Arkadaşlar, 1 haftadır sürekli bu ekranla karşılaşıyorum. Sanırım sadece bana has veya bana özgü değil. Otomobil ile ilgisi yok ama aramızda bu sorunla karşılaşan varsa sorun bizde mi yoksa DH sunucusunda mı?
Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. Açıklama: Geçerli web isteği yürütülürken işlenmemiş özel durum oluştu. Lütfen hata ve kod içinde kaynaklandığı yer hakkında daha fazla bilgi almak için yığın izlemesini gözden geçirin.
Özel Durum Ayrıntıları: System.NullReferenceException: Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı.
Kaynak Hatası:
Geçerli web isteği yürütülürken işlenmeyen bir özel durum üretildi. Özel durumun kaynağı ve konumuna ilişkin bilgiler aşağıdaki özel durum yığını izlemesi kullanılarak belirlenebilir.
-------------------------------------------------------------------------------- Sürüm Bilgisi: Microsoft .NET Framework Sürümü:2.0.50727.3603; ASP.NET Sürümü:2.0.50727.3082
Aynı yazı sık sık benim de karşıma çıkıyor.
Sebebini veya çözümünü bilen var mı?
benim karşıma hiç çıkmıyor nedense... Acaba bilgisayarınızın güncelleştirmeleri ile ilgili olabilir mi?
Güncelleştirmeler tam olmasına rağmen değişik makinalarda aynı hatayı ben de görüyorum. Server ile alakalı bir durum.
forum sık sık saçmalıyor.... altyapı olarak çok iyi bir forum değil galiba.... bu kadar reklama daha iyisi olabilir diye düşünüyorum....hele son 1 haftada resmen baydılar reklam konusunda...
son 3-4 gündür konu okumayaçalışırken sıklıkla bende de oluyor...
o hatanın Türkçe açıklaması:
forumda her sayfada yanıp yanıp sönen iğrençler reklamlarla gözünüz kamaşsın diye reklam çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz, durmak yok yola devam
olmuyor... sayfayı kapatıp tekrar açmak gerekiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: FABRİKATÖROĞLUfakirebak
sayfayı yenilemeyi deneyin
firefox kullandığım için mi almıyorum acaba ben..
bu arada nick de süpermiş
quote:
Orijinalden alıntı: AXAPTA
quote:
Orijinalden alıntı: FABRİKATÖROĞLUfakirebak
sayfayı yenilemeyi deneyin
firefox kullandığım için mi almıyorum acaba ben..
bu arada nick de süpermiş
bende firefox kullanıyorum
Sizlerde Bimeks veya hepsiburada reklami cikmiyor herhalde belki de guvenlik duvari ayarlarindan olabilir, reklamlar cikmadigi icin de o hatayi veriyordur.
İlgili programcı arkadaşımıza şu an itibari ile iletmiş durumdayım
Gerekli işlemleri yapacaktır kendisi.
Bu arada firefoxta ben de almadım o hayatı hiç bilginiz olsun.
iyi forumlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme