Şimdi Ara

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.803
Cevap
96
Favori
308.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sağol üstad çok iyisiniz doğru sehpanın buraya gelmesi bir dünya nakliye tutar siz yinede ölçüleri ve resimleri ban PM ile yollarsaniz ben burada başımın çaresine bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 3 Kasım 2014; 22:11:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Gördüm şimdi neyden bahsettiğinizi MDF lam yada sunsalar yapay malzeme .ucuz maliyet ve pratik kısa sürede imalattan çıkar teslim edilir ,aynı malzemenin masif panelleride mevcut doğal malzemede mevcut

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Dediğim philips renkli lamba lara bi bakın çok yakışıklı oluyor oda

video yu izledim, çok hoş ambians yaratmış hakikaten. biraz araştırayım,buralarda varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

Gördüm şimdi neyden bahsettiğinizi MDF lam yada sunsalar yapay malzeme .ucuz maliyet ve pratik kısa sürede imalattan çıkar teslim edilir ,aynı malzemenin masif panelleride mevcut doğal malzemede mevcut

hakikaten çok ucuza mal oldu bana ,geçen sene 250 tl ye yaptırdım. hazırları 1000 tl nin altında değildi ve hep ünite şeklindeydi.
    ben ünite istemediğim için en sonunda bu yolu tercih ettim. bu arada kalite algısı da acayip yüksek, eve gelen herkes ilk zamanlar
    kaça yaptırdın diye sorup, fiyatı duyunca şok oluyordu.

ya bu arada ben bu fotoları nasıl bu kadar büyük yükledim, daha küçük nasıl yüklüyorduk???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

quote:

Dediğim philips renkli lamba lara bi bakın çok yakışıklı oluyor oda

video yu izledim, çok hoş ambians yaratmış hakikaten. biraz araştırayım,buralarda varmı acaba ?

Her bauhause da Koçtasta var
    Hepsiburadada var

• Ünite yapımında malzeme Sınırı yok en dip fiyattan en tepe noktaya kadar ben şahsen doğal meşe hastasıyım BÜTÇE durumuna göre masif panel ekli yada eksiz olabilir duruşu görünüşü mükemmel dir ilerki zamanda ben de şahsen değişecem
     Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)
     Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 3 Kasım 2014; 22:32:53 >

• sehpanın;

boyu 180 cm
    yükseklik 53 cm (bitmiş,ayakla. ayak 5 cm)
    derinlik 56 cm
    üst raf yüksekliği 21 cm
    çekmece yüksekliği 20 cm
    sağ ve sol bölümün genişliği ( cihazların konulduğu) 55 cm
    orta bölümün genişliği (center in olduğu) 60 cm

kullanılacak mdf malzemenin kalınlığına göre ölçüler değişebilir. ayrıca daha önce dediğim gibi bu ölçüler benim kendi sistemime ve
    kafamda yapacağım upgrade lere uygun tasarladığım ölçülerdir. sizin ekipmanınız ve sonra yapacağınız değişikliklerde farklı olacaktır tabiiki.
    ben unuttum siz unutmayın arkaya muhakkak, kablo ve prizleri içine saklayacak bir boşluk bıraktırın sehpanın arka iç alt kısmına, birde kabloları
    rahat geçirmek yada sonradan müdahale edebilmek için her gözün arkasına uygun ölçülerde (özellikle elinizin rahat girip hareket edebileceği)
    delikler açtırın.bu delikler benimkinde yuvarlak değil, dikdörtgen şeklinde

• quote:

Ünite yapımında malzeme Sınırı yok en dip fiyattan en tepe noktaya kadar ben şahsen doğal meşe hastasıyım BÜTÇE durumuna göre masif panel ekli yada eksiz olabilir duruşu görünüşü mükemmel dir ilerki zamanda ben de şahsen değişecem

dostum bu resimleri küçük nasıl koyuyorduk, ben unutmuşum. yükleme yaptım ama yukarda gördüğün gibi eşşek kadar çıktılar.
    bu arada rc82 mi o ?

• Rc 64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 3 Kasım 2014; 22:47:30 >
  • Tamerege. Resimleri tabletten yolluyorum otomatik kücük çıkıyor ama nasıl oluyor bilmiyorum centr ise RC 82. II. Herkese öneririm dehşet bir centr
  • Resimyukle .com
    Da resmi Sec. Altında seting de small Sec hepsi bu

• süper cüp kullanıcısına yanıt
    Rc 82 ilk def a duydum
    Rc 64 degil mı o

• quote:

Tamerege. Resimleri tabletten yolluyorum otomatik kücük çıkıyor ama nasıl oluyor bilmiyorum centr ise RC 82. II. Herkese öneririm dehşet bir centr

rc 62 den biliyorum, oda çok iyiyidi, sendeki hakikaten canavardır.
  • Doğru doğru 64 II aklımhep Rf 82 lere gidyor
  • süper cüp kullanıcısına yanıt
    :)

• Tamerege. 64 II. RF 82 bastırıyor inan
  • quote:

Resimyukle .com
    Da resmi Sec. Altında seting de small Sec hepsi bu

tamam yaptım, teşekkürler,ama bundada resme tıklayınca büyümüyor galiba

benimde aklım rf82 ye gitti, klipsch hep aynı sıralamayı yaptığı için, 52,62,82 diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 3 Kasım 2014; 23:10:38 >

• ohbenezor kullanıcısına yanıt
    Çok şık olmuş gerçekten güzel günlerde kullanın, ben bu resimleri çektiğiniz fotoğraf makinesinin marka modelini öğrenebilirmiyim acaba ? :)
  • Aslında şu sehpa işi için ayrı bir başlık açılsa daha mı iyi olur ne dersiniz? birçok kişi var nispeten de olsa ucuza yaptırıyor kimsenin haberi olmuyor bir başlığı olursa sanki daha iyi olur hem millet iyi marangozu birbirine tavsiye eder. Bilgi alanım dışında olduğundan ben özel yaptırılan mdf tv ünitesi veya tv sehpasının bile oldukça maliyetli olacağını düşünürdüm ama forumda gayet güzel sehpalar mevcut bakıyorum maliyetleri yazıyorlar şaka gibi geliyor insana :)
  •  Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

buda bir boy büyüğü oldu, dur bakalım bulacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 3 Kasım 2014; 23:25:05 >
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.