Şimdi Ara

Appstore’dan kaldırılan GetContact nasıl yüklenir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu uygulamayı yüklemek istiyorum lakin biraz geç kalmışım, AppStore’dan kaldırılmış. Tutuapp,tweakbox ve bunlara benzer on a kadar uygulama test ettim hiçbirisinin marketinde bulamadım. Bir yolu olması lazım, yardımlarınızı bekliyorum.

Cihaz jailbreaksiz , 11.3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her yerde yüklenmemesi gerektiği kötü amaçlı yazılım olduğu yazdığı halde yüklemek mi istiyorsunuz? :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sanırım tr mağazasından kaldırıldı başka ülkelerin mağazalarında olabilir ama problemli bir yazılım olduğu söyleniyor
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    Ukrayna mağazasındada mevcut değil. Muhtemelen tüm ülkelerden kaldırıldı.. Hala çözüm arıyorum

• Amerika, Fransa, Türkiye, Ukrayna denediğim marketler. Komple kaldırılmış ingilizce,rusça forumlardada çözüm aradım ama benden başka bu uygulamayı indirmeye çalışan yok sanırım.

• Ben kaldırılmadan önce yüklemiştim ama hiç kullanmamıştım.Mağazadan kaldırılınca uygulamaya girmeye çalıştım ama açılmadı.Baktım açılmıyor bende sildim artık.
    Yani yüklesen bile çalışmayabilir.

Onun yerine Trucaller sitesini telefonuma yer imi olarak kaydettim.Google ile giriş yaparak onu kullanıyorum
  • Uygulama mağzadan kaldırıldıktan sonra açsanız da çalışmıyor. Boşa uğraşıp yorma kendini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa5532

Uygulama mağzadan kaldırıldıktan sonra açsanız da çalışmıyor. Boşa uğraşıp yorma kendini
    Bende yukluydu, uygulamayı acinca mavi ekranda kaliyordu. Sildim

• Android cihaz bulup apk olarak indirsem çalışır mı acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.