Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pcm ozellıklerı su sekılde

Anakart : Asus m3n32-slı deluxe
    Hard disk 1 tb 32 cache
    Ekran kartı : geforce 9800gt
    Ram : 4 gb 1064 mhz
    İşlemci : Amd phenom ii x4 3.1 ghz

Arkadaşlar Battlefield 3 low ayarlada oynadıgım zaman bıle kasmalar yapabılıo bazı yerlerde
    Mw 3 dede çok detaylı yerlerde baya kasıo ekran kartındandır dıye dusunuyorum Ekran kartını hd6850 aLsam bu sorun ortadan kalkarmı ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Abi pc yi aldıgım adam anakarttan bişeyi halletmemiş galiba amd unknow fılan yazıo ama 4 cekirdek ve 3.01 ghz baktım bilgisayarımdan
  • everest ile bak!
    orada işlemcinin özelliklerini görebilirsin.

http://www.aida64.com/downloads
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ee programı kurcam sımdı uyum sorunu varmı o anlaışırmı

bu abi nasıl iyimi
    eski nickim metin abi
  • İşlemcin iyi de anakartın desteklediği işlemciler listesinde yok,ona yakın işlemcilere de beta bios güncellemeleri var,işlemci ile anakart uyum sorunu var,sizde ki performans düşüklüğü buna bağlı olmalı.

http://www.asus.com.tr/Motherboards/AMD_AM2/M2N32SLI_DeluxeWireless_Edition/#CPUS
  • değiştittiri mmi abi işlemciyi işlemci iyi diosun toplam 900 tl verdim bu kasaya herkes çok güzel dio kasadan için performansında cok sıkıntı yok ama bazı oyunlarda oyle işte... Anakartın cd sini yüklese tekrar çünkü pc acılırkende f1 e basmadan acılmıo f1 to continue dio f1 yapıorm oz aman acılıo pc
    eski nickim metin abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_1994fb

değiştittiri mmi abi işlemciyi işlemci iyi diosun toplam 900 tl verdim bu kasaya herkes çok güzel dio kasadan için performansında cok sıkıntı yok ama bazı oyunlarda oyle işte... Anakartın cd sini yüklese tekrar çünkü pc acılırkende f1 e basmadan acılmıo f1 to continue dio f1 yapıorm oz aman acılıo pc

F1 ile açılması sorun değil.
    Anakart ile işlemci uyum sorunu var.
  • tmm talat abi ve metin Abi teşekkür ederim 2 niz ilgilendiginiz için konumla hemde çok çok :))) Byugun gıtcem pc ciye değiştirmesini sölim getirecegi anakartın ismini de alıp bu konunun altına yorum yaparım iyi günler
  • keşke almadan önce burada danışsaydın biz sana parçaları söyleyeseydik sende vatan'da ya da teknobiyotik gibi bir yerde montaj dahil alsaydın neyse umarım adam,uyum sorununu halleder,yine de hayırlı olsun güle güle kullan bir de ne kadar verdin tam olarak ?
  • toplam herşey dahil kasası fılanda içinde 900 tl ye aldım birde 300 300 taksıtle ilk taksitini verdim işte gitcem yanına solıcem baska anakart taksın diye.:) Çok teşekkür ederim valla bu kadar ilgili olabılecegını kımsenın dusunmemısdım ama bende şaşıdım kaldım:D
    Phenom IIX4 945 (HDX945WFK4DGM),3.0GHz,2048KB,95W,rev.C3,SocketAM3,Quad-Core dedim orda bunu desteklıo bunu getirtirsen güzel olur abi dedim tamam bakarım dedı bıraz daha arastırıcakmıs getircekmiş siz ce bu İşlemci iyi midir? vede anakart güzel dedi anakartı dgiştirmeyelim işlemcini degiştirirz dedi bu işlemciyede baktık bu oluo bunu getittircek
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_1994fb

beyler konuştum pc yi toplayan adamla dedım bu bole bole durum budur diye
    Phenom IIX4 945 (HDX945WFK4DGM),3.0GHz,2048KB,95W,rev.C3,SocketAM3,Quad-Core dedim orda bunu desteklıo bunu getirtirsen güzel olur abi dedim tamam bakarım dedı bıraz daha arastırıcakmıs getircekmiş siz ce bu İşlemci iyi midir? vede anakart güzel dedi anakartı dgiştirmeyelim işlemcini degiştirirz dedi bu işlemciyede baktık bu oluo bunu getittircek

95W x4 945 bulamazsın. TR'de yok.
    Eski nesil Phenom'lardan alma 3-4 çekirdek diye.
    Phenom II X4 820, L3 açısından Athlon ile Phenom arasındadır. Düşünülebilir. Ya da Athlon II X4 640 alınabilir. Bu işşemcilerin fiyatları 100USD seviyesindedir. Phenom'lardan ucuzdur.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.