Şimdi Ara

Uyku düzeniniz nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 saat uyumak çok mu az? Son sene yoğun tempo sonuçta yeterli olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 6 ile 5 saat arasında uyuyordum aslında önerilen uyuma süresi de bu ama benim 4-5 ay sonra sağ gözümde damar çatlamış biraz kanlanmıştı ve ağrıyordu doktor damla vermişti 1 hafta sonra geçti diyeceğim haftada 1-2 gün kendine izin ver 7-8 saat uyu
  • valla düzenini bozma da gerisi önemli değil. alıştıktan sonra sıkıntı çekmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: debildante

ben 6 ile 5 saat arasında uyuyordum aslında önerilen uyuma süresi de bu ama benim 4-5 ay sonra sağ gözümde damar çatlamış biraz kanlanmıştı ve ağrıyordu doktor damla vermişti 1 hafta sonra geçti diyeceğim haftada 1-2 gün kendine izin ver 7-8 saat uyu

pharmaton nasıldır etkisi olur mu ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ensmcr

quote:

ben 6 ile 5 saat arasında uyuyordum aslında önerilen uyuma süresi de bu ama benim 4-5 ay sonra sağ gözümde damar çatlamış biraz kanlanmıştı ve ağrıyordu doktor damla vermişti 1 hafta sonra geçti diyeceğim haftada 1-2 gün kendine izin ver 7-8 saat uyu

akıllı ol sağlığınla oynama bu gün aldığın pharmatonlar yarın seni tırmalar zaten 4-5 saatten sonra çalıştığın çoğu şey boşa gidiyor beynin çalışma kadar dinlemeye de ihtiyacı var özellikle 11-1 arası kesin illa az uyuyacağım diyorsan sana şunu söyleyeyim akşam 11 de yat sabah 5 te kalk okul saatine kadar çalış okulun öğlen arası varsa vur kafayı 30 dk 1 saat uyu öğlen uykusu gece uykusundan çok daha etkili olduğu için günlük uykun 7-8 saat gibi olur unutma sağlığın her şeyden önemlidir

• quote:

Orijinalden alıntı: cıameetci

quote:

quote:

akıllı ol sağlığınla oynama bu gün aldığın pharmatonlar yarın seni tırmalar zaten 4-5 saatten sonra çalıştığın çoğu şey boşa gidiyor beynin çalışma kadar dinlemeye de ihtiyacı var özellikle 11-1 arası kesin illa az uyuyacağım diyorsan sana şunu söyleyeyim akşam 11 de yat sabah 5 te kalk okul saatine kadar çalış okulun öğlen arası varsa vur kafayı 30 dk 1 saat uyu öğlen uykusu gece uykusundan çok daha etkili olduğu için günlük uykun 7-8 saat gibi olur unutma sağlığın her şeyden önemlidir

Alıntıları Göster
    Pharmaton pişmanlıktır.Eğer kahvaltıda ciddi yemeden alırsan mahvediyor cidden aldığın hap burnundan geliyor abartmıyorum. Pağaçayla kahvaltı yaptın pharmaton al bir de üstüne bütün gün ha kustum ha usacam diye beklersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir. Hannibal Lecter

quote:

quote:

Öğlen uyuma şansım yok. Ama 5 te kalkmak mantıklı geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyku Apnesi olanlar buraya
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edvardo

Pharmaton pişmanlıktır.Eğer kahvaltıda ciddi yemeden alırsan mahvediyor cidden aldığın hap burnundan geliyor abartmıyorum. Pağaçayla kahvaltı yaptın pharmaton al bir de üstüne bütün gün ha kustum ha usacam diye beklersin.

Alıntıları Göster
    Ben normalde yazları haziranda 12-18 saat arası uyur bütün seneyi telafi eder geriye kalan 11 ay 4-5 saatlik uykuyla idare ederdim. Tam da senesinde bu haziran hiç uyuyamadım, şuan 12 saat uyuyorum yorgunum. S*çtım bu sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qweqweqwe123456789

quote:

Orijinalden alıntı: Sir. Hannibal Lecter

quote:

quote:

Öğlen uyuma şansım yok. Ama 5 te kalkmak mantıklı geldi

Alıntıları Göster
    neye alışmışsan ona devam etmek en iyisi. 6 saat ise 6 saat. Gün içinde uykusuzluk çekmiyorsan hiç kendini zorlama.

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamabout

neye alışmışsan ona devam etmek en iyisi. 6 saat ise 6 saat. Gün içinde uykusuzluk çekmiyorsan hiç kendini zorlama.

Normalde okul olmasa 6 saat çok rahat yetiyor. Ama okul olduğu zaman 8 saat de uyusam 10 saatte uyusam uykum oluyor. Okul zamanı 6 saate alışmam lazım.

• mezun olduktan sonra baya düzensizleşti uyku düzenim sabah 7 de yatıp 12 de falan kalkıyordum yarın işe başlıcam artık düzelir heralde
  • Bana 7 saat yetiyorda bütün yaz gece 5 de yattım uyku düzenim değişmiyor ne önerirsiniz? Tüm gün kendimi yorup erken yatmayı ve 2,3 saat uyuyup erken yatmayı denedim ama onlar bile işe yaramadı :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clexan

mezun olduktan sonra baya düzensizleşti uyku düzenim sabah 7 de yatıp 12 de falan kalkıyordum yarın işe başlıcam artık düzelir heralde
    Hocam bulaşma o işe dediğimi yaparsan sorun olacağını sanmıyorum. Ama ben belli bir süreden sonrada ruhen yoruldum dengeyi çok iyi sağlamalısın benden demesi
  • Pharmatonun hap ve suda eriyen leri var ikisindende + veya - gormedim

• En iyisi ders dışı gereksiz mesguliyetlerden uzak durarak olabildiğince erken yatip(mesela 22:00) erken kalkmak.Uykulu esneye esneye cozeceginiz soru size bir şey kazandırmaz.

• Bu saatte uyanigiz anla artik ne kadar düzgün :)))

• Ben mesela gunde 3.5 4 saat uyuyan bir insandim ama sinav donemi 6 7 saat uyumustum bu sene :D

• quote:

Orijinalden alıntı: netmaster1903

Bu saatte uyanigiz anla artik ne kadar düzgün :)))
    aşırı düzensiz ama eylüle kadar düzene girer büyük ihtimal 11de yatıp 5te kalkmak mantıklı
  • XtremeTechLover X kullanıcısına yanıt
    Gecelerin adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: omr17fb

Gecelerin adamı
    Uyku ? Düzen ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.