Bildirim
Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (100. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
30 Eylül yukarıdaki kampanyanın son günü arkadaşlar, sadece bayiden taahhüt yapılıyormuş bilginize
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Limitsiz 40 nedir, 40 gb tan sonra hız mı düşüyor? Link var mı?
Ben de bilmiyorum dostum bayiye sorarsan daha iyi olur
bu kampanya için tt kendi içinden gelenlere(bimcell, pttcell, teknosacell) açık değil demişlerdi. zaten vestelcell diye birşey kalmadı
-
Varmi taahhudu biten durumunuz nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bitti kullanmaya devam ediyorum.
Fatura ne gorunuyor
-
Hep boyle kalirsa iyi
Bitti aradık taahhüt yapmıyorlar kullanmaya devam ediyoruz ama bakalım ne olacak
İyiymiş kaçtı
Aynı hattan ailede 4 adet var. Aradık türk Telekom müşteri hizmetlerini. Taahhüt yapmıyorlar. Yeni teklif sunmadılar. Fiyatı 90 küsur oldu iki tane hat 3. Hat da bu ay sonunda olacak.
Halen 90 küsur a başka bir 20 GB olmadığı üçin kullanmaya devam etmeyi düşünüyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle devam etsin canımızı yesinler, 90 liraya razıyız. Bizi böyle unutsunlar gitsinler
-
taahhütü bitenler aramanıza bile gerek yok. aramayın diyoruz ama dinleyen yok
-
Her ay zam yaparak günümüz fiyatlarına taşırlar. Ben 1 sene önce tecrübe ettiğimde Vestelcell'e taşımıştım.
-
Vodafone hat taşımaya özel 16 GB paket 107₺ şu an. Benim de taahhütüm 27’sinde bitiyordu cazip geldi şu an için…
ben de buna geçmeyi düşünüyorum,son 15 günüm. son ay olduğu için geçsem cayma bedeli sanırım olmayacak. farklı önerisi olan var mı?
-
kimse aramasa unutulup gideceğiz zaten. kar suyu kaçıracaklar kulağına
-
benim 10 gun kaldi tahut bitmesine simdi ne olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X