Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selamlar. yeni bir ekran karti almak istiyorum fakat kararsizim. piyasanin en iyilerinden birini tercih ediyorum, fakat ati mi nvidia mi ve hangi modeller? teknolojiden biraz uzak kaldim, nvidiada 9 serisi cikmis acaba 8800den dahadami iyidir? evet arkadaslar, yuksek performans ve kaliteli ekran kartlarindan hangisini almaliyim?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama; 8800GT(S) - HD 4850 - 9800GTX+ gibi modellere bakabilirsiniz. Daha yukarısı derseniz GTX260 - HD 4870 - GTX280 - HD 4870 X2 gibi kartlar da var...

Ben hangisini tavsiye ederim; 512MB 8800GT(S) ya da HD 4850 (ki HD 4850 daha yüksek başarıma sahiptir)...
  • oyunlardaki uyumlulugu nasil peki 4850nin? ayrica 9 serisi dururken neden 8 serisini tavsiye ettiniz? yurt disindan alacagim icin fiyatta dusus oluyor, iyi bir ekran karti almayi istiyorum
  • 8800GT ile 9800GT arasında neredeyse fark yok. Yani bu kez 9xxx serisi ile ciddi bir geçiş yapmadılar bence. Eğer uygun fiyata bulabilirseniz GTX260'a bakın derim. İyi bir karttır (ki ben severim o kartı).

HD 4850 güzeldir. Güncel oyunları rahatlıkla çalıştırır. Herhangi bir sorun teşkil etmez. Hatta fiyatını son derece hakeden bir üründür. Sadece referans tasarımı bir soğutucusu olup olmadığına dikkat edin. Forumda referans tasarımlı ürünlerde biraz sorun yaşayan olmuştu da...
  • 8800 GTS 512MB önerilebilir.Hatta ikinci el 8800GTX bile alabilirsiniz :)
  • oncelikle tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim... arastirmaya basladim ama hangi chipseti tercih etmeliyim. evga diye bir marka goruyorum surekli. hangileri daha iyidir bu durumda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun olmayan başlık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eVGA , XfX , Asus , MSI iyi markalardır. Bu markaları tercih edebilirsiniz. Tabi önemli olan chipset ama görünüm ve tasarımlar farklıdır sadece markalar arasında...
  • asus cok daha iyidir degilmi, fakat fiyat bir hayli farkediyor. eger ki evga yada xfx de bir sorun yasamayacaksam bunlari almam daha makul olur sanirim? birde benim power supply 400w, boyle bir ekran karti icin daha fazlasi gerekir sanirim, ne kadarlik yeterli olur?
  • 500W kaliteli(gerçek güç) bir PSU işinizi görücektir.Fiyat olarak 150YTL'yi gözden çıkarmanız gerekebilir.
  • hangi markalar gercek guc vermektedir?
  • FSP,Thermaltake,OCZ,ASUS,Tagan. Bu markalar güvenilir markalardır. Piyasadaki everest,frisby gibi markalar dandiklerdir ve en fazla 500w yazanı 200-250w arası güç verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taşkın Mahmut -- 4 Aralık 2008; 2:55:28 >
  • son bir sorum daha olacak. anakartim gtx260i destekler mi? intel DG695WH yada DG965WH olmasi lazim, sanirim 695 diye bir seri yok, yanlis hatirliyorum galiba cunku intelin sitesinde DG965WH var.
  • Pci-Ex ise tabiiki destekler.Büyük ihtimallede öyledir.Cpu-Z de gösteriyor olması lazım.İstersen ondan bir bak
  • bilgisayarim turkiyede oldugu icin suan bakamiyorum fakat ekran kartim 7900gs, yani bu kart PCI express degilmi
  • o kartin 2 versiyonu var. AGP 8x ve PCI-Ex . Ya da ben öyle biliyorum...

Baktım AGP'side varmış.http://www.donanimhaber.com/NewsDetail.aspx?Id=4355

hocam senin anakarthttp://www.intel.com/products/desktop/motherboards/dg965wh/dg965wh-overview.htm

PCI-Ex.İstediğin kartı takabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taşkın Mahmut -- 4 Aralık 2008; 3:15:37 >
  • ben pci express gibi hatirliyorum fakat tekrardan evdekilerle iletisime gecip ogrenecegim. yardimlariniz icin cok cok tesekkurler... anakart buyuk ihtimalle pci ex, diger malzemeleride aldigimda sorunsuz kullanacagimi umud ediyorum. iyi aksamlar dilerim. tekrardan tesekkurler...
  • Hocam mesajı editledim.http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/dg965wh/dg965wh-overview.htm

Senin anakartın Pci-Ex . Bu yüzden bir sıkıntı teşkil etmez...
  • yuregime su serptin arkadasim. cok cok tesekkur ederim, sagol varol!...
  • Yardımcım olduysam ne demek ben teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.