Ben Samsung Galaxy Tab 3 Kullanıyorum Ve Uzun Süredir Clash Of Clans Oynuyorum Normalde Clash Of Clans'a Bağladığım Gmail Hesabımı Silmek Zorunda Kaldım Şimdi Clash Of Clans'i Yeni Bir Gmail'e Bağlamak Zorunda Kaldım Uzun Lafın Kısası Gmail'i Kurdum Ama Oyun Silinen Gmail'e Bağlı Olduğu İçin Kabul Etmedi Supercell Destek Den Oyunumun Eski Gmailimle Olan Bağlantısını Kesmelerini İstedim Birkaç Soru Falan Sordular Onları Kolayca Cevapladım Ama Bir Soruda Takıldım Oyunu Yüklediğim Tarihi Soruyorlar Şimdi Ben Bu Oyunu Bayağı Bir Süredir Oynuyorum Ve Yüklediğim Tarih İle İlgili En Ufak Bir İpucum Yok Maalesef Uygulamanın Yüklendiği Tarihi Bulmanın Herhangi Bir Yolu Varmı ? Program,Uygulama Herşey Kabulümdür Şu an Cihaz Bozulsa Yada Oyunu Silsem 68 Lvl Lik Hesap Gidecek Ona Yanıyorum Şu An. Yardım Edecek Biri Var mı ? Cihazım Rootlu Bu Arada
Konu hortlamış gibi olacak ama aradığın cevap burada
Üstelik bu yöntem sayesinde bu güne kadar Google Playden kaç uygulama indirdim, hangi uygulamayı hangi tarihte indirdim, bir google hesabıyla kaç farklı cihaz kullandım gibi soruların cevaplarını da bulabilirsiniz.