Şimdi Ara

Uygulama Yükleme Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android 2.2.1 işletim sistemli telefonunmda uygulama yüklerken hata alıyorum

Uygulama yüklerken,

Ağ İletişimi
    tam internet erişimi

gerektiren uygulamaları yükle dediğimde, Uygulama Yüklenemedi hatası oluşuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

• Yokmu yardımcı olacak?
  • biraz daha ayrıntı verirseniz ve orneklerseniz yardımcı olmaya çalışayım.
  • İlkkez android kullaniyorum. Galaxy ace tel modeli.android marketlerden indirdigim bazi uygulamalarda yuklemedenonce belirttigim gibi ag iletisimi / tam internet erisimi izni istiyor yukle diyince uygulama yuklenemedi hatasi aliyorum. Barcode scanner,angry birds gibi programlari bu yuzden yukleyemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Réplika

İlkkez android kullaniyorum. Galaxy ace tel modeli.android marketlerden indirdigim bazi uygulamalarda yuklemedenonce belirttigim gibi ag iletisimi / tam internet erisimi izni istiyor yukle diyince uygulama yuklenemedi hatasi aliyorum. Barcode scanner,angry birds gibi programlari bu yuzden yukleyemedim

Enteresan
  • gerçekten çok enterasan...

başka uygulamalarda sorun yok yani doğru mu anladım? sadece internete erismek isteyenlerden böyle bir sorun çıkıyor değil mi?
  • Evet asil daha enteresan olani s androidden ilkkez angry bird u indirdigmde yuklendi ve calisti fakat sildim ve birdaha yuklemek istedigmde bahsettigim izni istiyor ve yuklenmiyor direk aklima fabrika ayarlarinadondurmek geldi (androidi iyi bilmedigmden) ama nafile[sm=dry.gif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşletim Sistemi Yükleme Hatası
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dondurdunuz mu?

yine de olmasi cok garip...
  • Dondurdunuzmu derken?
  • factory reset?
  • Evet fabrika ayarlarina geri dondum degisen bisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Réplika

Evet fabrika ayarlarina geri dondum degisen bisi yok

bu hakikaten ilginç işte... ben de factory reset önerecektim açıkçası.

bahsettiğiniz uygulamaları resmi android market ten indiriyorsunuz değil mi? applanet vs değil...
  • Bircok marketten indiriyorum hep ayni uygulamalarda hata veriyor sorun sanirsam indirdigim uygulamalarda. Aslinda denemek adina anqry birds veya barcode scanner i telinize indirip ayni hatayi alip almadiginizi buraya yazarsaniz cok sevinirim
  • ben dun sifirladim. yedegim olmasina ragmen keyif icin hepsini indirdim. sorun falan cikarmadi.

o yuzden garipsedim.
  • bende bir kac uygulamada bu sorunlan karşılaştım,, evet ilginc olanı şu ki daha önce kurduğum ve calıştırdığım ama bazı nednelerden kaldırdığım bir uygulamayı şimdi kurmak istediğimde bu hatayı veriyor..

ama şöyle bir şey başıma geldi, ben xperia x10 mini 2.1 kullnıyorum. sony ait bir uygulamayı yüklemek istemiştim normal tema kullnırken bunu yüklüyordu ama normal temada kullanamdığım bir uygulamaydı (widget) bu uygulamanın normalde calışdığı temayı telefona kurmuştum onunla denemek istemişdim bu sefer tema yüklenmedi, uygulamayı kaldırdım temayı yükledim sonra uygulamayı yüklemek istedim (widget) ama bu sefer widget yüklenmedi,, bu durumda uygulama yüklenirken bir şeylen cakışma mı yapıyor diye düşünüyorum.. bir cok uygulamada bu sorunu gördüm ve bunların bir coğunu daha öncelerden sistemimde calıştırdığımı ve kullandığımı biliyorum..

daha önce kuramadığım bir iki uygulamayı farklı bir yöntemle calıştırmayı başardım ama bu hepsinde olmuyor..
    uygulama kurarken sistem yani datat dosyalarını acamıyor.. daha klasöründe oluşturdukdan sonra içindeki bir klasörü oluşturup orda kalıyor, aslında aklıma bir yöntem geldi ama denemek lazım bir sonuc alırsam sizlerle paylaşırım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.