Şimdi Ara

gta 5 en ucuz nerden alabilirim (İLK ORJİNAL OYUN YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben ilk defa orjinal bir oyun alıcam 7 8 yaşımdan beri pc de oynamadığım oyun yok nerdeyse spor ve maç tarzı hariç olarak artık oynayacak oyun bulamadığmdan gta 5 orjinal alıp onlıne oynamayı planlıyorum şimdi ben daha önce hip oyun almadığım için hiç biir fikrim yok bende şuan kürekli olarak kurulu reallod sürüm var içinde sayamadığımdan fazla araba modu rampalar drift modu daha bir sürü ıvır zıvırlar var ayrıca depoda oyunun 60 gb lık real load isosuda durkamaktadır neyse orjinal oyun gta5 nerden alınır nelere dikat edilmeli onlıne oynarken özelikle ((mod yaparsam veya hile gibi ban yiyorum sadece bunu biliyorum)) zahmetli olucak ama biri detaylı anlatabilirmi rica etsem

ayrıca benim pc de dvd okuyucu bulunmamakta kurulum nasıl olacak depodaki realload olurmu

https://www.g2a.com/grand-theft-auto-v-steam-cd-key-ru-cis.html bunu buldum bakınırken bu olabilirmi ?

• Attığın link türkiyede aktif edilmiyor voiduda indirimde şuanda istersen orayada bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır hocam detaylı anlatıyorum GTA V Steam'den alınır. Dikkat etmen gereken başka hiçbir şey yok, sadece bugüne kadar Steam'de görülen en düşük fiyatı 107 TL. Bu fiyattan daha pahalıya sakın alma. Online'da mod ve hile yapınca tabii ki ban yersin, fakat tek oyunculu modda bunları yaparsan kimse bir şey yapmaz Depodaki oyunun korsan, tabii ki olmaz. Steam sana CD yollamıyor, internet üzerinden indiriyorsun oyunu. Toplamda indirmen gereken 61.4GB var. Yolladığın linkteki kod sadece Rusya'da aktif edilir, yani olmaz. Sen en iyisi kendine bir Steam hesabı aç, oradan her türlü işlem yoluyla(telefon bakiyesi, kredi kartı vs.) satın alım yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

Tamamdır hocam detaylı anlatıyorum GTA V Steam'den alınır. Dikkat etmen gereken başka hiçbir şey yok, sadece bugüne kadar Steam'de görülen en düşük fiyatı 107 TL. Bu fiyattan daha pahalıya sakın alma. Online'da mod ve hile yapınca tabii ki ban yersin, fakat tek oyunculu modda bunları yaparsan kimse bir şey yapmaz Depodaki oyunun korsan, tabii ki olmaz. Steam sana CD yollamıyor, internet üzerinden indiriyorsun oyunu. Toplamda indirmen gereken 61.4GB var. Yolladığın linkteki kod sadece Rusya'da aktif edilir, yani olmaz. Sen en iyisi kendine bir Steam hesabı aç, oradan her türlü işlem yoluyla(telefon bakiyesi, kredi kartı vs.) satın alım yapabilirsin.

tamamdır aradığım cevap buydu steam hesabı açıcam yarın karta para yatırıp alırımhttp://store.steampowered.com/app/271590/ sanırım steamdaki gta bu 107 tl değil doğrumu hocam bunu almam gerekli öylemi hocam

• Voiduda 80 tl şuanda illa steam diye takıntın yoksa burdada alabilirsin

Orijinalden alıntı: Gio44

Voiduda 80 tl şuanda illa steam diye takıntın yoksa burdada alabilirsin

steamdan alırsam ne fak ediyor sizin dediğiniz yerden alırsam ne farketmekte aralarındaki fark nedir fiyat hariç olarak ??
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

quote:

Orijinalden alıntı: Gio44

Voiduda 80 tl şuanda illa steam diye takıntın yoksa burdada alabilirsin

steamdan alırsam ne fak ediyor sizin dediğiniz yerden alırsam ne farketmekte aralarındaki fark nedir fiyat hariç olarak ??

2 side aynı oyun hiç bir fark yok sadece birinde steam platformuna ekliyorsun oyunu ordada bir sürü oyuncu ve oyun var aldığın bütün oyunları ordan alırsan tek bir platformda olmuş oluyor arkadaşlarına göstermiş oluyorsun oyunlarını o kadar steamden alman daha iyi olabilir bundan dolayı ama fiyat farkına bence deymiyor 80 nere 107 nere kalan 27 tl ile 2 gün sonra yılbaşı indirimleri olucak 2 oyun daha alabilirsin gta 5 ide bekle yılbaşı indiriminden al bence bütün her yerde olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gio44 -- 20 Aralık 2015; 23:34:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.