecegzim yemekleri cok pişirir ve yağlı yapar. huyudur bu vazgeçiremezsin. geçen bi köfte yaptı maşallah heryer koktu ve tavada yaptıgında is kaldı arkalı önlü okadarki pişirdi

    şu hipokrat olayına gelirsek aklıma takılan sadece şu oldu hipokrat yeminleri yalansa bu adamların ozaman bizi herşey bekliyor ve güvensisiz. yani demek istedigim hipokrat denince aklıma benm direkt insan sağlıgı ve doktor-hasta arasındaki ilişki geliyor benim aklıma. e bu yalansa bizi neler neler beklemezki ? düşünsenize sizin ufak bi hastalıgınız var ve size düşman olan bi aile var. bu ailenin arasında doktor olan bi kişi var. bu doktor kişinin arkadaş çevresi haliyle doktor. sizin fazla bi seçeneginiz yok ve o adamın çalıştıgı hastaneye gitmek zorunda kalabiliyorsunuz.

    sizin doktorunuz ve düşman olan taraf ile arasında değişik bi ilişki var şöyle ki mesela bi açıgını bilebilir bu doktorun ve heristediginide yaptırabilir. bunların sizin hastalıgınızdan haberi olursa ve size terstepki edebilecek bi ilaçla dahada kötüye götürebilecek bi ilaç yazabilir sizin doktorunuz. çok farklı şeyler geliyor aklıma bilmiyorum nekadar mantıklı konuşuyorum ama bu hipokrat yemini gerçekten yoksa ve duygusuz insansa bu doktor. bunlar olası gibi geldi bana




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.