Şimdi Ara

Uyku düzeniniz nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sir. Hannibal Lecter

quote:

Orijinalden alıntı: ensmcr

quote:

Orijinalden alıntı: debildante

ben 6 ile 5 saat arasında uyuyordum aslında önerilen uyuma süresi de bu ama benim 4-5 ay sonra sağ gözümde damar çatlamış biraz kanlanmıştı ve ağrıyordu doktor damla vermişti 1 hafta sonra geçti diyeceğim haftada 1-2 gün kendine izin ver 7-8 saat uyu

pharmaton nasıldır etkisi olur mu ki?

akıllı ol sağlığınla oynama bu gün aldığın pharmatonlar yarın seni tırmalar zaten 4-5 saatten sonra çalıştığın çoğu şey boşa gidiyor beynin çalışma kadar dinlemeye de ihtiyacı var özellikle 11-1 arası kesin illa az uyuyacağım diyorsan sana şunu söyleyeyim akşam 11 de yat sabah 5 te kalk okul saatine kadar çalış okulun öğlen arası varsa vur kafayı 30 dk 1 saat uyu öğlen uykusu gece uykusundan çok daha etkili olduğu için günlük uykun 7-8 saat gibi olur unutma sağlığın her şeyden önemlidir

Bu arkadaşı dinle hemde öğlen 30 dk - 1 saat uyumakla peygamberimizin sünnetini yerine getirmiş olursunuz.

~~~~~~Life GuarD~~~~~~

#Ölüm Temalı, Ölüm Konulu Müzikler
    #

• Dershane başlayınca düzeltirim belki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

6 saat uyumak çok mu az? Son sene yoğun tempo sonuçta yeterli olur mu

Google a japon uyku sanatı yazıp ekşi de yazılanlara bak

Sorun olmasın istiyorsan sürekli aynı saatte yatıp kalkman gerek. 12-6 arası dediysen 12:10 olmayacak o. Bir test kaldı, iki sorum kaldı filan yok o saatte yatılmış olacak. 1 ay kadar yap zaten saat 12 olduğunda uykun kendiliğinden gelecek

• 11 gibi yatmak lazim verimli bir uyku icin. 6 gibi kalksan guzel bir kahvalti yaparsin. Varsa bisikletin cikar bir dolasirsin veya yurursun. Hava hem cok.hos oluyor o saatler hem de uykunu acmis olursun. 8 de baslarsin ders calismaya. Gerisi sana kalmis

• 24-10 arası uyuyorum mezunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

pharmaton alıp kusma falan demişler bende hiç olmadı öyle şeyler,ama bana bi katkısı da olmadı bence

geçen sene hazırlanan bi arkadaşım vardı 12-5 yapardı (gece 12 yatış 5 kalkış) o da istediği yeri kazanmadı
    başka faktörler tabiki vardır ama uykusuz hem çözesin gelmez hemde verim almazsın

ideal uyku 7.30 -8 saat bence
    okullar başlasın böyle yapacağım

• kardeş bence şimdiden böyle kısıtlamalar getirme kendine yoksa biraz uykuna düşkün biriysen bitiremezsin seneyi haberin olsun.Çalışacağın zamanı daha verimli geçirmeye bak bence atıyorum 1 saat mola veriyosan bunu 40 dk ya düşür.Uyku düzenini sınava 30-40 gün kala ayarlasan bence sana faydalı olur.Kendimden biliyorum bende sene başında senin gibi yapmaya çalışıyodum olmadı

Orijinalden alıntı: Oguzhan222

kardeş bence şimdiden böyle kısıtlamalar getirme kendine yoksa biraz uykuna düşkün biriysen bitiremezsin seneyi haberin olsun.Çalışacağın zamanı daha verimli geçirmeye bak bence atıyorum 1 saat mola veriyosan bunu 40 dk ya düşür.Uyku düzenini sınava 30-40 gün kala ayarlasan bence sana faydalı olur.Kendimden biliyorum bende sene başında senin gibi yapmaya çalışıyodum olmadı

Mezun olmadığım ve her sabah okul olduğu için ister istemez uyku düzebi sağlıyorsun

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

11 gibi yatmak lazim verimli bir uyku icin. 6 gibi kalksan guzel bir kahvalti yaparsin. Varsa bisikletin cikar bir dolasirsin veya yurursun. Hava hem cok.hos oluyor o saatler hem de uykunu acmis olursun. 8 de baslarsin ders calismaya. Gerisi sana kalmis

Çok seviyorum sabah kalkıp dolaşmayı yazında yapardım sonra ders çalışırdım ama dediğim gibi mezun değilim sabahın köründe okula gidiyoruz

• Mezuna kaldık bu sene uyku düzeni olayı zor değil aslında, ama sakın uykunuzdan ödün vermeyin benden tavsiye en az 7 saat uyuyun ki derslere odaklanma da problem olmasın ben mesela 23:00-07:00
    Şeklinde uygulayacağım 7-8 saat ideal bence

Orijinalden alıntı: MehelYusuf

Mezuna kaldık bu sene uyku düzeni olayı zor değil aslında, ama sakın uykunuzdan ödün vermeyin benden tavsiye en az 7 saat uyuyun ki derslere odaklanma da problem olmasın ben mesela 23:00-07:00
    Şeklinde uygulayacağım 7-8 saat ideal bence

quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

11 gibi yatmak lazim verimli bir uyku icin. 6 gibi kalksan guzel bir kahvalti yaparsin. Varsa bisikletin cikar bir dolasirsin veya yurursun. Hava hem cok.hos oluyor o saatler hem de uykunu acmis olursun. 8 de baslarsin ders calismaya. Gerisi sana kalmis

Çok seviyorum sabah kalkıp dolaşmayı yazında yapardım sonra ders çalışırdım ama dediğim gibi mezun değilim sabahın köründe okula gidiyoruz

Pardon görmemişim :D madem okula gideceksin okula gideceğin vakit kalk erken kalkıp 1 saat çalışıp ne yapacaksın. Ama tm isen şey yap sabah kalk telefondan veya bilgisayardan sözel konular dinle. Beyin o saatte pek bir şeyle meşgul olmadığından daha akılda kalıcı oluyormuş yaptıklarımız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.