Şimdi Ara

Uygun orjinal oyun nereden alınır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum ülkede fiyatlar oyun konusunda acımasız.(herkese göre değildir)Orjinal oyun alıp onun keyfini yaşamak istiyorum.Fakat Aral vb siteler yüksek fiyatlarla sunuyor.İndirimli nereden alabilirim ?

• Dijital olarak alabilirsin uyguna. Steam bir kaç firma haricinde dolar kurunu 1.5 Liraya sabitlediği için oyunlar uygun haliyle. Onun dışında g2a'dan alabilirsin ama çoğu oyunda Steam daha ucuz, çünkü g2a'da doları normal kurdan hesaplıyor yani pahalı olabiliyor. Playstore'da da uygun olabiliyor.
  • Bazen yerli kaynaklar ideal kampanyalar yapıyor. Ancak çoğunlukla dijital cd key satışı yapan siteler uygun oluyor. G2a, Gittigidiyor, sahibinden, gamekeystore gibi... Distribütörler dediğin gibi fahiş politikalar uyguluyor. Steam Gog gibi mağazalarda dönem dönem sağlam indirim oluyor. Humblebundle da bunların arasında. Ayrıca enpara ile yarı fiyata oyun alanlar var. Herbirini ayrıca araştırman gerek anlatması uzun. Ama şunu söyleyim yabancı kaynaklar genelde daha uygun tabi kargosuz sadece key satın alırsan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myhres7 M kullanıcısına yanıt
    Steam sana uygun gelmiyorsa bende g2a yı öneririm.Güvenilir sitedir.Humblebundle da genelde bundle haftalık paketler çok uygun oluyor ama nadir kaliteli oyunlar oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Bazen yerli kaynaklar ideal kampanyalar yapıyor. Ancak çoğunlukla dijital cd key satışı yapan siteler uygun oluyor. G2a, Gittigidiyor, sahibinden, gamekeystore gibi... Distribütörler dediğin gibi fahiş politikalar uyguluyor. Steam Gog gibi mağazalarda dönem dönem sağlam indirim oluyor. Humblebundle da bunların arasında. Ayrıca enpara ile yarı fiyata oyun alanlar var. Herbirini ayrıca araştırman gerek anlatması uzun. Ama şunu söyleyim yabancı kaynaklar genelde daha uygun tabi kargosuz sadece key satın alırsan...

Görüşün için çok teşekkür ederim kardeşim.Key mantıklı geliyor.Fifa ve Gta v alma niyetindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Steam sana uygun gelmiyorsa bende g2a yı öneririm.Güvenilir sitedir.Humblebundle da genelde bundle haftalık paketler çok uygun oluyor ama nadir kaliteli oyunlar oluyor.

g2a çok hoşuma gitti.Key olarak oradan faydalanmak lazım.Görüşün için çok sağol kardeşim
  • Bana Kalırsa Bir Oyuna O kadar Para Vermek Aptallık Ben Korsan Takıldığım İçin Benden Yana Bir Sorun Yok Ama Ben Olsam Vermem Yurt Dışında Oyunlar Çok Ucuz Bizim Burada Bir Ailenin Çocuğuna Verdiği Aylık Harçlıktan Daha Fazla Bu Yüzden Korsan Takılıyorum Adamları Kalkındıracak Halim Yok Kendimi'de Batıracak Halim Yok Ama Zenginsen O Zaman AMENNA Derim Geçerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    orjinal batarya nereden alınır
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ucuz Oyun Nasıl Alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazarkafam -- 8 Mart 2019; 22:59:24 >
  • https://www.dur-maplay.com/tr (- işaretini sil. Nedense forumdonanım adının gözükmesini engellemiş sebebini kimse bilmiyor. Ben forum donanım da bu siteyi kullanıp önerenler sayesinde haberdar olmuştum ve 3-4 defa oyun aldım)
    www.gamesatis.com
    Türkiye'nin En Kaliteli Epin ve Oyun Alışveriş Sitesi | Game Satış
    https://www.gamesatis.com
    (Ininal kart tarafından ve yerli oyun inceleme kanalları tarafından da önerilen sitelerden hatta Ininal Kartın sitesinde direk linkleri vardı)

Steam üzerinden ulaşabileceğin bazı sitelerde var onlarda uygun fiyata satıyor. Steam onaylı site onlar.

gittigidiyor da yer alan bazı satıcılar.

Oyun alacaksan ve hepsinde oyun varsa fiyatlarını mutlaka karşılaştırıp hangisi uygunsa oradan al. Key olarak veya Steam den arkadaşlık isteği yapıp hediye olarak göndererek teslimat yapıyorlar. Oyundan oyuna değişiyor teslimat şekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 8 Mart 2019; 17:22:22 >

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhres7

Eyvallah kardeşim
    Bu arada adını en başta yazdığım siteden oyun aldığım da bir defa bir sıkıntı yaşadım ama iletişime geçince sorun düzelmişti. Arkadaşlık istekleri bana nedense gelmemişti. 2-3 defa denedik olmadı en son yetkili bir arkadaş kendi kullanıcı adını vermiş onu ekleyip oyunu öyle alabilmiştim.
  • sitemizde tüm steam oyunları %30 indirimli olarak satılmakta. donanımhaber konumuzun linki aşağıda https://forum.donanimhaber.com/altf4game-com-tum-steam-oyunlarinda-30-indirim-bf-5-199-wow-prepaid-99-9-tl-azeroth-140-tl--135317238
  • AltF4 Game kullanıcısına yanıt
    bakalım bı nasılmıs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.