Şimdi Ara

Uydunet'ten Cihaz Kampanyası. Galaxy Tab veriliyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fiyatlar biraz ilginç ama Uydunet abonesi olup kampanyaya girmek isteyen olabilir diye konu açtım. Samsung Galaxy Tab 7" Wifi ve Galaxy S Wifi 5" veriyor. İsterseniz kampanya şartlarına buradan bakabilirsiniz..

Uydunet Kampanya

Kampanya Link: Uydunet Galaxy Tab Kampanya
    Kampanya resmide ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasanmt20 -- 18 Şubat 2021; 19:47:26 >

• Bunlarda sadece wifi mi var yani ? 3g desteği ?
  • Çok güzel bir kampanya gerçekten, Galaxy Tab çok kullanışlı ve işlevsel bir cihaz, f/p olarak incelendiğinde çok uygun olduğunu düşünüyorum
    Bende http://www.uydunetburada.com/uydunet_samsung_galaxy_tab_kampanyasi.html Bu adreste gördüm kampanyayı, bu hafta içerisinde başvurumu yapacağım,
    Herkese öneririm iyi kampanya
  • Adamlar zaten normal fiyatina veriyorki, ne geregi var hem kampanya hakkini kullanip birde 24 ay taahhüt yapmaya.
  • gereksiz bence düşünüyorum 24 ay kalcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dezak

Çok güzel bir kampanya gerçekten, Galaxy Tab çok kullanışlı ve işlevsel bir cihaz, f/p olarak incelendiğinde çok uygun olduğunu düşünüyorum
    Bende http://www.uydunetburada.com/uydunet_samsung_galaxy_tab_kampanyasi.html Bu adreste gördüm kampanyayı, bu hafta içerisinde başvurumu yapacağım,
    Herkese öneririm iyi kampanya

Neresi uygun soyler misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tasanmt20

Arkadaşlar fiyatlar biraz ilginç ama Uydunet abonesi olup kampanyaya girmek isteyen olabilir diye konu açtım. Samsung Galaxy Tab 7" Wifi ve Galaxy S Wifi 5" veriyor. İsterseniz kampanya şartlarına buradan bakabilirsiniz..

Uydunet Kampanya

Kampanya Link: Uydunet Galaxy Tab Kampanya
    Kampanya resmide ....

/>

/>

Kampanya ya başvuran veya ilgisini ceken oldu mu hiç...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buna kampanya degil müşteri tuzağı denir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

buna kampanya degil müşteri tuzağı denir.

haklı olabilirsin... Saygılarımla...

• ben zaten 24 ay taahhütlüyüm kampanyaya katılabilir miyim? 7-8 aydır uydunet kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.