Şimdi Ara

Uydunete Geçiş Yapmak İstiyorum Ancak Bazı Sorularım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ttnet abonesiyim 7 haziranda taahhütüm bitecek ve ben bitmek bilmeyen kopmalar yüzünden artık başka bir sağlayıcıya geçmek niyetindeyim. Aslında kronik kopma problemim olmasa ttnetten memnun sayılırım. Frankfurt serverlarından 55-60 ping alıyorum ve online oyun oynarken ping problemim olmuyor fakat bazı günler sürekli olarak internet koptuğu için oyun esnasında dissconnect oluyorum ve bu durum artık sabrımı taşırdı. Tttnetin iş bilmez çapsız sözde teknik servisi bi haltı çözemediğinden sorunum çözülmüyor. O yüzden uydunet ya da superonline'a geçmeyi düşünüyorum.Superonline'ın bulunduğum bölgede fiber alt yapısı yokmuş, adsl'i de ttnetten farksızmış o yüzden ona uzak duruyorum şimdilik.Hem fiyat bakımından uydunet çok cazip geldi ancak sürekli olarak ping problemlerinden bahsedilmesi kafamı fazlasıyla karıştırdı. Bu problemler bölgesel mi yoksa hepiniz mi yüksek ping alıyorsunuz oyun oynarken? Mesela CS GO oynayanlarınız varsa faceit almanya sunucularından ortalama kaç ping aldıklarını söyleyebilirler mi?

Eğer bu ping problemleri bölgeselse aranızda Florya / İstanbul'da oturan ve uydunet kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Ayrıca taahhüt vermeden 1 aylık deneme için uydunet ne kadar ücret alıyor? Tüm modem, aktivasyon vs ücretlerini 1 ay denesek bile alıyorlar mı? İlla test etmek için taahhüt mü vermek zorundayız ?

Oturduğum apartman 20 yıllık ve kablo tv tesisatı o zaman döşenmiş. Kabloların eski olması bağlantı kopma problemlerine neden olur mu ve almak istediğim hızı etkiler mi? 50 mbps'lik tarifeyi almayı düşünüyorum.

Malum Türkiye'deki internet hizmeti hem pahalı hem içler acısı olduğundan dolayı ince eleyip sık dokumak zorunda kalıyoruz. Bir de üstüne geçmişte yaşadığımız olumsuz tecrübeler de eklenince kafada hep bir soru işareti oluyor ve kullanıcı tecrübeleri dışında firmalara güven duyamıyoruz. O yüzden bu sorularıma cevap verebilirseniz memnun olurum.

• kafasına göre hız düşümleri sitelerin bufferlarını kısıtlaması gibi konulardan dolayı ttneti bırakıcam ben de.

valla uydunet in süperonline gibi olan servisleri bile bir harika.

hee ttnet bu yamyamlıklarından vazgeçsin bir de nitro paket vs gibi şeyler tanımlasın o zaman müşterileri kalıcı tutabilir elinde.

bence müşteri hizmetlerini ara konuş çok sıcak davranıyorlar geçesin gelir :)
  • Biraz önce uyduneti aradım ..0850 5321720 olan numarayı ...normal çalıyor telfon kayıt felanda çıkmıyor açan yok :) sanki normal ev telefonu gibi ...bu uydunetçiler mesai saatlerindemi çalışıyor acaba :) ..fiyatlarına baktım baya ucuzmuş 30.99 olan paketten alıcam 25mb 25gb akn olan .. ama binada varmı bilmiyorum onuda sorucaktım ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Biraz önce uyduneti aradım ..0850 5321720 olan numarayı ...normal çalıyor telfon kayıt felanda çıkmıyor açan yok :) sanki normal ev telefonu gibi ...bu uydunetçiler mesai saatlerindemi çalışıyor acaba :) ..fiyatlarına baktım baya ucuzmuş 30.99 olan paketten alıcam 25mb 25gb akn olan .. ama binada varmı bilmiyorum onuda sorucaktım ...

hocam o uydunetin telefonu değil, müsteri hizmetleri 7/24 çalışıyor. 444 0 126'yı arayın direk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.