Limitim var hangisini almalıyım arkadaşlar amaç sıkılmadan zorlanmadan 2 parti 7/24 ebedi çar açmakKNİGHT ONLİNE OYUNUNDA amacım ve sitedeki linke bakarsanız yazmadıgım özellikler mevcut lütfen yardım edermisiniz kredili sohpet edelim... http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-4-cekirdek-8-gb-ram-2-gb-ekran-karti-20-lcd-fatura-49062226/detay/ sistem 5- performans -amd phenom x4 840 44 çekirdek 3.2 ghz işlemci amd am3 chipset ddr3 anakart 4 gb ddr3 1333 mhz kingston ram 2 gb atı radeon hd 5450 64 bıt harıcı ekran kartı vga +dvı+ hdmı çıkışlı son teknoloji ekran kartı 5/1 çıkışlı ses kartı ( on board ) 10/100 mbps ethernet (interet) kartı (on board ) 500 gb western dıgıtal sata 7200 rpm harddisk dv-rw-cd-okur/ yazar dvd okur yazar atx kasa ( önden usb ve ses cıkıslı ) 20 ınch fujıstu sıemens profesyonel lcd monitör multimedıa klavye + optik mouse mikrofonlu kulaklık + webcam + hoporlor 2 yıl garanti ithalatçı ve firmamızın garantisi FULL SET 899 ,90 TL %50 enerjı tasarruf özelligi TEK KASA 699,90 TL sistem 6-xl performans -amd phenom x4 840 4 çekirdek 3.2 ghz işlemci amd am3 chipset ddr3 anakart 8gb ddr3 1333 mhz kingston ram 2 gb geforce gt 430 128 bit harici ekran kartı vga +dvı+ hdmı çıkışlı son teknoloji ekran kartı 5/1 çıkışlı ses kartı ( on board ) 10/100 mbps ethernet (interet) kartı (on board ) 500 gb western dıgıtal sata 7200 rpm harddisk dv-rw-cd-okur/ yazar dvd okur yazar atx kasa ( önden usb ve ses cıkıslı ) 20 ınch fujıstu sıemens profesyonel lcd monitör multimedıa klavye + optik mouse mikrofonlu kulaklık + webcam + hoporlor 2 yıl garanti ithalatçı ve firmamızın garantisi %50 enerjı tasarruf özelligi COLOR="Red"]FULL SET 989 ,90 TL [/COLOR] ------------------------------------------------------- TEK KASA 789,90 TL hangisini almalıyım arkadaşlar ? ve bugün istanbul deki şubelerini aradım ŞUNLARI İSTEDİM ODA ŞUNU SÖYledİ AMD X6 130 TL ATI EKRAN KARTI 50 TL KASA 30 TL AYRICA 50 TL'DE KAPORA SÖYLEDİLER BİR ARKADAŞIMDA SİZLERİ ÖNERDİ BANA DOĞRU BİLGİYİ VERME ADINA LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ BU GARİBE ALLAH RAZI OLSUN HERKEZDEN... AYRICA BU LİNKTEKİ SİSTEM 6 -XL PERFORMANS BİLGİSAYARI OLDUGU GİBİMİ ALAYIM YOKSA SİZİN BANA GÖZÜNÜZE ÇARPAN ŞU ÖZELLİKLERİ DEĞİLDE ŞUNLARI DEĞİŞTİR GİBİSİNDEN LİMİTİM 1.000 TL :( < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
2'sinide alma. 1000 Tl'm var monitor dahil sistem tavsiyesi yaparmısınız diye konu aç. Bunlardan daha iyi sitem önerileri alırsın.