şimdi beyler bana limitsiz internet paketi önerin 40-45 TL arası ttnet biri adsl falan olsun sinoptayım hepsi burada yok herhalde http://www.biriadslnet.com/?gclid=CNWbjqu61KsCFQck3god6HgvQw burada limitli paketlerde 8 mbps'ye kadar 25 gb limit yazıyor 25 gb'dan sonra yavaşlıyorsa pek fazla sorun olmaz bir de limitli paketin en altında 16 mbps'ye kadar 50 gb limitli diyor hangisini almalıyım ya da alternatif başka önerileriniz var mı
tavsiye edebileceğim ttnetin 8mb 25 gb adil kullanımlı paketidir 55 lira aylık ücret.fakat siz anladığım kadarıyla 24 ay taahhütü kabul ediyosunuz eğer kampanyası devam ediyorsa 5 ay 25 lira 19 ay 55 lira olan bi fiyat tarifesi vardı buda aylık 48.75 lira ortalama bi fiyata gelirki 45 lira demişsiniz sanırım bunuda verebilirsiniz.diğer şirketleri bilmiyorum ama ben ttnetten memnunum 3-5 lira için hergün kullandığım internette sorun yaşamak istemediğimden ttnette kalıyorum.süperonlinedende memnun arkadaşlar var fakat bizim burda altyapısı yok sinopta var mıdır bilemem ararştırın onuda.25gb adil kullanım denilende 25 gb dolunca hız 1 mb e düşecek fiyatta herhangi bi değişiklik olmayacak ayın 1 inde tekrar 8 e çıkacak fakat şuan şirketler bunu uygulamıyor diye biliyorum ama 3 ay sonra tutumları değişirsede bişey diyemem..