Şimdi Ara

Uydunun scart çıkışını vga girişe takmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
25.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi malum lcd tv'lerin fiyatları çok yüksek olduğundan uydu cihazının televizyona takılan scart çıkışını monitör çoklayıcı cihaza takarak 3 monitörden de uydu yayınının izlenmesini istiyoruz. Bunun için bir araştırma yaptım ama görüntü çoklayıcıların sadece vga girişi var. Bu yüzden nasıl bir yöntem uygulamalıyız bu konuda yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler...

• Arkadaşlar şu tarz bir kablo işime yarar mı? Yararsa İstanbulda bu kabloyu nerede bulabilirim? Fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 5 Mart 2010; 20:29:54 >
  • Karaköye yakınsan karaköy pasajındaki elektronikçilerde var.
  • Kesin var mıdır orada? Bu kablonun Türkiyede zor bulunduğunu duydum.
  • Turgut Bey;

Aradığınız kablo gitti gidiyor da mevcut;

http://urun.gittigidiyor.com/SCART-TO-VGA-1-5M-KABLO-10-ADET_W0QQidZZ20388974

Birde bu başlığı inceleyin faydası olabilir buyurun;

http://forum.donanimhaber.com/m_1310799/tm.htm
  • Kardeş sen olayı yanlış anlamışsın. Benim istediğim vga çıkışını scart'a bağlamak değil, scart'ın çıkışını vga girişe bağlamak. İkisi birbirinden tamamen farklı. Gittigidiyor da verdiğin o link vga çıkışını scart'a bağlıyor. Tersine çalışmıyor. Satan adam ilanın başlığını yanlış yazmış...
  • üzerinde giriş veya çıkış ibareli buton bulunan veya anahtar mı demeliydi, dönüştürücüler var zaten. karaköy pasajına gitsen zaten olmayan şeyi de sana orada hazırlarlar.
    senin ne yapmak istediğini ben pek anlamadım. resimli ifade et istersen veya elindeki malzemeler neler, giriş ve çıkışlarını yaz.
    ona göre buradan donanım tavsiye edelim. scart çıkışını vga girişine zaten bağlayabilirsin. dönüştürücüsü de var. sorun nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hdmi - rca çevirici yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Uydunun scart çıkışını vga girişe takmak?

lehim tabancası, havya ve lehim varsa sen de yapabilirsin.

1-3-4 veya 7-4 veya 8-4 varyasyonu senin sorununu çözer. değişik varyasyonlar bile uygulanabilir aslında. mesela vga çoklayıcılar var. vga to 2*vga şeklinde.
    yani cimri biriysen, değişik alternatifler üretilebilir.

yani şöyle:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 6 Mart 2010; 14:24:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

üzerinde giriş veya çıkış ibareli buton bulunan veya anahtar mı demeliydi, dönüştürücüler var zaten. karaköy pasajına gitsen zaten olmayan şeyi de sana orada hazırlarlar.
    senin ne yapmak istediğini ben pek anlamadım. resimli ifade et istersen veya elindeki malzemeler neler, giriş ve çıkışlarını yaz.
    ona göre buradan donanım tavsiye edelim. scart çıkışını vga girişine zaten bağlayabilirsin. dönüştürücüsü de var. sorun nedir?

Peki şöyle anlatayım. Bir adet vestel receiver var. Bunun televizyona bağlanması için kullanılan scart çıkışını monitör çoklayıcı cihazın vga girişine bağlamak istiyorum. Bu monitör çoklayıcıyı da 3 adet monitöre bağlayıp bu 3 monitörden uydu yayınlarını seyretmek istiyorum. Dönüştürücüler çok pahalı. Ben sadece kablo kullanarak bunu yapabilir miyim öğrenmek istiyorum. Ayrıca bu kabloyu karaköy'de bulabilecek miyim bunu da bilmiyorum.

• yok, bu dönüştürücüyü alman şart. aynı anda tek bir kablo üzerinden paylaşım ihlali olur zaman. bir yerlerde patlama olabilir kim bilir.
    benim demek istediğim sadece bu vga dönüştürücüye receiverdan scart çıkışı işe farklı şekillerde ulaşabilirsin manasında idi. yani scaet üzerindne s-video' a bunun üzerinden de
    vga ya ulaşmak da mümkün manasında. ne kadar ki bu vga çoklayıcı 3 lü? gerçi bakındım göremedim 4 lüsü var.
  •  Uydunun scart çıkışını vga girişe takmak?

Bir adet 4 lü vga çoklayıcı alacağım. Fiyatı yaklaşık 80 lira civarı. Bunu zaten kesin alacağım. 3 adet lcd monitör'e bu çoklayıcı ile uydu yayınını ileteceğim üçünde de aynı görüntü olacak. Tabiki ayrı ayrı vga kabloları ile. Yalnız bazı yorumlara göre sinyal iletimi için bu tarz bir scart to vga kablo işe yaramıyormuş. Eğer bu kablo bir işe yaramazsa bir de araya scart'tan vga'ya dönüştürücü cihaz almam gerekir ki bunların fiyatı oldukça pahalı. Siz dönüştürücü almalısın derken bunu mu kastettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 6 Mart 2010; 15:05:15 >

• Yarın bu kabloya bakmaya gideceğim var mı diye. Son olarak farklı bir tavsiyesi olan var mı?
  • Konuyu hortlatayim benimde bunun gibi bir seye ihtiyacim var benim istediğim pc lcd ekranini uyduya baglamak onun icin scart to vga kabloyami ihtiyac var bu kabloyu nerelerde kaca bulurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.