Şimdi Ara

Uyku düzeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bütün günümü nerdeyse uyuyarak geçirdim sabah 6 dan akşam üstü 5 e kadar yattım şimdi düzene sokmak için otursammı diyorum.

• Şimdi uyusam akşam uykum kaçıcak mirafirler çekinmeyin yorum yazın :D fikre ihtiyacım var online oyunlar bu hale getiriyor bu ararda guild wars 2 oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Kasım 2012; 6:52:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

GnyMade
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

Dün bütün günümü nerdeyse uyuyarak geçirdim sabah 6 dan akşam üstü 5 e kadar yattım şimdi düzene sokmak için otursammı diyorum.

oha aynı saatlerde uyumuş ve uyanmışız ve hala uyumadım.Düzene sokmak için otursam mı lafı yalan hacı ben çok denedim.Akşama kadar dayanamıyosun eger evdeysen.İlla bi köşede sızıyosun akşam yine uyanıyosun hop tekrar sabahlıyorsun.Ya dışarda takılman lazım arkadaşlarınla ki zaman geçirin yada bilmiyorum :D

Orijinalden alıntı: Cowley

quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

Dün bütün günümü nerdeyse uyuyarak geçirdim sabah 6 dan akşam üstü 5 e kadar yattım şimdi düzene sokmak için otursammı diyorum.

oha aynı saatlerde uyumuş ve uyanmışız ve hala uyumadım.Düzene sokmak için otursam mı lafı yalan hacı ben çok denedim.Akşama kadar dayanamıyosun eger evdeysen.İlla bi köşede sızıyosun akşam yine uyanıyosun hop tekrar sabahlıyorsun.Ya dışarda takılman lazım arkadaşlarınla ki zaman geçirin yada bilmiyorum :D

Plan şu online oyuna geçicem yada filim açıcam ardı ardına Akşam üstü sinema felan yaparım yorgunkende olmuyorki
    Nasılda çözdün beni korktum valla :D yalan ben bile inanmadım onu yazarken kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Kasım 2012; 7:11:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyku Düzeniniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.