Şimdi Ara

UYDUNETE ROUTER BAGLAMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam elimde airtesin 4452 router modemi bulunmakta uydunet iki ip adresi verdigi icin daha fazla baglanti saglanmiyor. Elimdeki airtesin kurulumunu nasil yapabilirim cok ugrastim cok arastirdim ama bir turlu yapamadim yardim lutfen!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Arin4949

Selam elimde airtesin 4452 router modemi bulunmakta uydunet iki ip adresi verdigi icin daha fazla baglanti saglanmiyor. Elimdeki airtesin kurulumunu nasil yapabilirim cok ugrastim cok arastirdim ama bir turlu yapamadim yardim lutfen!!

Nerede yanlış yaptığınızı bilmiyorum ama kesin olarak bir yerde yanlış yaptınız.

http://www.airties.com.tr/usermanuals/Air4452TR_QIG.pdf

Modenden gelen kabloyu en soldaki WAN portuna bağlayın, LAN portlarına değil.
    Kurulumda; Bağlantı Türü:Ethernet, Protokol:DHPC yapın.

Hâlâ sorun oluyor ise Airteis Çağrı Merkezi 4440239'u arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABOOO -- 31 Mart 2016; 10:41:05 >

• Aradm ama garantisi bittigi icin hizmet veremiyoruz dediler. Dediklerinizi yaptim. Eternet kablosunu uydunetin girisine taktm diger eternet girisinide modemin wan portuna taktim fakat hicbir degisiklik olmadi. Acaba ip adres falanmi vermek gerekiyor onunlami alakali bir turlu anlam veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Modem GPON Problemi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.