Şimdi Ara

Uyku düzeniniz nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 saat uyumak çok mu az? Son sene yoğun tempo sonuçta yeterli olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 6 ile 5 saat arasında uyuyordum aslında önerilen uyuma süresi de bu ama benim 4-5 ay sonra sağ gözümde damar çatlamış biraz kanlanmıştı ve ağrıyordu doktor damla vermişti 1 hafta sonra geçti diyeceğim haftada 1-2 gün kendine izin ver 7-8 saat uyu
  • valla düzenini bozma da gerisi önemli değil. alıştıktan sonra sıkıntı çekmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: debildante

ben 6 ile 5 saat arasında uyuyordum aslında önerilen uyuma süresi de bu ama benim 4-5 ay sonra sağ gözümde damar çatlamış biraz kanlanmıştı ve ağrıyordu doktor damla vermişti 1 hafta sonra geçti diyeceğim haftada 1-2 gün kendine izin ver 7-8 saat uyu

pharmaton nasıldır etkisi olur mu ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ensmcr

quote:

ben 6 ile 5 saat arasında uyuyordum aslında önerilen uyuma süresi de bu ama benim 4-5 ay sonra sağ gözümde damar çatlamış biraz kanlanmıştı ve ağrıyordu doktor damla vermişti 1 hafta sonra geçti diyeceğim haftada 1-2 gün kendine izin ver 7-8 saat uyu

akıllı ol sağlığınla oynama bu gün aldığın pharmatonlar yarın seni tırmalar zaten 4-5 saatten sonra çalıştığın çoğu şey boşa gidiyor beynin çalışma kadar dinlemeye de ihtiyacı var özellikle 11-1 arası kesin illa az uyuyacağım diyorsan sana şunu söyleyeyim akşam 11 de yat sabah 5 te kalk okul saatine kadar çalış okulun öğlen arası varsa vur kafayı 30 dk 1 saat uyu öğlen uykusu gece uykusundan çok daha etkili olduğu için günlük uykun 7-8 saat gibi olur unutma sağlığın her şeyden önemlidir

• Pharmaton pişmanlıktır.Eğer kahvaltıda ciddi yemeden alırsan mahvediyor cidden aldığın hap burnundan geliyor abartmıyorum. Pağaçayla kahvaltı yaptın pharmaton al bir de üstüne bütün gün ha kustum ha usacam diye beklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir. Hannibal Lecter

quote:

Orijinalden alıntı: ensmcr

quote:

akıllı ol sağlığınla oynama bu gün aldığın pharmatonlar yarın seni tırmalar zaten 4-5 saatten sonra çalıştığın çoğu şey boşa gidiyor beynin çalışma kadar dinlemeye de ihtiyacı var özellikle 11-1 arası kesin illa az uyuyacağım diyorsan sana şunu söyleyeyim akşam 11 de yat sabah 5 te kalk okul saatine kadar çalış okulun öğlen arası varsa vur kafayı 30 dk 1 saat uyu öğlen uykusu gece uykusundan çok daha etkili olduğu için günlük uykun 7-8 saat gibi olur unutma sağlığın her şeyden önemlidir

Öğlen uyuma şansım yok. Ama 5 te kalkmak mantıklı geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyku Apnesi olanlar buraya
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben normalde yazları haziranda 12-18 saat arası uyur bütün seneyi telafi eder geriye kalan 11 ay 4-5 saatlik uykuyla idare ederdim. Tam da senesinde bu haziran hiç uyuyamadım, şuan 12 saat uyuyorum yorgunum. S*çtım bu sene.
  • neye alışmışsan ona devam etmek en iyisi. 6 saat ise 6 saat. Gün içinde uykusuzluk çekmiyorsan hiç kendini zorlama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamabout

neye alışmışsan ona devam etmek en iyisi. 6 saat ise 6 saat. Gün içinde uykusuzluk çekmiyorsan hiç kendini zorlama.

Normalde okul olmasa 6 saat çok rahat yetiyor. Ama okul olduğu zaman 8 saat de uyusam 10 saatte uyusam uykum oluyor. Okul zamanı 6 saate alışmam lazım.

• mezun olduktan sonra baya düzensizleşti uyku düzenim sabah 7 de yatıp 12 de falan kalkıyordum yarın işe başlıcam artık düzelir heralde
  • Bana 7 saat yetiyorda bütün yaz gece 5 de yattım uyku düzenim değişmiyor ne önerirsiniz? Tüm gün kendimi yorup erken yatmayı ve 2,3 saat uyuyup erken yatmayı denedim ama onlar bile işe yaramadı :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bulaşma o işe dediğimi yaparsan sorun olacağını sanmıyorum. Ama ben belli bir süreden sonrada ruhen yoruldum dengeyi çok iyi sağlamalısın benden demesi
  • Pharmatonun hap ve suda eriyen leri var ikisindende + veya - gormedim

• En iyisi ders dışı gereksiz mesguliyetlerden uzak durarak olabildiğince erken yatip(mesela 22:00) erken kalkmak.Uykulu esneye esneye cozeceginiz soru size bir şey kazandırmaz.

• Bu saatte uyanigiz anla artik ne kadar düzgün :)))

• Ben mesela gunde 3.5 4 saat uyuyan bir insandim ama sinav donemi 6 7 saat uyumustum bu sene :D

• aşırı düzensiz ama eylüle kadar düzene girer büyük ihtimal 11de yatıp 5te kalkmak mantıklı
  • XtremeTechLover X kullanıcısına yanıt
    Gecelerin adamı

• Uyku ? Düzen ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.